Miehet

Happee välierävoittoon, JoKa nousi naisten liigaan – katso lauantain salibandytulokset

21.03.
2015
19 Kommenttia
1
Miehet
Happee nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Joukkueella on mahdollisuus ottaa huomenna kolmas voitto kotikentällä. Kuva: Juhani Järvenpää

Happee nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Joukkueella on mahdollisuus ottaa huomenna kolmas ja ratkaiseva voitto kotikentällä. Kuva: Juhani Järvenpää

Jyväskylän Happee kaatoi Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan välierissä lukemin 3-7. Voiton myötä jyväskyläläiset johtavat ottelusarjaa voitoin 2-0. Happeen tehomiehenä hääri jälleen Juuso Heikkinen, joka iski hattutempun (3+1) jo toisessa perättäisessä ottelussa.

Happeen muita onnistujia olivat kahdesti osunut Jami Manninen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoillut Veli-Matti Hynynen. Ottelusarja on katkolla huomenna Jyväskylässä.

PSS tasoitti puntit naisten Salibandyliigan puolivälierissä kaatamalla Happeen Jyväskylässä maalein 4-5. Vierasjoukkue johti ottelua jo 1-5 kolmannen erän alussa, mutta kotijoukkue kiri vielä maalin päähän. Vieraiden tehokkain oli Noona Björkman pistein 2+1. Kotijoukkueen Jenni Timonen osui kahdesti. Ottelusarjan ratkaiseva viides ottelu pelataan huomenna Porvoossa.

Hämeenlinnan Steelers otti ensimmäisen voiton miesten Divarin välierissä kaatamalla Welhot rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen lukemin 6-5 rl. Ottelussa riitti draamaa, kun Welhot tasoittivat ottelun 15 sekuntia ennen peliajan loppumista. Steelersin tehomiehenä hääri 2+1 tehtaillut Ville Lastikka. Welhojen Riku Tuononen iski samat tehopisteet puolustajan paikalta. Ratkaisevan 3-2-rankkarin upotti Daniel Megyaszai. Ottelusarja on nyt siis tilanteessa 1-0 ja Steelers voi edetä Divarin finaaleihin voittamalla Welhot huomenna Kuopiossa.

Joutsenon Kataja pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue kaatoi Steelersin liigakarsintojen neljännessä kohtaamisessa lukemin 1-2 ja. ja varmisti nousun otteluvoitoin 3-1. Sankarittarena toimi jatkoaikamaalin iskenut Madeleine Heiskanen. Steelers putosi tuloksen myötä naisten Divariin.

Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.


Lauantain tulokset:

Salibandyliigan välierä:
Erä–Happee 3-7
voitot 0-2

Divarin välierät:
Steelers–Welhot 6-5 rl.
voitot 1-0

M-Team–Loviisan Tor
voitot 12–2
voitot 1–0

Naisten liigan välierä:
Happee–PSS 4–5
voitot 2–2

Naisten liigan karsinnat
Steelers–JoKa 1-2 ja.
voitot 1-3 JoKa nousi naisten Salibandyliigaan

Crackers-TPS 8-7 ja.
voitot 2-2 Ratkaiseva ottelu pelataan huomenna Turussa.

Linkit:
Tilastot
Juhani Järvenpään Erä-Happee-ottelun kuvat
Hirmuvireinen Heikkinen pyöritti Mosan pojat sekaisin – toinen hattutemppu peräkkäin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsoja
21/03/2015
Happee voi jo mennä varaamaan jäähallin loppuotteluihin ja vastusjana Seinäjoki.
Valitettavasti stadilaiset finaaleista ulkona, jälleen..
Katsomo
21/03/2015
No voi hyvää päivää - Joka liigassa! Vähän kun hajuvettä lihapulissa - mutta kai niitä tarvii sitten ens kaudella löylyttää!
M-Team liigaan!
21/03/2015
Loviisan Tor ja oma pää vuotaa kun muuan Loviisa kerran kuussa
Kyöpeli
21/03/2015
Enpä olis uskonut, että Steelersin naiset tippuu liigasta! Pelasivat kuitenkin yllättävän tiukkoja matseja monia liigajoukkueita vastaan, vaikka voitot jäivätkin kahteen. Onko karsintoihin menty takki auki vai mitä on oikein tapahtunut? Vaikea kuvitella, että JoKa olisi oikeasti yhtään valmiimpi liigaan tai kokonaisuutena parempi joukkue.
Naama
21/03/2015
Miksi ssv - spv peleistä ei saa maalikoosteita?
Junnu#8
21/03/2015
Onhan TOR ollut huono!!!! Joukkueiden tasoero ei ole tuota luokkaa. No jospa Torin kotisalissa homma kääntyy.
Immelman
21/03/2015
Steelersin naiset aivan yhden ketjun joukkue. Kuudenneksi tehokkain pelaaja teki 20 peliin pisteet 2+3. Eiköhän se kerro kaiken. Varmaan parempi hakea vauhtia alempaa.
Sami
21/03/2015
Siis onko joku yllättynyt ettei SSV saa aikaan koostetta? Häpeäksi koko liigalle.
Msy
22/03/2015
Tuollahan tuo maalikooste oli jo iltapäivällä
https://www.youtube.com/watch?v=B22XDG2vv6g&feature=youtu.be

