Liigat

Video: SalBa-NST kaikki maalit – Hyvönen 1+5, Lehtoniemi 3+0

03.02.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Raumalaisilla oli mukavaa sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo

Raumalaisilla oli mukavaa sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa laittoi Lappeenrannan NST:n nippuun lukemin 9-1 miesten Salibandyliigassa sunnuntaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

SalBan kärkikoirat löytyivät ykkösviisikosta, joka keräsi yhteensä 13 tehopistettä. Paras pistemies Janne Hyvönen rohmusi 1+5, Jani Lehtoniemi tekaisi hattutempun ja kolmas lenkki Joni Peltola nakutteli 2+1. Koosteen perässä on myös ottelun lehdistötilaisuus.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.