Divarin välieräjoukkueet selvillä – katso tiistain salibandytulokset

M-Team juhli välieräpaikkaansa tänään Ruskeasuolla. Kuva: Juhani Järvenpää.

M-Team juhli välieräpaikkaansa tänään Ruskeasuolla. Kuva: Juhani Järvenpää.
M-Team juhli välieräpaikkaansa tänään Ruskeasuolla. Kuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyn miesten Divarissa pelattiin tänään päätökseen puolivälierät. Loviisan Tor varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa jo viikonloppuna, mutta tänään ratkaistiin kolmen muun parin voittajat Hämeenlinnassa, Lammilla ja Helsingissä. Lisäksi Turussa pelattin naisten Salibandyliigan karsintaottelu.

Helsingissä M-Team ja Blue Fox väänsivät jälleen melkoisen jännitysnäytelmän, sillä tilanne oli 4-3 vielä minuutti ennen loppua. Viimeisen minuutin aikana Visa Rikala ja Niko Mäkinen viimeistelivät kuitenkin tyhjään Blue Fox -maaliin loppunumerot 6-3 M-Teamille. Mäkinen oli pelipäällä muutenkin oltuaan ottelun paras pistemies tehoin 2+1. M-Team jatkaa siis tästä parista välieriin voitoin 2-1.

Runkosarjassa seitsemänneksi jäänyt SB Welhot punnersi välieriin Lammilla hakemalla 2-3 -vierasvoiton LaSBista. Vielä 47 minuutin pelin jälkeen LaSB oli 2-1 -johdossa, mutta Welhot tuli tasoihin Iiro Lankisen ylivoimaosumalla ja ohi Riku Tuonosen maalilla kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua. Voitot tästä parista Welhojen hyväksi niin ikään 2-1.

SBS Wirmo oli tehdä jymypaukun yllättämällä Steelersin vieraissa toistamiseen. Steelers voitti ottelun kuitenkin luvuin 8-7 jatkoajalla ja eteni välieriin voitoin 2-1. Ratkaisumaalin iski ajassa 60:44 Nico Jonaeson. Näin ollen Divarin välieriin jatkavat Steelers, M-Team, Loviisan Tor ja SB Welhot.

Naisten Salibandyliigan karsinnoissa TPS on nyt voiton päässä liigapaikasta, kun se voitti Crackersin toistamiseen kotonaan. Tänään lukemat olivat 9-5. TPS:n tehonaisina häärivät ykköskentän Milla Nordlund (3+0) ja Pauliina Tienpää (0+3).

Miesten Divarin puolivälierät:
Steelers – SBS Wirmo 8-7 JA (Steelers välieriin voitoin 2-1)
M-Team – Blue Fox 6-3 (M-Team välieriin voitoin 2-1)
LaSB – SB Welhot 2-3 (SB Welhot välieriin voitoin 1-2)

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
TPS – Crackers 9-5

Lue myös:
Runkosarjassa ailahdellut kuopiolaisryhmä välieriin – kauden yllättäjän kausi päätökseen
Hämeenlinnassa todellinen salibandytrilleri – nousijasuosikki oli päätyä kesälomille

15 comments

  1. Jumaleissön mitä kuraa!! Puimurit ois kuulunu liigaan!! Steelers voitti tuomareiden avulla!! Jonaesson on rotta!! #puimurit rulez 4evah!!
    Puimurit! Puimurit! Puimurit!

  2. Pleijarit näytti luonteensa. Jännää ja draamaa, yllätyksiäkin, loppuun asti. Kiitokset joukkueille ja etenkin kiitokset niille tahoille jotka hankkivat divariin pleijarit!

  3. Peliä katsoneena voin todeta, että linja pysyi tasaisena ja tuomarit olivat valinneet linjakseen ettei jäähyjä vihelletä. Joten puimureiden turha itkeä pelin jälkeen linjasta, joka salli puolin ja toisin kovia otteita.

  4. Jonaeson näytti jatkoajalla miten tiukassa paikassa laitetaan pallo sinne missä mummo pitää piparkakkujaan, eli ylähyllylle.

  5. Noo mainitaan se nyt kuitenkin että vähän ennen wirmon saamaa maastapeluujäähyä tuomareilta jäi steelersin väärä vaihto huomaamatta. Siinä vedettiin kuudella kuitenkin aika huomattava aika 🙂

    Eli jäi siitä vähän jossiteltavaa.

  6. Hieno suoritus runkosarjan kasilta pitää ykkönen pihdeissä jatkoajalle asti. Kukapa olisi uskonut!

    Osaavat pudotuspelien salat hienosti.

  7. Kuuteen on välillä vaikea laskea. Tuollainen jätetään viheltämättä ja sitten perään vihelletään maastapelaaminen. ..

  8. Eipä yllätä, että Lännistö on katsellut jäähypenkiltä tasoitusta.
    ylivoimaisesti divarin lyhin kasetti kaverilla.

  9. Voiko joku kertoa miksi tuomarien nimet on jätetty pois tulosseurannan pöytäkirjasta?

  10. Henkilö Fani, Loviisa on vielä suunnilleen mukana veikkauksissa! Tiukalla on tosin matsit olleet, useimmat olisivat voineet kääntyä kumminpäin vain.

    Steelers – Wirmo = 2-0
    M-Team – Blue Fox = 2-1
    LaSB – SB Welhot = 1-2
    SB Vaasa – Loviisa = 1-2

    Steelers – SB Welhot = 2-0
    M-Team – Loviisa = parempi voittaa!
    Finaali = parempi voittaa!

  11. Paha sanoa onko NJ rotta vai ei, mutta pisteiden valossa kaveri on iskussa. Muotia tuntuu olevan, että tappion hetkellä syyttävä sormi dumareihin… Todelliset voittajatyypit katsoo mun mielestä peiliin!

  12. FT Steelers – Loviisan TOR D1varin finaalissa! Henki on päällä. Päätyyn asti.

  13. Wirmo ja puolustuspelin salat, jos 3 otteluun 23 omiin? Kyllä varmaan ihan muilla aseilla haastoivat ainakin lukemien valossa.

  14. Josba-Tps 1-2

    Steelers-Welhot 1-2
    M-Team-Tor 2-0

    M-Team-Welhot 2-1

    Tps-Welhot 2-0

    Eli M-Team nousee ja Tps säilyy.

  15. Tepsukka putoaa jo Josballe. Toivottavasti D1varin voittaa joku muu kuin M- Team!