Video: Tor–LaSB kaikki maalit – Savukosken hattutemppu ja Svedin puolen kentän lämäri

Kuvakaappaus: Youtube

Kuvakaappaus: Youtube
Kuvakaappaus: Youtube

Loviisan Tor otti arvokkaan päänahan Divarin lauantaikierroksella, kun se kaatoi LaSB:n kotonaan lukemin 11–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Torin tehokkaimpana hääri jälleen Tuomas Savukoski, joka saalisti tällä kertaa tehot 3+2. Myös Jimmy Svedin upottama lämärimaali on katsomisen arvoinen.

9 comments

  1. No nyt oisi pitänyt tulla paikan päälle seuraa pelii.Hyvä kooste kiitos!Kummalinen joukkue tuo tor.Potentiaalia hirveesti kun saisi puolustuksen samoille tasoille muiden osaalueiden kanssa..ens peliin tuun varmana!

  2. Jorkki kannattaa ehottomasti. Brandensteininkadulla on aina hyvä säpinä Torin otteluissa. Ja veivattava palosireeni laulaa:D

  3. Samaa itekin ihmettelen? Ja esimerkiksi Blue Fox on yllättävän alhaalla. Jukka Keskisipilä vahvisti joukkuetta merkittävästi. Ja Tero Saaristo. Kontturi lähti Vaasaan. Se näkyy. Steelers odotetun kova.

  4. Ööö miten kotonaan Limingalle 6-12 hävinnyt M-Team kakkosena…? Huonoja pelejä mahtuu sarjaan, sarjapisteet sitten puhukoot puolestaan kärkijoukkueiden osalta…;)

  5. LaSB esimerkiksi päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa. Yhden ottelun perusteella ei kannata suuria johtopäätöksiä tehdä. Jokaikiselle joukkueelle kun sattuu niin hyviä kuin huonojakin päiviä. Semmosta on urheilu.