Kotiedut pitivät välieräavauksissa – SPV nousi neljän maalin takaa voittoon

Juha Kivilehdon ja Mikko Kohosen lisäksi Henri Myllymäki osui kahdesti SSV:n verkkoon. Kuva: Juha Käenmäki (Arkistokuva ottelusta SPV-Koovee)

Juha Kivilehdon ja Mikko Kohosen lisäksi Henri Myllymäki osui kahdesti SSV:n verkkoon. Kuva: Juha Käenmäki (Arkistokuva ottelusta SPV-Koovee)
Juha Kivilehdon ja Mikko Kohosen lisäksi Henri Myllymäki osui kahdesti SSV:n verkkoon. Kuva: Juha Käenmäki (Arkistokuva ottelusta SPV-Koovee)

SPV voitti SSV:n kotikentällään lukemin 9-7 Salibandyliigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. SSV johti ottelua kahdesti neljän maalin erolla ja ajassa 27.32 3-7, mutta SPV vei ottelun toisen puoliskon lukemin 6-0.

Kotijoukkueen pistenikkareina häärivät kokeneet Juha Kivilehto ja Mikko Kohonen, jotka iskivät tehot 2+1 mieheen. SSV:n Juho Järvinen laukoi hattutempun ottelussa. Seuraava osaottelu pelataan jo huomenna Pasilassa.

Ottelutilastot

Jyväskylän Happee kaatoi Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan välierien ensimmäisessä osaottelussa lukemin 7-3. Hallitsevan mestarin maaleista vastasivat hattutempun iskenyt Juuso Heikkinen sekä kahdesti osuneet Veli-Matti Hynynen ja Janne Hoikkanen. Erän Lauri Kapanen iski pisteet 1+1. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi lauantaina Vantaan Energia Areenalla.

Ottelutilastot

SB-Pro kaatoi M-Teamin naisten Salibandyliigan puolivälierissä lukemin 9-3 ja nappasi kolmantena joukkueena paikan välierissä. Kotijoukkueen tehonainen oli Karoliina Kujala, joka nakutti pisteet 3+1 ottelussa. Hallitseva mestari vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 3-0. Myös NST ja Classic ovat varmistaneet välieräpaikan.

Ottelutilastot

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan mittaan.

Miesten Salibandyliigan välierät:
18:30 SPV-SSV 9-7 Otteluvoitot 1-0
18:30 Happee-Erä 7-3 Otteluvoitot 1-0

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
18:30 SB-Pro-M-Team 9-3 SB-Pro välieriin voitoin 3-0

9 comments

  1. Kyllä pitäisi olssi ja kooven olla näissä peleissä.. Erästä ei ole minkäänlaista vastusta happeelle….

  2. Lötjönen ja kumpp. nuolaisivat ennen kuin tipahti! Häähähää! Peliveljiä ei saa ikinä aliarvioida, varsinkaan tappioasemassa. Eikö se nähty jo toisessa puolivälierässä? Ei ole Amu lukenut läksyjään.

  3. Ehdotan, että SPV – SSV ottelun lopputulos mitätöidään pelin huonon laadun vuoksi.

  4. Oli kyllä melkoinen peli. Enkä nyt millään usko, että tossa oli mistään aliarvioimisesta kyse. Jokainen säbää seurannut sen tietää, ettei 4 maalin johto vielä tarkoita mitään! On ne meijänkin pojat tollasista tappioasemista nousseet, ainakin silloin ”kultavuosina”. Kaksi maalia päästettiin sillä, että ensin Hakonen veti coust to coustin, mutta eipä opittu ja Kivilehto teki saman…

    Ansaittu voitto Seinäjoelle, huomenna uus yritys. Jos on huomennakin hawaii-palloa, niin matkaa toinenkin voitto SPV:n mukana Seinäjoelle, se on sata varmaa!

  5. Kyllä SSV:lle tulee nyt kylmää kyytiä. Viikinkien olis pitänyt ehdottomasti hyödyntää SPV:n synkät minuutit toisen erän alussa voitoksi. Kun antaa neljän maalin etumatkan ottaa kiinni ja häviää ottelun toisen puoliskon kirjaimellisesti 6-0, antaa se voittavalle joukkueelle sellaisen buutin, että vaikea tuosta on enää nousta. Taidettiin nähdä tämän välieräsarjan ratkaisseet hetket jo ensimmäisen ottelun viimeisten kolmenkymmenen minuutin aikana.

  6. Oli tarpeettoman hidas peli tänään. Huomenna voisitte pistää vähän vauhtia peliin.