Liigat

Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala: ”Vastustajan hyvyys unohdetaan usein”

06.03.
2015
1 Kommentti
4
Liigat
Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala oli vaitonainen kahden tähtipelaajansa loukkaantumisista. Kuva: Topi Naskali

Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala oli vaitonainen kahden tähtipelaajansa loukkaantumisista. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic kärsi tappion Salibandyliigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Tapanilan Erää vastaan lukemin 3-5. Classic lähti sarjaan ennakkosuosikkina ja kotiedun turvin, mutta ensimmäisen ottelu näytti, että sarjan harjaaminen ei tule olemaan helppoa kummallekaan leirille.

Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala ei osannut heti ottelun jälkeen sanoa miksi Classic oli niin vaisu eritoten kahdessa viimeisessä erässä.

– En tiedä mikä siinä oli. Samaa mietittiin tuossa pelin jälkeen. Yleensä se on mennyt toisin päin ja ollaan nimenomaan parannettu pelin edetessä. Ehkä se oli myös Erän hyvyyttä. Vastustajan hyvyys unohdetaan usein. Vaikea arvioida näin pian ottelun jälkeen, sanaili Rantala.

Classic pyrki pelaamaan ottelussa puolustuksen kautta, joka on ollut joukkueen vahva teema läpi kauden. Täten Erä hallitsi peliä lähes läpi ottelun. Classic aktivoi peliään vasta ottelun viimeisellä kympillä, mutta ei saanut luotua riittävästi hyviä maalipaikkoja.

– Tietyllä tapaa oli todella vaikeaa päästä pelin rytmiin kiinni. Ei kyllä oikein missään vaiheessa kautta olla yritettykään karvata hirveän aktiivisesti. Tänään se meni vähän käsi kädessä, että kun ei päästy rytmiin, niin ei oikein mikään muukaan toiminut, arvioi Rantala.

Päivän puheenaiheeksi nousi Krister Savosen ja Sami Johanssonin puuttuminen. Molemmat istuivat penkillä koko ottelun ajan ja tiettävästi molempien poissaoloissa on kyse nimenomaan loukkaantumisista. Vammat eivät ole Rantalan mukaan uusia, mutta tarkkoja tietoja hän ei halunnut antaa.

– Pienet loukkaantumiset on molemmilla. Pelipaidat olivat päällä, joten se kertoo siitä kuinka lähellä paluu on, suostui Rantala valaisemaan.

Erä ryösti ensimmäisen kiinnityksen Tampereelta – ”Tulosta pitää kunnioittaa”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Säbänderus
07/03/2015
Rennommin. Rennommin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.