Liigat

Ilmiliekeissä oleva SPV-maalivahti: ”Olen jossain määrin flow-veskari”

22.03.
2015
3 Kommenttia
4
Liigat
Jarno Ihme pelasi tänään huikean ottelun. Kuva: Juha Käenmäki.

Jarno Ihme pelasi tänään huikean ottelun. Kuva: Juha Käenmäki.

Jarno Ihme pelasi tänään loistavan ottelun, kun SPV otti toisen kiinnityksen kohti finaaleja. 30 torjuntaa ja tukku todellisia huippupelastuksia olivat suurin syy siihen, että voitot ovat nyt SPV:lle 2-1 ja sarja on katkolla Pasilassa tiistaina.

Ihmeen mukaan tänään pelattiin sitä salibandya, mitä tältä sarjalta on odotettu.

– Tiukkaa ja tarkkaa vääntöähän se oli. Ensimmäinen tällainen matsi, että homma ei missään vaiheessa mennyt hurlumheiksi. Pysyi ote pelistä hyvin ja oli kiva pelata.

Joku on joskus väittänyt Ihmettä niin sanotuksi flow-maalivahdiksi, joka ei joka peliin syty samalla tavalla. Tänään fiilis näytti olevan kyllä katossa.

– No joo, tänään pääsin hyvään fiilikseen ja sain palloja mukavasti kiinni. Kyllä tässä iän myötä särmät ovat vähän tasoittuneet, enkä ole enää niin flow-veskari. Mutta pitää kai se jossain määrin paikkansa, Ihme hymyili Pääkallo.fi:lle ottelun jälkeen.

Ihme ounasteli, että seuraavastakin ottelusta on lupa olettaa todella tarkkaa asemasotaa.

– Ei kumpikaan halua avata omaa pakkaansa liikaa. Pienet virheet, ylivoimat, alivoimat, vaparit, pelin kääntöpaikat. Siinä niitä asioita, joihin nämä ratkeavat, Ihme tuumi.

SPV-torjuja oli mielissään, että joukkue edessä onnistui tänään yhdessä asiassa paremmin kuin aiemmin.

– Tänään saatiin pidettyä kaksi erää palloa enemmän kuin vastustaja, mikä oli hyvä asia. Meidän pitää osata pelata hyvin ja fiksusti pallolla. Videoilta sitä on katseltu ja analysoitu tämänkin sarjan aikana.

Tuomarilinja oli tänään aiempaa johdonmukaisempi. Ihmeen mukaan se on ollut hyvä jo aiemminkin.

– Punainen jengi on aukonut turpaansa liikaa. Antaa tuomareiden hoitaa oman hommansa, niin pelaamisesta tulee huomattavasti helpompaa. Linja on ollut koko ajan hyvä, Ihme painotti.

Ihme on pelannut pari viimeistä kautta Julius Kivimäen kanssa ottelut lähestulkoon puoliksi, etenkin runkosarjassa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Ihme on päivänselvä ykkösvaihtoehto.

– Ei olla nyt pudotuspelien aikana käyty ”Jullun” kanssa juttuja läpi niin paljon kuin runkosarjassa, mutta keskinäinen tilanne on hyvä ja mielestäni on mahtavaa, että kumman vain voi heittää pönttöön koska vaan, Ihme totesi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kojootti
22/03/2015
Tiistaina ei saa oveakaan kiinni.
Santulle kova paikka
23/03/2015
Tiistaina on Strandbergille kova paikka. Kotiyleisön edessä ei voi lipsahtaa yhtään. Tämä matsi on se, mistä maalivahdin kausi muistetaan - ainakin jos epäonnistuu. Tiistaina kaikki paineet on Strandbergilla.
Tuuppana
23/03/2015
Hetkinen, eikös se flow oo joku festivaali...? Ei kait ne sielä molaria tartte?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.