Liigat

Jymy-yllätys puolivälierissä, viime kevään hopeajoukkue kesälomalle – katso keskiviikon tulokset

11.03.
2015
38 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Salibandyn pääsarjoissa oli keskiviikkona ohjelmassa kolme miesten Salibandyliigan puolivälieräottelua. Illan ja ehkä koko salibandykevään toistaiseksi suurin pommi nähtiin Tampereella.

Tapanilan Erä voitti kolmannen kerran peräkkäin Tampereen Classicin. Erän 4–3-vierasvoiton myötä viime kevään hopeajoukkue Classic pullahti nolosti voitoin 3–0 kesälomalle. Runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Erä jatkaa välieriin.

Jyväskylässäkin puolivälieräsarja saatiin poikki, kun Happee voitti OLS:n niukasti 3–2. Happee eteni Erän tavoin puhtaasti voitoin 3–0 välieriin.

Illan kolmannessakin puolivälierässä sarja saatiin ratkottua, kun SSV nujersi Esport Oilersin lukemin 8–6. SSV eteni voitoin 3–0 välieriin. Ja koska SPV:kin selvitti tiensä jo tiistaina välieriin puhtaalla saldolla, niin kaikki puolivälierät saatiin pikavauhtiin pakettiin. Kaikki sarjat päättyivät 3–0.

Välierissä parit määräytyvät runkosarjan sijoitusten mukaan, jotein vastakkain asettuvat Happee ja Erä sekä SPV ja SSV.

Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Keskiviikon tulokset:

Happee–OLS 3–2
Happee voitoin 3–0 välieriin.

Classic–Erä 3–4
Erä voitoin 3–0 välieriin.

SSV–Oilers 8–6
SSV voitoin 3–0 välieriin.

Linkit:
Illan otteluiden tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Epsoo
11/03/2015
Kuuma vinkki TPS:lle. Varis olisi kohta vapaana valmentajamarkkinoilla
Haha
11/03/2015
Kiitos classic kiitos! Oli pakko peluuttaa savolaista ja näin siinä yllätys yllätys kävi. Oon monta kertaa sanonu, että ne ei tuu voittaa mitään niin kauan ku se yks pelaa ja taas se nähtiin.. ei pitäis yhden pelaajan vaikuttaa niin paljon, mutta on ollut kyllä kauan yksi yliarvostetuimpia pelaajia.. sikailee vaan. 2 mm-kultaa joo.. mutta pelasko paljon finaaleissa, kun tuli kova jengi vastaan.. ehkä classic vielä joskus oppii, saivat ainakin enemmän paikkoja kun penkittivät kaverin, mutta aina soi omissa tai tulee vaarallisia tilanteita omiin, kun sikailijasavolainen on kentällä :D
Sami P.
11/03/2015
Hyvää lomaa klässik
Espoo
11/03/2015
Kiitos loistaville oljymiehille tästä kaudesta.
Varis pilasi kauden eikä antanut mitään mahdollisuutta menestykseen.
Toivotaan Ahtiasta ensi kaudelle, muuten aika moni pelaajista hakeutuu paremman valmennuksen joukkueisiin.

Viikingeille ja Amulle onnea välieriin, parempi joukkue meni nyt jatkoon.
Rane
11/03/2015
Rupee valkeneen miks happee, spv laisto erän.....
Timo Harakka
11/03/2015
3-0_o
SP
11/03/2015
Mites ne kausiennakot menikään? Ainakaan mestariveikkaus ei tainnut osua.
epäonnistuminen
11/03/2015
On se vaan myönnettävä. Tampereella mikä tahansa on mahdollista kun ollaan ylimielisiä.
Pääkallo.fi
11/03/2015
Ei osunut ei. Hienosti ennustimme Oilersista mestaria. Asiantuntijuus ja silleen. Tuossa linkki Pääkallo.fi:n Salibandyliigan kausiennakkoon:

