Videot

Video: Maalivahdin erikoisesta treenivideosta tuli somehitti

18.02.
2015
11 Kommenttia
16
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Divarissa pelaava SB Welhot julkaisi viikko sitten harjoitusvideon, jossa maalivahti Petri Lesch joutui kovan tulituksen kohteeksi harjoituksissaan. Welhojen video on ollut melkoinen somehitti ja se on tavoittanut pelkästään Facebookissa yli 100 000 ihmistä.

Suurien jakomäärien kunniaksi Welhot laittoivat videon myös Youtubeen. Tässä siis vielä video ”Salibandyn maalivahtiharjoitus” niille, jotka sitä eivät ole vielä nähneet.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
MJB #68
18/02/2015
Pete on kova äijä!
Boris
18/02/2015
Ei varmaan moni liigaveskarikaan liiku yhtä sähäkästi...
Heikki Hyytölä
18/02/2015
Pelkkää esittämistä. Harjoitteena täysin tarpeeton. Jos peleissä joutuu esitetyllä tavalla pomppimaan ja heittääytymään niin pelinluku ja kehon hallinta täysin luokatonta. Mauton esitys.
TOP5
18/02/2015
Ominaisuuksiltaan ehdottomasti koko Suomen top5-veskari. Pieni koko on ainoa miinus, jota yleensä Pete paikkaa upealla sijoittumisella, liikkumisella ja atleettisuudellaan. Väittämäni uskoisi jokainen, joka saisi pelata yhden kauden tämän torjujan edessä.
Dave
18/02/2015
Heikki Hyytölä ehkä siellä M45-harrastesarjassa ei "tarvitse" veskan moisia liikkeitä tehdä, mutta kyllä tuon tason sarjassa parhmaimmillaan täytyy. Sitä paitsi videon varmasti pitikin olla vähän "showmainen", 100 000 katsojaa puhukoot puolestaan!
JZ
18/02/2015
Videon kuvauksessa onkin ihan hyvä tarkennus, "harjoitus jolla päästään pelifiilikseen". Eli eihän tämän nyt mitään mv:n peruspeliä tietenkään ole. Enkä sanoisi että "parhaimmillaan tarvitsee", sillä useimmiten jos jonkun ihme loikan joutuu tekemään, on puolustus sekoillut tai veskari itse sijoittunut väärin.

Leschin pelejä en ole itse nähnyt mutta kimmoisuus- ja nopeusominaisuuksiiltaan käsittääkseni tosiaan aika kova kaveri. Harmi vaan että se iso koko on ehkä vieläkin tärkeämpää nykysählyssä, etenkin jos sijoittuminen ja liike on sillä tasolla että niitä kykenee hyödyntämään.
Hop
18/02/2015
Ok video. Olisi kiva nähdä Jarno Ihme vastaavassa. Veikkaan että olisi videon vedoista ottanut terveenä kaikki kiinni...
Jussi
18/02/2015
Tuo treeni on silkkaa puuhastelua Hämeenkylän lukion legendaarisiin aikoihin verrattuna. Silloin Petelle laitettiin maali seinää vasteen ja 4-6 pelaajaa tykitti palloa jatkuvasti maalia kohti. Sillä treenillä Leschistä jalostettiin nuorten maailmanmestari.
Jussille
19/02/2015
Ainut, että maalissa torjuntavastuun MM-kisoissa 2003 hoiti Ihme, ei Leschi.
Jussille vastanneelle
19/02/2015
Tekeekö se asia Leschistä jollain tavalla vähemmän maailmanmestarin? En ymmärrä, minkä ihmeen vuoksi joillain suomalaisilla on aina tarve yrittää vähätellä toisten saavutuksia?
Lukutaitoinen
19/02/2015
Eihän tuossa vastannut mitenkään asiaa vähätellyt, kunhan täsmensi nimim. Jussin esittämää. Jota taas joku voisi pitää leveilynä. Mutta siitähän ei tietenkään ollut kysymys?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.