Liigat

Classicin tähtipuolustaja jatkaa sittenkin Suomessa – kahden vuoden jatkosopimus Tampereelle

02.03.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Nico Salo on Classicin mies myös kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Salibandyliiga

Nico Salo on Classicin mies myös kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Salibandyliiga

Classicin 20-vuotias maajoukkuepuolustaja Nico Salo jatkaa uraansa Tampereella. Ruotsin liigan Storvreta tarjosi nuorukaiselle sopimusta, mutta Salo päätti pysyä Suomessa kaksi seuraavaa kautta.

Joulukuun MM-kisoissa vakuuttavasti esiintynyt debytantti kävi jo Uppsalassa tutustumassa Storvretan toimintaan kuukausi sitten, mutta Salo näki Classicin paremmaksi vaihtoehdoksi ainakin vielä tässä vaiheessa uraa.

– Kauan tuossa pohdittiin, että mikä on kehitykseni kannalta paras vaihtoehto. Päätin jäädä Classiciin, koska se näytti parhaalta vaihtoehdolta tässä kohtaa, Salo avasi päätöstään tänään pudotuspeliparien valintatilaisuudessa Helsingissä.

Tämän kauden runkosarjassa Salo keräsi 26 ottelussa 23 (9+14) tehopistettä. Ensi kaudella Classicia valmentaa entinen maajoukkuevalmentaja Petteri Nykky.

Pääkallo.fi uutisoi Salon mahdollisesta siirrosta tammikuun lopussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.