http://paakallo.fi/2014/09/paakalloennakko-oilers-vie-salibandyliigan-mestaruuden-spvn-ja-happeen-nenan-edesta/
Alakatsomo
11/03/2015
Voi lassikki...kovasti odoteltiin savolaista ääsjoella mutta ei taida enää koskaan tulla.
Stedi
11/03/2015
Happee - OLS oli kyllä kohtuullisen tunteikas sarja, harmi ettei tuomarit pystynyt vastaamaan kovatasoiseen sarjaan yhdessäkään ottelussa. Kinnuselle kauden tärkeimmällä hetkellä suorastaan paskamaisen huono tuuri, peli käänty lopullisesti sillä hetkellä kun oma maali napsahti plakkariin. OLS oli fyysisesti samalla tasolla kuin Happee, mutta pelillisesti ei vielä ihan riittänyt. Happee on pystytty haastamaan bussi-puolustuksella tänä vuonna ihan hyvin, mutta kertaakaan Hirvet ei ole hävineennä poistuneet kaukalosta. kaudella Toivottavasti hyvä duuni jatkuu Oulussa myös jatkossa, potentiaalia on mennä ensi vuonna mitaleille asti. Happee pääsee seuraavaksi testaamaan Erän puolustusvoittosta pelitapaa, en jaksa uskoa Erän kykenevän voittavan sillä Happeeta kolmea kertaa viidestä... Suapi nähdä. Korsmannia ei näköjään pysty pitämään pois pleijareista.
Tieto
11/03/2015
Jaa mites Clasun peli Savolaiseen kaatui? Arviolta 7 vaihtoa koko pelissä. Katsomoon näytti siltä ettei jalka joukkueella riittänyt ja ns pallokontrollipeli tuli tiensä päähän. Kun on paikka lähteä eteenpäin niin silloin pitää mennä. Ja unohtaa ns pallokontrolli. Jatkoon menneet joukkueet tekevät niin.
Tre
11/03/2015
Kiitokset Rantalalle! Sm hopee ja pronssi, Cupista kultaa ja hopeeta.
Nyt jäädään odotelleen mitä se Nykky keksii. Niin ja tsemit Erälle
välieriin.
Hyvä fiilis jäi
11/03/2015
kun Classic tippu.
swe
11/03/2015
Kuis c:n vahvistukset pärjäs,voiko liiga pitää tied.tilaisuuden?
Ehhehe
11/03/2015
SWE, puhut vähän mutta asiaa. :D
järkevä
11/03/2015
Kuka oikeasti kaipaa classicia välieriin. Ei sillä fanejakaan ole. Jos ilmaislippuja ei siis lasketa. Pasi Peltola Nokian näätien pomoksi niinkuin olisi jo.
Liiga
11/03/2015
Missä viipyy liigan hätäkokous ja tiedotustilaisuus Klässikin putoamisesta? Oisko jytky?
SJ
11/03/2015
Olikohan Classicin joukkue muutoksen takana Peltola vai Rantala, vain herrat itse tietävät totuuden. Kaikki hankinnat olivat vääriä ja pettivät ja sen lisäksi Piha, Kotilainen ja muutama muu romahtivat. Viime kauden joukkeella olisivat olleet jälleen finaaleissa, oli ehkä classicin kaikkien aikojen paras JOUKKUE
Päällikkö
11/03/2015
KooVeelaiset huutaa aa ja Eemeli vaihtaa seuraa oh hoh? Ketä muita menossa Classikkiin?
fyt
11/03/2015
Kiitos Oilers! Vaikea oli kausi ei voi mitään, ensi kaudella sitten siellä korkeimmalla! Toivottavasti pysyy joukkue kasassa, eikä esim Pate Wardin hienoakin hienompi ura päättynyt tähän...
hirwi
11/03/2015
Hienosti ols haastoi mutta en kyllä hetkeekän usko että olisivat voineet voittaa. Sen yhden ehkä joo, mutta kyllä happeella vaan oli aina pykälää varastossa. Jatkopeleissä ne vielä käyttöön ja finaaliin!
Arto Kilponen
11/03/2015
Kiitos Oilersille kaudesta! Minulle tuli monta ikuista muistoa ja koin paljon hienoja hetkiä. Minunkin täytyy nostaa tekemiseni tasoa ensi kaudelle, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa.

Voisin varmasti listata kiitosteni kohteiksi koko joukkueen, mutta nostetaan pelaajista esille (aikajärjestyksessä) Casper Pfitzner, Patrick Wardi, Kristian Lamminen, Ville Peltola ja Tommy Borg. Nämä siis kentän ulkopuolisista asioista.
Naama
11/03/2015
HAHA siis miten classic hävisi ratkaisevan pelin Savolaisen takia?
Mietteliäs....
11/03/2015
Pahaa pelkään et toi Nykky saattaa kiinnostaa useaakin huippupelaajaa, loppu varmaan passon kukkarosta kiinni.
varadomari
12/03/2015
Classiciin valmennukseen odotetaan taas uutta sateentekijää. Joka vuosi hommataan pelaajia ihan uutispommien saattelemana. Myös omien junnujen sopimukset julkistetaan mm. pudotuspelien valintatilaisuuksissa. Mutta niin se kupla vain aina keväällä puhkeaa. Ostetut pelaajat palaavat takaisin omiin joukkueihinsa. Kukin voi miettiä onko se kuplan aiheuttaja pelaajat, valmentajat vai ehkä joku muu?
JZ
12/03/2015
Kyllähän liigan piirit on aika pieniä ja Nykky varmasti tekee Classicista vetovoimaisemman seuran. Parempia hankintoja toki kaivataankin.
svv
12/03/2015
Sorry Peltola, ei se Nykky mitään mestaruutta tuo, salibandyssä puhaltavat uudet tuulet. Sillä menee sopeutumisessa sopimuksen aika ja vanhat kuviot ei vaan toimi. Osaaminen on nyt stadissa. Pelaajienkin mansessa kannattaa muistaa tämä, laittakaa talteen.
S7
12/03/2015
Pisteet täältä suunnalta Kilposelle, hyvin vedettyjä ennakoita Oilerssin sivuilla-> aika harvoin noita jaksaa oikeesti lukea, mutta nyt hyvää pohdintaa ja loistavia tilastoja. Ei nyt vaan tälläkään kertaa ollut Oilerssin vuoro, meikäläiset taitaa olla aika paha peikko Espoon suunnalla:-).

