Liigat

Happee jyräsi Salibandyliigan finaaleihin, SPV ja SSV rankkareille – katso sunnuntain salibandytulokset

22.03.
2015
3 Kommenttia
12

Selkä seinää vasten pelannut Erä meni ottelussa 2-0 johtoon. Toisen erän lopulla jyväskyläläiset tulivat kuitenkin tasoihin Peter Kotilaisen ylivoimamaalilla. Kolmannessa erässä Happee iski vielä kahteen otteeseen ja vei ottelusarjan nimiinsä. Peter Kotilainen oli kotijoukkueen sankari tehden sekä tasoitus- että voittomaalin.

Helsinkiläinen SSV ja Seinäjoen Peliveljet kohtasivat miesten toisessa välieräparissa. Ennen sunnuntaista peliä otteluvoitot olivat tasan 1-1.

Tasaista oli kentälläkin, sillä joukkueet etenivät tasatilanteessa aina rangaistuslaukauskisaan asti. Rankkareilla ratkaisijaksi nousi Sami Koski, joka upotti ratkaisevan rangaistuslaukauksen. Näin ollen SPV voitti 3-2 ja on voiton päässä Salibandyliigan finaaleista. Neljäs osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina Helsingissä.

Naisten Salibandyliigan karsinnoissa TPS säilytti sarjapaikkansa. Ratkaisevassa ottelussa TPS murskasi kotkalaisen Crackersin 13-0. Laura Rantanen oli turkulaisten tehokkain tehoilla 1+4.

Miesten Divarin välierissä helsinkiläinen M-Team eteni Divarin finaaleihin otteluvoitoin 2-0, kun se kaatoi Loviisan Torin vieraissa 4-12. M-Team oli ottelusarjassa suorastaan ylivoimainen. Kahden ottelun maaliero oli M-Teamin hyväksi 24-6.

Divarin toisessa välieräparissa runkosarjan voittaja Hämeenlinnan Steelers kohtasi kuopiolaisen SB Welhot. Ensimmäisen ottelu päättyi Steelersin voittoon rangaistuslaukauskisan jälkeen.

Toisen osaottelun vei kuitenkin nimiinsä SB Welhot lukemin 8-5. Kahden erän jälkeen oltiin vielä tasatilanteessa 5-5, mutta kolmannessa erässä kuopiolaisten ruuti oli kuivempaa. Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan tiistaina.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä Happee voitti niukkaakin niukemmin PSS:n. Lopputulos oli salibandypelille erittäin harvinainen 0-1. Ratkaisevan täysosuman iski Aino-Maija Laaksonen ajassa 41.42. Voitolla Happee pääsi naisten liigan välieriin.

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan aikana.

Sunnuntain tulokset:

Salibandyliigan välierä:
Happee – Erä 4-2
Voitot 3-0. Happee Salibandyliigan finaaleihin.

SPV– SSV 3-2
Voitot 2-1. Seuraava ottelu ensi viikon tiistaina.

Divarin välierä:
Loviisan Tor – M-Team 4-12
Voitot 0-2. M-Team eteni Divarin finaaleihin.

SB Welhot – Steelers 8–5
Voitot 1-1. Ratkaiseva ottelu pelataan ensi viikon tiistaina.

Naisten liigan puolivälierä:
PSS – Happee 0-1
Voitot 2-3. Happee naisten liigan välieriin.

Naisten liigan karsinnat:
TPS – Crackers 13-0
Voitot 3-2. TPS säilytti sarjapaikkansa

Linkit:
Otteluiden tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ari itkonen
22/03/2015
etsin milloin pelataan finaalit mutta en löytänyt mistään pelipäiviä ,huonoa tiedottamista.
takatolppa
22/03/2015
Ensi sunnuntaina jyväskylässä eka finaali. Näin kerto kenttäkuulutus.
ET soittaa kotiin
22/03/2015
Tuollahan ne liigan sivuilla ovat. Olivat muuten jo ennen välierien alkua.

Salibandyliigan finaalit:

Su 29.3. klo 16:00
La 4.4. klo 16:45
Su 5.4. klo 15:30
La 11.4. klo 15:30 (tarvittaessa)
Su 12.4. klo 14:05 (tarvittaessa)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.