Liigat

Erä ryösti ensimmäisen kiinnityksen Tampereelta – ”Tulosta pitää kunnioittaa”

06.03.
2015
1 Kommentti
6
Liigat
Erän Jussi Kosola väänsi ansiokkaasti Tampereella ja paukutti siinä sivussa tehopisteet 2+1. Kuva: Topi Naskali

Erän Jussi Kosola väänsi ansiokkaasti Tampereella ja paukutti siinä sivussa tehopisteet 2+1. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic ja Tapanilan Erä aloittivat pudotuspeliurakkansa perjantaina Tampere Areenalla. Vierasjoukkue Erä nappasi arvokkaan 3-5 (3-2,0-1,0-2) -vierasvoiton sarjan ensimmäisestä kohtaamisesta.

Erä siis johtaa ottelusarjaa voitoin 0-1. Sarja jatkuu sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla.

Mihin ottelu ratkesi?
Erä sai otteluun hyvän alun avausmaalin muodossa, mutta Classic pääsi tasoittamaan nopeasti. Erä hallitsi pallollista peliä, mutta Classic vei ensimmäisen erän nimiinsä maalein 3-2. Toisesta Erästä eteenpäin vierasjoukkue hallitsi kenttätapahtumia vahvalla otteella. Classicin peli ei käynnistynyt oikein missään vaiheessa. Joukkue aktivoi karvaustaan vasta viimeisellä kympillä, mutta muutamat hyvät maalipaikat eivät tuottaneet tulosta. Erä oli ottelussa kotijoukkuetta parempi ja ansaitsi voittonsa.

Kuka oli ottelun hahmo?
Erän Tuomas Iiskola oli vahvalla pelipäällä. Iiskola paukutti kaksi maalia ja tarjoili syötti yhden. Kokenut puolustaja Jussi Kosola näytti mallia omalla toiminnallaan. Kosola iski tehot 2+1 ja väänsi erittäin ansiokkaasti omassa kenttäpäädyssä.

Ottelun puheenaihe?
Tässä tapauksessa ottelun selkein puheenaihe olivat pelaajat, joita ei kentällä nähty. Classicin dynaaminen tehoduo Krister Savonen-Sami Johansson istui hupparit niskassaan kotijoukkueen vaihtopenkillä koko ottelun ajan, vaikka heidät oli merkitty kotijoukkueen avausviisikkoon. Tämän kauden Classicin kahden parhaan pistemiehen poissaolo näkyi myös kotijoukkueen esityksissä.

Kommentit:
– Joskus jotkut sotapäälliköt ovat sanoneet, ”että hävittiin taisto, mutta sota jatkuu”. Erän aktiivisuus ei tullut yllätyksenä. Meidän pallollinen peli oli huonompaa ja Erä oli hyvä tänään. Tulosta pitää kunnioittaa, kommentoi Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala.

– Tasainen ottelu oli. Kaksi erää hyvää peliä. Ensimmäisessä erässä oli vaikeaa päästä mukaan peliin, mutta kakkoserä menikin sitten meille, arvioi Erän pääkäskijä Petteri Bergman.

Tilastohuomiot:
Classic: Mika Savolainen 0+2, Lassi Toriseva 21 torjuntaa
Erä: Tuomas Iiskola 2+1, Jussi Kosola 2+1

Päivän muut tulokset:
SPV-Koovee 7-3
SSV-Oilers 10-3

Linkit:
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
spunk
06/03/2015
"Tulosta pitää kunnioittaa" mainittu...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.