Liigat

Jyväskylän Happee joutui tiukille pudotuspeliavauksessa

07.03.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Happeen maalivahti Eero Kosonen sai rehkiä täyden iltapuhteen ensimmäisessä puolivälierässä. Arkistokuva: Esa Jokinen

Happeen maalivahti Eero Kosonen sai rehkiä täyden iltapuhteen ensimmäisessä puolivälierässä. Arkistokuva: Esa Jokinen

Lauantaina pelattiin yksi miesten Salibandyliigan puolivälieräottelu, kun Jyväskylän Happee isännöi Oulun Luistinseuraa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Läpi ottelun kotijoukkueen kyydissä pysynyt OLS antoikin hyvän vastuksen hallitsevalle mestarille, vaikka lopulta ensimmäinen voitto kirjattiin Happeelle maalein 6–4 (1–2, 4–2, 1–0).

Ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla paloi hieman yllättäen vieraiden yhden maalin johto. 1–2-osumasta vastasi ylivoimalla OLS:n Ville Turula.

Toinen erä kuitenkin muutti ottelun suuntaa. Juuso Heikkinen ja Jami Manninen nostivat nopeilla osummilla Happeen takaa ohi. OLS tuli vielä tasoihin erän aikana, kun Arttu Hakala iski Matias Tiiran esityöstä 4–4:ään. Vajaat kaksi minuuttia ennen summeria Manninen iski illan toisen maalinsa OLS-maalivahti Ville Mestarin selän taakse.

Kolmannessa erässä OLS ei enää kyennyt nousemaan rinnalle, ja lopullisen niitin tyhjään maaliin iski Happeen Panu Kotilainen. Kotijoukkueen Eero Kososelle kirjattiin ottelussa peräti 27 torjuntaa, kun taas Mestari venyi 19 kertaa pallon tielle.

Puolivälieräsarja jatkuu sunnuntaina Oulussa.

Linkki: Ottelutilasto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.