Divarit

Johan jysähti – nousijasuosikki heti nurin Divarin playoff-avauksessa

14.03.
2015
11 Kommenttia
6
Divarit
Wirmo juhli yllätysvoittoa Divarin playoff-avauksessa. Arkistokuva: Jarmo Jokila.

Wirmo juhli yllätysvoittoa Divarin playoff-avauksessa. Arkistokuva: Jarmo Jokila.

Salibandyn miesten Divarissa pelataan tänä keväänä pudotuspelejä. Ensimmäinen playoff-kierros alkoi melkoisella yllätyksellä, sillä runkosarjan voittanut Steelers koki tappion karvasta kalkkia runkosrajan kahdeksanneksi jääneen Wirmon haettua Elenia Areenalta 4-6 (1-0, 1-4, 2-2) -vierasvoiton.

Wirmo oli ottelussa jo 2-0 -tappiolla puolessa välissä ottelua, mutta nousi toisen erän aikana vielä 2-4 -johtoasemaan. Viimeisessä erässä kumpikin joukkue onnistui kahdesti, joten ensimmäinen kiinnitys Divarin välieriin matkasi Mynämäelle lukemin 4-6.

Steelersin paras pistemies oli kahdesti osunut Timo Johansson. 1+1 -tehot keräsi Nico Jonaeson ja Iiro Nurminen saalisti kaksi syöttöpistettä. Wirmon tilastollisesti paras oli Mikael Santanen 1+2 -tehoilla.

Steelersin urakka hankaloitui huomattavasti, sillä huomenna pelattavassa seuraavassa ottelussa se joutuu kaatamaan Wirmon vieraissa mieliäkseen välieriin. Mynämäen kotihalli on totutusti hankala paikka vierasjoukkueille, minkä myös hämeenlinnalaisryhmä todisti jo runkosarjassa. Tuolloin Wirmo oli selvästi parempi luvuin 7-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Temppi
14/03/2015
Huomenna Steelers joutuu paikkaan, joka on kaikkea muuta kuin helppo. HaNi on täynnä fanaattisia maalaisia, jotka kannustavat äänekkäästi omiaan.

Sarja on kesken, mutta Wirmo näytti jo nyt, että jymypommi on mahdollinen.
ykä
14/03/2015
Tästä näkee että on ihan samaa onko runkosarjassa 1. tai 8. Nyt divari vasta alkoi.
Asell Marko
14/03/2015
Käy huomenna Mynämäellä miten tahansa niin olis kiva kuulla mitä Herkko sanoo nyt Wirmosta joka on niin "mätä" ??
Junnu#8
14/03/2015
Jotenkin luulen että ei Wirmo nouse Salibandyliigaan! Ei muuten Lasb ole D1varin likaisin joukkue. Löytyy jostain ihan muualta kuin Lammilta.
Ihmettelen
14/03/2015
Ihmettelen mistä tämä Lasbin likaisuusjuttu on saanut alkunsa. Jäähytilastossa ne on keskitason alapuolella eikä niillä ole mitään ylikovaa pakkia eikä mitään uho meininkiä edes. Mistä tällainen legenda on syntynyt?
Herkko
14/03/2015
sanattomaks vetää. enskerralla varmaan steelersin pitää tulla hallille
IHMETTELE VAAN
15/03/2015
Ei ylikovaa mutta ylikylän pakki löytyy. Ei mikään Länkinen vaan #37 Super-Antti!
haha
15/03/2015
Taisi olla streelersillä takki auki vaihteeksi. Onhan joukkue ihan lastikan varassa ollut koko kauden. Saa nähdä paraneeko lasti..steelersin peli huomenna vai tuleeko aikainen kesäloma. Olisi se kyllä noloa kovalla hypetyksellä ja kovilla lippuhinnoilla tippua jo nyt..
Wing
15/03/2015
Hatun nosto Wirmolle. Kova temppu nöyryyttää runkosarjaykköstä tuohon tapaan.

Pudotuspelit on eripelit.
FBI
15/03/2015
Nyt mitataan onko Steelers miehiä vai poikia. Kova paikka edessä joka hionee ... joukkueen jos valmmenus sallii...
Aarre
16/03/2015
Ihmettelen ios Lastikka pelaa tiistaina kun sunnuntaina potkis Wirmon maalivahdille aivotärähdyksen ja tuomarit antoi siitä vapaalyönnin steelersille, eiköhän olis aika laittaa se pari kesälomille ...!!!!?? Divarin kurinpitovaliokunta vois katsoo videon siitä pelistä ja tehdä asianmukaiset toimenpiteet ennenkuin menee uskottavuus siltäkin organisaatiolta ja ennen tiistain peliä
eikä kesätauolla...!!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.