Liigat

Koovee julkaisi ensi kauden pelaajarungon ja valmennustiimin – maajoukkuetähden nimi uupuu listoilta

26.03.
2015
8 Kommenttia
9
Liigat
Vasemmalla tuulettava Miro Lehtinen jatkaa Kooveen riveissä myös tulevalla kaudella. Oikealla puolella riemuitsevan Eemeli Salinin ensi kauden seurasta ei ole vielä varmuutta. Kuva: Topi Naskali

Vasemmalla tuulettava Miro Lehtinen jatkaa Kooveen riveissä myös tulevalla kaudella. Oikealla puolella riemuitsevan Eemeli Salinin ensi kauden seurasta ei ole vielä varmuutta. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Koovee julkaisi tulevan kauden pelaajasopimukset. Viime kauden pelaajista 20 on jatkamassa seuraavallekin kaudelle, joko vanhan sopimuksen tai kauden jälkeen neuvotellun sopimuksen perusteella. Lisäksi sama valmennustiimi jatkaa joukkueen mukana. Huomionarvoista on se, että joukkueen ykköstähden Eemeli Salinin nimeä ei löydy listalta.

Koovee sijoittui runkosarjan kuudenneksi ja putosi puolivälierissä finaaliin asti yltäneelle SPV:lle otteluvoitoin 3-0. Koovee-leirin viestin mukaan kausi oli kuitenkin positiivinen monilta osin.

Joukkueen valmennus jatkaa tutulla nelikolla, kun Hannu Santasen lisäksi Valtteri Sainio, Jouni Kulmala ja Olli Tuomarla muodostavat myös tulevan kauden valmennustiimin.

– Nälkää jäi viime kaudesta ja ilman muuta tavoitteena on tehdä taas asiat paremmin jatkossa. Valtteri Sainio pääsee nyt joukkueen mukaan jo kesäharjoitteluun ja muutenkin näyttää siltä, että ”Vade” tulee ottamaan isompaa vastuuta pelaajien kehittämisessä kaudella 2015-16. Kaiken kaikkiaan pyrimme kehittämään valmennustiimiäkin koko ajan ja juuri nyt keräämme pelaajien palautetta viime kaudesta, kommentoi päävalmentaja Hannu Santanen.

Päävalmentaja Santanen kommentoi vielä kesäharjoittelua ja pelaajiston potentiaalia.

– Meillä on melko nuori pelaajarunko, joten potentiaalia on vaikka mihin, kunhan vaan jaksetaan tehdä asioita oikein ja pitkäjänteisesti. Kesäharjoitteluun tulee varmaan pieniä muutoksia, jotta saadaan kullekin pelaajalle yksilöllisempi ohjelma ja sen seuranta.

Tällä hetkellä seuralla on sopimus seuraavien pelaajien kanssa ensi kaudesta:

Maalivahdit:

Rasmus Hasu
Eero Peiponen
Arvid Vonk

Puolustajat:

Tuomas Aho
Jussi Alamettälä
Nico Andersson
Niko Hosiasluoma
Matias Lintula
Valtteri Pajunen
Mikko Repo

Hyökkääjät:

Mikko Immonen
Perttu Koljonen
Miro Lehtinen
Jussi Luoma
Henri Mäenpää
Tuukka Pero
Samu Saari
Samuli Salomaa
Lassi Ylisiurunen

Näiden lisäksi kesän ajan tryout-sopimuksella joukkueen mukana ovat tällä kaudella A-junioreissa pelanneet Oskari Västilä ja Aleksi Jokela. Aiemmin Kooveen joukkueessa Salibandyliigaa pelannut Jussi Luoma palaa Sveitsistä vuoden tauon jälkeen Tampereelle. Pelaajisto saattaa vielä muuttua jonkun verran ulkomailta palaavien ja mahdollisesti ulkomaille lähtevien pelaajien osalta. Lisäksi keskusteluja käydään kotimaisten pelaajien kanssa sekä seuran sisällä että ulkopuolella. Näiden keskustelujen jatkosta tiedotetaan erikseen, kun asiat kunkin pelaajan osalta varmistuvat.

Lähde: Kooveen tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jj
26/03/2015
Hyvä runko jolle vielä rakentaa täsmähankintoja. Tärkeintä on kuitenkin valmennustiimin pitkäjänteisyys, varmaan vievät taas joukkuetta eteenpäin. Ulospäin näyttää nöyrältä, hyvähenkiseltä porukalta. Hyvältä näyttää.
Guru
26/03/2015
Taitaa Salinin poika olla jo Classicin mies.
Glässik
27/03/2015
Harmi jos on. Siellä on moni pelaaja taantunut, mennyt hukkaan. Esim Järviö, PKotilainen, Luukko,
stadi
27/03/2015
GLÄSSIK aivan oikeassa niin käy Salinillekin
Nyky
27/03/2015
No mut hei ens kaudella Classicissa on laatuvalmennus, joka ei ehkä kaikkia lahjakkuuksia saa pilattua.
Eikös Ruotsissa ole ollut kiinnostusta Salinia kohtaa MM-kisoista asti. Ettei mies vaan suuntais sinne...
HUHU
27/03/2015
Salin SalBaan
Totuus
27/03/2015
Kaikkia lahjakkuuksia pilata...? Ceen omat junnut mennyt ajat sitten ohi vasemmalta ja oikeelta Luukosta ja Kotilaisesta. Kumma kun ei noita omia junnuja ole pilannut? Oli tupla pelaajia kooveessa mut sattu oleen parempaa ukkoo samalle tontille tarjolla kun siirty naapuriin. Peiliin saavat katsoa jos ei esim. Vänältä pystynyt tuplaa viemään! Kotilainen pelannut ihan kykyjensä tasolla, Luukosta en sano mitään. Järviö mennyt alamäkee jo vikasta koovee kaudesta lähtien.
Mafia
27/03/2015
saattaa tosta listasta jokunen nimi viellä poistua?Mutta on se hyvä että KVeeltä löytyy noita kädellisi OMIA junnuja paikkaamaan lähtijöitä.Joillakin jopa 3vuoden soppari että silleen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.