Video: Veivivapari päättyi nolosti

Roope Kainulainen (nro 74) oli sunnuntaina pelipäällä. Kuva: Mika Virtanen

Roope Kainulainen (nro 74) oli sunnuntaina pelipäällä. Kuva: Mika Virtanen
Roope Kainulainen (nro 74) oli sunnuntaina pelipäällä. Kuva: Mika Virtanen

LaSB nappasi sunnuntaina 8–2-voiton Blue Foxista miesten Divarissa. Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus ovat nyt katsottavissa.

Illan ykköstähtenä hääri kotijoukkueen Roope Kainulainen, joka paukutti neljä maalia. Tulitukea antoi mukavasti kaksi maalia iskenyt Rasmus Kainulainen.

Vierasjoukkue Blue Foxin synkän illan täydensi ottelun lopussa nähty veiviyritys vaparista, mikä jäi pahasti piippuun ja päättyi LaSB:n 7–2-maaliin.

Linkit:
Ottelun tilastot
LaSB:n otteluraportti

9 comments

  1. Jääätävät veivit 😀 Vieläkö joku yleensäkkään veivaa?? :O

  2. Kuvan Herralle numero 74. Voidaanko nyt OIKEASTI sopia, että EI käytetä maajoukkueen hikinauhoja sarjaotteluissa tai seurajoukkueen harjoituksissa. Sama koskee maajoukkueen pelipaitoja sekä shortseja. KIITOS!

    Nimimerkki: Joku raja junttiudellakin

  3. Sovitaan että käytetään ehdottomasti just tuota hikinauhaa ainakin loppukausi. Neljä häkkiä lammilaishenkisissä junttiasusteissa – ei oo tyylikkäämpää olemassakaan.

  4. Kettu camaa noita nauhoja saa varmaa K-marketistaki…ja kyl on kainulaisil varaa pitääkki:D

  5. Mitä teki Foxien maalivahti Enlund 4-2 maalissa? Hidastuksessa näkyy selkeä nyökkäys maskin alaosalla vastustajaa kasvoihin. Missä on vastustajan kunnioitus? Tilanteessa ei jäähyä. Tuomareiden vaikea kyllä huomata tilannetta, mutta teko oli kuitenkin törkeä.