Vikaa matsia en valitettavasti itse pystynyt katsomaan, mutta ilmeisesti Esport pani kaiken peliin ja taisteli paremmin kuin 2 ekassa matsissa?
Säbänderus
12/03/2015
Siirrot salibandyssä sanelee ennenkaikkea pelaajan opiskelupaikka tai työpaikka.
Ei salibandyssä pelaajia hankita vain pelaamaan.
Liiga on amatöörisarja.
Boris
12/03/2015
Milloin tulee välierien otteluohjelma??? :)
Seuraaja
12/03/2015
Oilerssin kausi päättyi liian aikaisin, odotukset oli korkeammalla varsinkin ennen kauden alkua.
Syksyllä alkoi jo näkyä tummia pilviä kun pelitapa oli uusi ja valmennus sekoitti ketjuja ja peluutus oli kummallista. Valitettavasti sama tredi jatkui koko kauden, ainoastaan ylivoimapeli saatiin toimimaan ja sekin floppasi viimeisissä otteluissa. Loppu oli fiasko, kaikki oli sekaisin joukkueessa, pelaajat tosin yrittivät parhaansa mutta minkäs teet kun Valmentaja Varis oli kuitenkin päättämässä.

Oilerssin kannattajana toivotaan parempaa valmennusta seuraavalle kaudelle, vahvistusta tarvitaan myös pelaajien suhteen koska öljymiehiä lähtee muihin seuroihin.
S7
12/03/2015
"Liiga on amatöörisarja."
Näinhän se menee, toki joukossa pari "ammattilaista", jotka jotain reittejä pitkin saa rahansa pelaamisesta/säbästä. Kuitenkin treenaus vaatimukset ovat suhteellisen kovat. Mutta niin ne on muissakin amatöörilajeissa, esim. hiihdossa Suomen 30. kovin hiihtäjä joutuu treenaamaan aikasta paljon, samoiten juoksijat esim. puolikkaan jos meinaa juosta alle 1.20, niin jokunen kilsa pitää viikossa juosta:-). Ja noi tuskin saa ees ilmaisia mailoja...
Arto Kilponen
12/03/2015
Osaatko SEURAAJA kertoa ketä pelaajia on lähdössä Oilersista muualle? Tuo kun ei kuulosta yhtään arvailulta vaan selkeältä tiedolta.
JooJOo
12/03/2015
Valitettavasti Passoa vaivaa "Minätiedänjateen" syndrooma.
Valkkukuvio tuli liian aikaisin esiin, ja homma läsähti ensi kauden odotteluksi.

Paha moka.
säbäpoika oon ja tiiän sen
12/03/2015
Oilers taisteli ja pelasi hienolla ilmeellä tän vikan matsin, ei vaan riittänyt tällä kertaa enempään.

YV-pelin tasossa oli se ero eilen.

Raikamon vire oli hyvä kun keskittyi peliin, hieno matsi!
S7
13/03/2015
Sinänsä huvittavaa, että Klässikissä syyt laitetaan nyt vain taustojen piikkiin! No toisaalta onhan heissä syytä, ei ollut riittävästi kokenutta osastoa johtamassa kentällä pelaamista. Siinnä missä Erällä Aro ja Kapanen näyttää junnuille esimerkkiä. Ehkä nyt junnujen perään huutelijat vois jo ymmärtää sen, että pärjäävä joukkue tarvitsee myös niitä kokeneita kavereita!! Nää plaijarit ainakin puoltaa tätä väitettä: SPV: mm.Kohonen, Kivilehto. Happee: Kauko, SSV: Järvi. Erä: Kosola, Kapanen Aro.
Suonikahjo
13/03/2015
Vänttinen ne C:n ratkaisumaalit ennen teki.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.