Kopioi teksti
Steelers - Joka
22/03/2015
Peliä tuli katottua striimin kautta ja ei siellä kyllä mikään "liigarutiini" näkynyt. JoKa sitä peliä piti näpissä ja taitaa Jokan riveissäkin löytyä pari tyyppiä jolla on liigamitaleita muistona aikaisemmilta kausilta sekä yks Saksan maju-pelaaja mikä muutama vuosi sitten pärjäs jopa miesten 2-divarissa kelvollisesti.
Divarista liigaan naisissa on melko lyhyt kynnys verrattuna miehiin, mut sitten näitä hissijoukkueita tulee mitkä kyntää kauden ja tippuu sen jälkeen. Erittäin jännä nähdä miten käy Jokalle, ja tais mennä 4 peliin Tepsilläkin se ratkasu Crackersia vastaan.
Totoro
22/03/2015
Herätys nyt.. Ei se tarkoita sitä että joukkue tai organisaatio on paska jos pääkallo ei saa videokoostetta tänne feediin.. Tiedättekö keksinnön nimeltä "Youtube"?! Sieltä seuraamalla joukkueita, kuten käyttäjää "ssvedustusjoukkue" saa maalikoosteet katsotuksi paljon nopeammin.. Naurettavaa kiukuttelua ja suomalaista negaa täynnä.. Olen puhunut
Happee-PSS
22/03/2015
PSS peluuttanu eilen 3 ottelun pelikiellon saanutta pelaajaa. Kurinpidon päätös tullut ennen peliä, mutta silti pelannut ja heittänyt 1+1.
totuus
22/03/2015
Jotain hirviteatterin provoa nämä pelikiellot! Eihän pelaaja voi olla pelikiellossa, kun ei edellisessä pelissä ole saanut PR2 tai PR3 rangaistusta.
happee suomen salibandyn häppee!
Erotuomari
22/03/2015
Tällainen huhu ainakin kiertää erotuomaripiirissä, että PSS:n pelaaja on saanut aiemmin pelatun PSS - Happee ottelun jälkeen kurinpidolta 3 ottelun pelirangaistuksen, jota ei oltu tuomittu peliaikaa, vaan perustuu toimitettu raporttiin ottelun (jälkeisestä ?) tapahtumasta.
Ilmoitus olisi toimitettu PSS:n valmennuksen tietoisuuteen, mutta sitä ei oltaisi uskottu oikeaksi...
joops
22/03/2015
Liiton sivuilta ainakin löytyy kurinpidon ilmotus kyseisestä pelikiellosta.
pertsa
22/03/2015
Jassoo.. On tehty bundesliigajuttua ja ö-junioreista kirjoteltu. Divarikarsinnat käynnissä eikä halaistua sanaa! Eikö mediaa kiinnosta? Lopetetaanko koko konsepti?
Pelikielto
22/03/2015
Melko selkeä info on pelikiellosta liiton sivuilta, eikä huhu. Pitäis olla joukkueellakin tiedossa kun ovat oikein vastineitakin joutuneet laittamaan...mielenkiintoista päätöstä odotellessa.
Ei erotuomari
22/03/2015
PSS-Happee pelin jälkikahinoissa on näköjään puolin ja toisin tullut rangaistuksia. Todella ikävä homma jos PSS on peluuttanut edustuskelvotonta pelaajaa ja loppuu playoff-ottelut siihen.

Luin nuo selvitykset Happeen pelaajan törttöilystä ja PSS:n pelaajan tuomarin huitaisusta. Tulee väkisinkin taas mieleen se että Kilpikoski on ottanut roolia hienosti. Ei ole nähnyt tapahtumia kummassakaan tilanteessa, ja on kuitenkin paikalla se kaveri jolle siitä maksetaan.
Playoff-ottelut on sen tason pelejä ettei sinne kannata asetella tuomareiksi ihan ketä vaan vaikka nopeus ei olekaan samaa tasoa kuin miehissä. Voisi jopa harkita että miesten liigatuomareista parhaimmisto kävisi viheltämättä pelejä, eikä anneta lohdutuspalkintoina näille ketkä ei siellä pärjää.
S7
22/03/2015
Ei juma tätä Sami poski soi koko ajan. Jos nyt kattelee vähän ympärilleen, niin tuleehan noita järjestään joka matsista maalikooste ja lisäksi lehdistötilaisuus...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.