Liigat

Video: SPV–SalBa kaikki maalit – neljän pisteen Mäkelä tehokkain

20.02.
2015
6 Kommenttia
3
Liigat
Kuvakaappaus: TheGreatPlay / Youtube

Kuvakaappaus: TheGreatPlay / Youtube

Salibandyliigan kakkonen Seinäjoen Peliveljet viihdytti kotiyleisöään maalijuhlalla kaataessaan perjantaina sarjajumbo SalBan 10-1. Peliveljien tehomieheksi nousi saldollaan 2+2 hyökkääjä Teppo Mäkelä. Puolustaja Henri Urmas taas sai tuulettaa kauden avausmaaliaan.

Peliveljet namutteli jo ensimmäisen erän selviin 5-0-lukemiin. Kolmannessa Ville Kuusela napautti ylivoimalla jo 9-0 ennen kuin Jani Virtanen laukoi playout-peleihin valmistautuvan SalBan illan ainokaisen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ihmettelen
20/02/2015
Ota ny rokosa se shamaani hattu jo helvettiin.Monta miinusta tänään?Ei tuo salba kyllä liigatasoinen porukka ole.Hyvösen onneksi pk-seudulle ensi kaudeksi.WIRMO liigaan!
boja
21/02/2015
Olipa onneton SalBa tänään peli ois voinu päättyä parinkympin erolla. Eipä toi spv tosin kiva isäntä oo ollu monelle muullekaan.

Pitäs salban löytää vähitellen se peli jolla on haastettu aiemmin kaikkia. Tolla tyylillä dirre kutsuu.

Pisteet hyvin toimineesta nettilähetyksestä. Paremmi nää pelaa ku lätkäs.
Divariin
21/02/2015
Kyllä tuollainen porukka saa tippua divariin. Näyttää ettei poikia kiinosta edes palata. Ensi viikolla Inkkarit kykkyttää salbaa kyllä mennen tulle. Veikkaisin 12-2.....
Make
21/02/2015
Eihän poikien tarvitse kiinnostua pelaamisesta kuin vasta putoamiskarsinnassa. Tää hölmö systeemi, kun kukaan ei putoa suoraan: runkosarjassa voit hävitä vaikka kaikki 26 peliä ja sitten kun voitat niissä karsinnoissa pari peliä niin liiga jatkuu ensi syksynä.

Kyllä runkosarjan viimeisen pitäisi AINA pudota.
Onhan to noloa
21/02/2015
Miten on mahdollista, että voivat nolata itseään noin. Eivät edes yritä. Kotona pelanneet ihan ok välillä mutta vieraissa ovat aivan turisteja. NOLOA
heh
21/02/2015
Kyl toi Rokosa oli lähes joka maalissa ekana ihmettelemässä :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.