Ahoselle ja Huhtimolle jatkopahvit – ”On tärkeää että kummatkin jatkavat”

Nämä ylärivin herrat jatkavat SSV:n peräsimessä. Kuva: Salibandyliiga

Nämä ylärivin herrat jatkavat SSV:n peräsimessä. Kuva: Salibandyliiga
Nämä ylärivin herrat jatkavat SSV:n peräsimessä. Kuva: Salibandyliiga

Kokenut salibandyvalmentaja Mika Ahonen on tehnyt SSV:n kanssa vuoden jatkosopimuksen. Ahonen on valmentanut SSV:tä yhtäjaksoisesti kaudesta 2003-2004 lähtien.

– On tärkeää että kummatkin jatkavat. Amun kokemuksella ja taktisella osaamisella meidän on taas helpompaa jatkaa kohti uusia haasteita. Mahun vahvuudet taas korostuvat loistavissa yhteistyötaidoissa uusien ja nuorempien pelaajien kanssa, mikä on meidän koko seuralle mahdollisuus kehittyä ja menestyä, kommentoi manageri Kurt Westerlund seuran tiedotteessa.

Ahosen 12 kauden valmennusperiodilla SSV on voittanut seitsemän Suomen mestaruutta, viisi Suomen Cupia, yhden Eurofloorball Cupin sekä yhden Champions Cupin. Ahonen jatkaa myös maajoukkueen valmennustiimissä.

Markus Huhtimo lopetti menestyksekkään peliuransa kauteen 2011-2012 ja on sen jälkeen kuulunut SSV:n valmennusryhmään.

Lähde: SSV:n tiedote

2 comments

  1. Erittäin fiksu ja järkevä ja etenkin tärkeä jatkosignaus Ssv:lle, Amun valmennusvelhous on omaa luokkaansa ja tunnetaan kautta salibandypiirien, Mahu on taas ottelu ottelulta kehittymässä hyväksi valmentajaksi, kaverin tsemppaus ja pelaajien motivointi on jo nyt erinomaista.

  2. Todella hyvä uutinen! Haastatteluiden perusteella Mahulla on myös oikea linja lähteä rakentamaan Santtu Mannerin kanssa junioritoimintaa eteenpäin. Varmasti Mahulla kokemusta Ronin kautta, mitä junnutoiminta on. Onhan jo nyt edustukseen nostettu kovia junnuja, esim. Soini alkaa olemaan jo yksi parhaista puolustajista joukkueessa ja varmasti 2vuoden päästä jo lähellä maajoukkuetasoa!