Liigat

Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen: ”Meidän joukkue on taiteilijaporukka”

02.03.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Seppo Pulkkinen edusti Happeeta puolivälieräparien valintatilaisuudessa nuoren puolustajan Eemil Ukkosen kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Seppo Pulkkinen edusti Happeeta puolivälieräparien valintatilaisuudessa nuoren puolustajan Eemil Ukkosen kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigan runkosarjan voittaja Jyväskylän Happee sai tänään valita ensimmäisenä puolivälierävastuksensa. Viime kauden mestari valitsi tanssiparikseen runkosarjan seitsemänneksi yltäneen OLS:n.

Happee esiintyi runkosarjassa varsin vahvasti ja tasaisesti koko kauden. Päävalmentaja Seppo Pulkkinen linjasi, että eritoten laaja materiaali on avittanut joukkuetta kauden mittaan.

– Laaja materiaali on meidän salaisuus runkosarjan menestyksen suhteen. Kuten mainitsin tuossa lavalla, niin syksyllä oli pelisumaa ja paljon loukkaantumisia, niin meillä kuin muillakin. Meillä riitti koko ajan materiaalia niin, että pystyttiin pelaamaan tietyllä tasolla ja pystyttiin voittamaan ne synkeän syksyn pelit. Joskus vähän nihkeämmälläkin esityksillä, mutta voittoja nekin ovat ja saatiin ihan yhtä arvokkaita pinnoja, kuin ne mitä kerätään näistä kevään viimeisistä peleistä, sanaili Pulkkinen.

Pulkkisen mukaan Happee valitsi OLS:n, koska se oli monella tavalla mieluinen vastus.

– Mietittiin tätä oikeastaan monelta kantilta ja OLS on meille hyvin mieluinen joukkue. Pelataan hyvin samantyyppistä peliä. Uskon, että tästä tulee hyvä pari ja OLS vaikutti joka suhteessa parhaalta vaihtoehdolta. Oulussa on varmasti hyvä meininki, koska siellä ei ole pitkään aikaan pelattu pudotuspelejä. Meidän joukkue on taitelijaporukka ja tykkää kun on paljon väkeä, ääntä ja meininkiä. Varmaan saadaan sinne hyvin väkeä paikalle ja tästä tulee sitäkin kautta hyvä kahina, perusteli Pulkkinen.

Useimmiten valintatilaisuudessa ei ole ollut liialti ylimääräistä jännitettä, vaan valinnat on tehty pitkälti runkosarjan sijoitusten mukaan. Nyt kuitenkin ykkönen otti seitsemänneksi sijoittuneen ja kakkonen kuudennelle sijalle yltäneen. Kahdeksanneksi tullut Tapanilan Erä valittiin vasta kolmantena. Happee kaatoi Erän viime vuoden puolivälierissä täpärästi voitoin 3-2.

– Kyllä Erä olisi ihan yhtä hyvin sopinut meille, eikä siinä mitään ihmeellistä. Viime vuonna oltiin Erän kanssa tässä vaiheessa ja tänä vuonna haluttiin vähän vaihtelua, kommentoi Pulkkinen.

OLS on kuulunut tämän salibandykauden yllättäjiin. Joukkuetta arvioitiin kauden alla sarjan tyvipäähän, mutta oululaisjoukkue on näpäyttänyt epäilijöitä kauden edetessä.

– Haastava. Haastaa varmasti meidät. Ei lähde kumartelemaan. Tulee varmasti tekemään hyvän sarjan meidän kanssa ja mitään helppoa kevättä ei ole odotettavissa, arvioi Pulkkinen vastustajaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.