Video: Maalivahdin erikoisesta treenivideosta tuli somehitti

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Divarissa pelaava SB Welhot julkaisi viikko sitten harjoitusvideon, jossa maalivahti Petri Lesch joutui kovan tulituksen kohteeksi harjoituksissaan. Welhojen video on ollut melkoinen somehitti ja se on tavoittanut pelkästään Facebookissa yli 100 000 ihmistä.

Suurien jakomäärien kunniaksi Welhot laittoivat videon myös Youtubeen. Tässä siis vielä video ”Salibandyn maalivahtiharjoitus” niille, jotka sitä eivät ole vielä nähneet.

11 comments

  1. Pelkkää esittämistä. Harjoitteena täysin tarpeeton. Jos peleissä joutuu esitetyllä tavalla pomppimaan ja heittääytymään niin pelinluku ja kehon hallinta täysin luokatonta. Mauton esitys.

  2. Ominaisuuksiltaan ehdottomasti koko Suomen top5-veskari. Pieni koko on ainoa miinus, jota yleensä Pete paikkaa upealla sijoittumisella, liikkumisella ja atleettisuudellaan. Väittämäni uskoisi jokainen, joka saisi pelata yhden kauden tämän torjujan edessä.

  3. Heikki Hyytölä ehkä siellä M45-harrastesarjassa ei ”tarvitse” veskan moisia liikkeitä tehdä, mutta kyllä tuon tason sarjassa parhmaimmillaan täytyy. Sitä paitsi videon varmasti pitikin olla vähän ”showmainen”, 100 000 katsojaa puhukoot puolestaan!

  4. Videon kuvauksessa onkin ihan hyvä tarkennus, ”harjoitus jolla päästään pelifiilikseen”. Eli eihän tämän nyt mitään mv:n peruspeliä tietenkään ole. Enkä sanoisi että ”parhaimmillaan tarvitsee”, sillä useimmiten jos jonkun ihme loikan joutuu tekemään, on puolustus sekoillut tai veskari itse sijoittunut väärin.

    Leschin pelejä en ole itse nähnyt mutta kimmoisuus- ja nopeusominaisuuksiiltaan käsittääkseni tosiaan aika kova kaveri. Harmi vaan että se iso koko on ehkä vieläkin tärkeämpää nykysählyssä, etenkin jos sijoittuminen ja liike on sillä tasolla että niitä kykenee hyödyntämään.

  5. Ok video. Olisi kiva nähdä Jarno Ihme vastaavassa. Veikkaan että olisi videon vedoista ottanut terveenä kaikki kiinni…

  6. Tuo treeni on silkkaa puuhastelua Hämeenkylän lukion legendaarisiin aikoihin verrattuna. Silloin Petelle laitettiin maali seinää vasteen ja 4-6 pelaajaa tykitti palloa jatkuvasti maalia kohti. Sillä treenillä Leschistä jalostettiin nuorten maailmanmestari.

  7. Ainut, että maalissa torjuntavastuun MM-kisoissa 2003 hoiti Ihme, ei Leschi.

  8. Tekeekö se asia Leschistä jollain tavalla vähemmän maailmanmestarin? En ymmärrä, minkä ihmeen vuoksi joillain suomalaisilla on aina tarve yrittää vähätellä toisten saavutuksia?

  9. Eihän tuossa vastannut mitenkään asiaa vähätellyt, kunhan täsmensi nimim. Jussin esittämää. Jota taas joku voisi pitää leveilynä. Mutta siitähän ei tietenkään ollut kysymys?