Video: SB Vaasa–PSS kaikki maalit – Kukon ylivoimapommi illan komein

Kuvakaappaus: SB Vaasa / Youtube

Kuvakaappaus: SB Vaasa / Youtube
Kuvakaappaus: SB Vaasa / Youtube

SB Vaasa voitti sunnuntaina miesten Divarissa PSS:n lukemin 7–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

5 comments

  1. Siis hetkinen, tuo yksi maalihan on potkumaali? :O

    Miten se voidaan hyväksyä?

  2. Onko tässä nyt jotain mitä en tajua? Ihan Mustarastailta näyttää tuo toinen jengi..

  3. Kädet ilmaan ja nimi lehteen.
    Yritin itse katsoa että oliko se potkumaali, täytyy sanoa että en ole täysin varma siitä osuuko pallo jalkaan vaikka katsoin videota frame framelta. Tuomarit tuntuivat olevan aika tarkkasilmäisiä noissa, esim. tilanne kun PSS-pelaaja pääsee läpiajoon ja Kukko lyö mailallaan maahan PSS-pelaajan mailan vierestä, PSSn penkiltä tuli sellaistakin huutoa ja mohinaa kun luulivat että Kukko löi mailaan.

  4. En ihmettele PSS:n viimeistä sijaa sarjassa. Todella apaattista pelaamista. Ei mitään tunnetta maalien tekemisessä tai oman maalin suojelemisessa.
    Esim. ajassa 37.01 tullut Vaasan 5-3 maali aivan käsittämätontä pelaamista PSS:n ”miehitykseltä”. Ekan vedon jälkeen (mitä ei edes 6-divaris päästetä kaveria vetämään) kaverin pitäs olla jo kylmänä oman maalin edessä mut ei, kolme PSS:n jamppaa katselee vieres et kappas, se sai viel riparin, noh ehkä me täs hölkötellessä ehditään siihen kolmannen riparin eteen. Kyl tol tasolla pitäs jo osata latautua noihin peleihin ja antaa kaikkensa vaik kausi on huonosti mennytkin. Eiks siel jengis oo ketään kuka vähän lois henkeä tähän ryhmään? Tsempatkaa edes nyt joukkueena loppuun asti!