Divarit

Viikonloppuna ahkeroidaan salibandykentillä – tarkista aikataulut tästä

20.02.
2015
7 Kommenttia
1
Divarit
Happee ja SSV kohtaavat lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. Jos Happee voittaa, niin se vie runkosarjan voiton nimiinsä. Kuva: Esa Jokinen

Happee ja SSV kohtaavat lauantaina Salibandyliigan ottelussa. Jos Happee voittaa, niin se vie runkosarjan voiton nimiinsä. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyn pääsarjoissa on jälleen vilkas viikonloppu. Kolmeen päivään mahtuu seitsemän miesten Salibandyliigan, viisi naisten Salibandyliigan sekä 10 miesten Divarin kamppailua.

Perjantaina pelataan yksi ottelu, jossa sarjajumbo Rauman SalBa haastaa sarjan toisena olevan SPV:n. Sarjakärkeen nouseminen on tällä hetkellä SPV:lle jo liian kova haaste, mutta joukkueen pyrkinee voittamaan loput ottelut pitääkseen toisen sijansa, koska Classic ja SSV hönkivät kahden pisteen päässä. Syyskierroksella SalBa yllätti SPV:n, kun se nappasi 7-6- jatkoaikavoiton.

Lauantain kiinnostavin vääntö käydään hallitsevan Suomen mestarin ja hallitsevan Suomen Cupin voittajan välillä. SSV:n ja Happeen välistä ottelua ennakoitiin vielä joitakin kierroksia sitten runkosarjan voiton ratkaisevaksi otteluksi, mutta SSV on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan vain kaksi, eikä taistele enää runkosarjan ykkössijasta. Happee varmistaisi voitolla runkosarjan voiton. Syyskierroksella SSV haki voiton Jyväskylästä loppulukemin 6-7.

Divarissa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Suurimmat panokset ovat LNM:n ja Blackbirdsin välisessä ottelussa. LNM on pelannut viime aikoina vahvasti ja on nyt sarjan 11 sijalla. Blackbirds on kolmen pisteen päässä sijalla 12 ja näillä näkymin joukkue on putoamassa sarjasta. Jos LNM voittaa, niin sen ensi kauden sarjapaikka on lähes varma ja Blackbirds joutuu mitä todennäköisimmin hakemaan vauhtia sarjatasoa alempaa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Blackbirdsin 4-2-kotivoittoon.

Sunnuntain naisten Salibandyliigan kamppailuissa on myös aimo annos panosta. Seitsemäntenä oleva Happee emännöi Erä III:sta, joka on kolmen pisteen päässä kymmenentenä. Happee olisi voitolla lähes varmasti mukana pudotuspeleissä. Erä III:n pääsy pudotuspeleihin olisi tappion myötä vähintäänkin haastavaa. Joukkueiden edellinen mittelö päättyi 7-7-tasapeliin.

Sunnuntain toisessa naisten Salibandyliigan ottelussa NST kohtaa kotonaan M-Teamin. NST on pelannut vahvasti viimeiset kuukaudet ja hävisi viimeksi 5.12. Joukkue on sarjakärki SB-Pron kanssa tasapisteissä, mutta SB-Pro johtaa sarjaa maalieron turvin. M-Team on kahdeksantena ja on näillä näkymin pääsemässä pudotuspeleihin. Viimeisistä kolmesta ottelusta on kuitenkin tullut lunta tupaan. Marraskuussa pelatussa ottelussa NST voitti lukemin 2-3.

Miesten Salibandyliigan kahdeksantena olevalla OLS:lla on sunnuntaina tiukat paikat. Se pelaa Classicia vastaan kotonaan ja tarvitsee voittoja tililleen. Indians on hiipinyt sarjataulukossa jo kahden pisteen päähän ja OLS on hävinnyt neljä edellistä otteluaan. Kaksi viimeistä ottelua se pelaa Nokian KrP:ta ja SalBaa vastaan. Jos Indians voittaa kaksi viimeistä otteluaan, niin näistä otteluista olisi voitettava ainakin yksi, eikä kahdesta muusta saa tulla isoja tappioita.

Classic tavoittelee edelleen runkosarjan kakkostilaa. Jos joukkue yltää neljään pisteeseen viikonloppuna, niin SPV:n kahden pisteen etumatkan kiriminen on mahdollista. Classic voitti OLS:in syksyllä lukemin 8-7.


Viikonlopun salibandyottelut

Perjantai 20.2.

Miesten Salibandyliiga
18:30 SPV-SalBa SBTV

Lauantai 21.2.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SSV-Happee VeikkausTV
18:00 Classic-Josba
18:00 NST-Koovee

Naisten Salibandyliiga
17:00 Steelers JSB-Happee
17:00 Papas-Koovee
18:30 TPS-PSS

Miesten Divari
14:00 Steelers-Erä Akatemia
15:00 SBS Masku-Blue Fox
15:30 M-Team-SB Welhot
17:00 Loviisan Tor-LaSB
17:00 ÅIF-PSS
18:00 SBS Wirmo-SB Vaasa
18:00 LNM-Blackbirds

Sunnuntai 22.2.

Miesten Salibandyliiga
17:00 Erä-Josba ISTV
17:00 SPV-Nokian KrP SBTV
18:30 OLS-Classic

Naisten Salibandyliiga
14:00 Happee-Erä III
17:00 NST-M-Team

Miesten Divari
16:00 LaSB-Blue Fox
18:00 PSS-SB Welhot
18:30 SBS Masku-SB Vaasa

Nettilähetykset lihavoituina.

Sarjataulukot ja tilastot:
Salibandyliiga
Naisten liiga
Divari

Päivitys 21.2. klo 17.32 SSV-Happee lähetetään VeikkausTV:ssä eikä ISTV:ssä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tarmo Porvoosta
21/02/2015
PSS ottaa toisen voittonsa sipoolaisista, jotka huhujen mukaan odottavat jo kesälomaa raskaan kauden jälkeen.
Frank
21/02/2015
Pitääköhän Pääkallon lauantain 21.2. SSV - Happee pelin ISTV tieto paikkaansa? Ainakaan ISTV:n mukaan ko. peliä ei ole ohjelmistossa.
teresa orlowski
21/02/2015
veikkaustelsussa näkyy
Juge
21/02/2015
Näköjään VeikkausTV:stä. Minun mielestäni noita lähetyksiä saisi mainostaa ja tiedottaa niistä enemmän, Todella outoa miten vaikeaa on löytää infoa lähetyksistä. Luulisi että kiinnostusta riittää jos tiedotus on kunnossa.
teresa
22/02/2015
Tismalleen nuin, kova kaivaminen on nähdäkseen jotain.
Juge
22/02/2015
SPV - Nokian Krp: ei näy linkkiä Watsonissa? Ei tulekaan lähetystä?
Arto Kilponen
22/02/2015
Vähän täältäkin ihmetystä lähetyksistä: Tänään ohjelmassa kolme peliä. Näistä yksi alkaa eri aikaan. Näistä yhdestä ei ole lähetystä. Miten itse jakaisitte alkamisajat/lähetykset tällaisessa tilanteessa?

Mutta ei kait siinä, jos tämä on laskettu taloudellisesti järkevimmäksi ratkaisuksi, niin mennään sillä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.