Ulkomaat

Video: TV-kanava esitteli salibandyä – valokuvamallit testaajina

11.02.
2015
2 Kommenttia
10
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Unkarilainen Sport Klub -televisiokanava esitteli hiljattain ohjelmassaan salibandyä. Lajin testaajina toimivat unkarilaiset valokuvamallit. Alla olevalta videolta voi vilkaista minkälaisia salibandytalentteja mallit olivat.

Unkari on Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n jäsen. Vuonna 2013 Unkarissa oli noin 1400 lisenssipelaajaa. Salibandyseuroja maassa on noin 30. Vuoden 2014 maakohtaisia tilastoja ei ole vielä saatavilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JiiK
11/02/2015
Jos ei tuosta salibandykärpänen puraise niin mistä sitten.
Jorma Suomela
15/02/2015
Miksi naissalibandy saa niin vähän palstatilaa. Edellinen juttu on itsenäisyyspäivältä. Yrittäkää pitää sivut ajan tasalla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.