Videot

Video: SalBa-Koovee kaikki maalit – Immonen veivasi taidokkaan rankkariosuman

10.02.
2015
1 Kommentti
2
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa maanantaina, kun se kaatoi Rauman SalBan vieraissa lukemin 5-6. Kooveen Mikko Immonen ja SalBan Jani Lehtoniemi iskivät kaksi maalia mieheen. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Palstalainen
12/02/2015
Onko nyt varmasti tarpeeksi saatu mainoksia tuohon pätkään? Noin kolme minuuttia yhdeksän minuutin videosta mainoksia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.