Yli kuukausi sitten aloitettu ottelu pelataan tänään loppuun – ”Parodiaa pelata vain 9 minuuttia”

Ruotsin Allsvenskanin pohjoislohkossa pelataan tänään loppuun salibandyottelu, joka aloitettiin 9.1. 2015. Salems IF:n ja Djurgårdenin välinen ottelu keskeytyi silloin sähkökatkon vuoksi ja ottelua jäi pelaamatta 9 minuuttia ja 44 sekuntia.

Salems IF johti ottelua 4-3 kun valot sammuivat ja siitä tilanteesta jatketaan maanantaina. Ottelun ”alkuun” kannattaakin satsata jopa enemmän kuin normaalisti.

– Minusta on parodiaa pelata yhdeksän minuuttia. Tuntuu erittäin erikoiselta viettää koko ilta Salemissa yhdeksän minuutin pelin takia. Keskeytynyt ottelu olisi pitänyt mielestäni pelata kokonaan uudestaan. Olosuhteet ovat luonnollisesti nyt aivan erilaiset. Mielestäni olisi voitu pelata uusi matsi siten, että vastustaja olisi saanut aloittaa maalin johtoasemasta, kommentoi Djurgårdenin pääkäskijä Magnus ”Binge” Jäderlund Innebandymagazinetille.

Tälle kaudelle kasattu Djurgårdenin miesten joukkue johtaa Allsvenskanin pohjoislohkoa neljän pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Salems IF on sarjan seitsemäntenä.

Ottelu aloitetaan klo 19 Ruotsin aikaa.

Aiheesta Innebandymagazinetin sivuilla

2 comments

  1. Keski-Suomessa sähkökatkon vuoksi keskeytyi ottelu joukkueen A johtaessa peliä 6-2. Joukkue B oli juuri aloittamassa ylivoimaa, pelikellossa oli aikaa jäljellä noin 3 minuuttia kun sähköt katkesivat. Tämä ottelu pelataan kokonaan uudestaan.