Kahden maalin Mikke Järvi kehui vastustajaa – ”Pakko sanoa, että SPV oli hyvä”

Kapteeni Mikael Järven taistelu tiistaina ei riittänyt. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigan runkosarjassa neljänneksi sijoittunut SSV joutui taipumaan SPV:n käsittelyssä pronssiottelupaikkaan. Kaksi maalia tiistain ratkaisevassa osassa iskenyt Mikael Järven mukaan SPV oli hyvä, mutta myös helsinkiläiset hölmöilivät itse.

Tiistaina neljännessä välierässä SPV vei vierasvoiton lukemin 6–3. Happeen seuraksi finaaleihin SPV eteni voitoin 3–1.

– Pakko sanoa, että kaveri oli hyvä. Sitä ei voi kieltää, vaisun oloinen Järvi summasi Pääkallo.fi:lle.

Kahden maalin Järvi oli tiistaina SSV:n parhammistoa maalivahti Santtu Strandbergin ohella.

Karvaan tappion kokenut SSV sortui etenkin toisessa erässä jäähyilyyn, ja myös SSV-kippari nosti tämän esille.

– Sählättiin ja hölmöiltiin, kun meille tuli pari täysin turhaa jäähyä. Tehtiin turhan vaikeaksi.

SPV iski pelin lopussa pallon kahdesti tyhjiin, joten SSV antautui siis vain neljä kertaa. Silti Järven mukaan puolustuspeli ei ollut toivotulla tasolla.

– Ei ollut niin nöyrää puolustuspelaaminen, kuin olisi pitänyt olla.

Helsinkiläiset kokivat myös vuosi sitten välierissä karvaan pettymyksen, kun tie vei pronssiotteluun. Miten pronssiotteluun pystyyn latautumaan?

– Haastavaa se tietenkin tällaisen suuren pettymyksen jälkeen. Se pitää urheilijana hoitaa kunnialla ja tätä hommaa pitää kunnioittaa. Pelit pelataan loppuun asti.

Järven eleistä päätellen SSV pelaa luonnollisesti tosissaan pronsseista Erän kanssa.

– Koitetaan pelata huolellisesti ja onhan pelit mukavampi päättää voittoon.