Kuva: Vastustajan symboli auton yliajamana – onko tässä kauden provokatiivisin ottelumainos?

Ainakin yhden näädän yli ajeltiin maanantaina Raholassa. Kuva: Topi Naskali

Ainakin yhden näädän yli ajeltiin maanantaina Raholassa. Kuva: Topi Naskali
Ainakin yhden näädän yli ajeltiin maanantaina Raholassa. Kuva: Topi Naskali

TPS ja Nokian KrP kohtaavat torstai-iltana Turussa playout-sarjan toisessa kohtaamisessa. Nokian KrP voitti ensimmäisen osaottelun lukemin 8-3 ja on voiton päässä sarjapaikan säilyttämisestä.

Jos TPS häviää ottelun, niin se joutuu vähintäänkin karsimaan liigapaikastaan Divarin toiseksi tulleen joukkueen kanssa. TPS otti räväkät otteet käyttöönsä illan ottelun mainonnassa ja julkaisi provokatiivisen ottelumainoksen Twitterissä, jossa Nokian KrP:n symboli ”näätä” on jäänyt auton alle.

Mainostekstissä julistetaan, että ”Huomenna Caribian lämmössä grillataan Nokialaista näätää!”. Kuva aiheutti jo pienimuotoista pahennusta Twitterin puolella.

Ottelu alkaa tänään klo 18.30.

24 comments

  1. Taitaa olla sama mies mainoksen taustalla, joka oli TuTon mauttomissa mainoksissa viime vuonna…?

  2. Aika mauton. Yliajettu (logon) piirroshahmo ois vielä menny, mut tää nyt ei suoranaisesti luo sellaisia mielikuvia, joita urheilumaailmaan kaipais.

  3. … tuo nyt ei ainakaan ole. Pää paskana ja verta valuvana. Nämä provokaatiot voi tehdä hyvälläkin maulla. TPS:n taustoissa ei ehkä ymmärretä, että tämä kääntyy seuraa itseään vastaan ja monet tahot haluavat irtisanoutua tämäntyylisestä viestinnästä.

    Kuolleessa raadossa kiinnittää ensimmäisenä huomion verinen pää. Tällä kaudella on puhuttu paljon päähän kohdistetuista taklauksista, joten tämähän on suora vihje siitä, että vastustajan turvallisuus on uhattuna. Koska kyseessä on verta ja tie, niin tästä voisi äkkiä ymmärtää, että pelkästään turvallisuus ei ole uhattuna vaan henki on uhattuna.

    Myös raato on tiellä, eli tämä raato on syntynyt kun auto on ajanut kyseisen elikon ylitse. Haluaako TPS viestittää, että ajelevat vastustajaa kentällä?

    Teksti kuvan alla ei korreloi mitenkään kuvaan. Mielikuva siitä, että joku syömistarkoituksessa grillaisi yliajettua maantieraatoa antaa enemmänkin omituisen kuvan turkulaisten ruokailutottumuksista? Vain ”villit” ja ”punaniskat” syövät maantiekuolleita, jäykistyneitä ja bakteerisia eläimiä? Ovatko turkulaiset siis punaniskaisia villejä, jotka lihanhimossaan haluavat grillata ja syödä kuolleita raatoja?

    Edustaako siis TPS mieletöntä, vertajanoavaa tappamisen meininkiä ja toisaalta lihanhimossaan piehtaroivaa punaniskaista kulttuuria, jossa mikä tahansa lämmitetty raato kelpaa syötäväksi? Eikö Turussa ole ruokaa vai onko ruokakulttuuri jäänyt keskiajalle? Teroitetaanko Turussa lasten hampaat ja opetetaan raatelemaan raatoja ja syömään muristen ruokansa samalla kun se tienposkesta löytyy? Ettehän vain ole juoneet liikaa Aurajoen vettä ja saaneet jotain tilapäistä tai pysyvää vammaa siihen osaa kroppaa, jossa ajatusten pitäisi juosta? Eikös Nokialla ollut aikaisemmin ongelmia juomaveden kanssa? Onkohan se saastuma nyt pesiytynyt Aurajoen rannoille ja tarttunut kantaväestöön?

  4. Eiköhän turkulaiset kohta valita kun on joku alaikäinen pelaamassa.
    Ehkä jokin uusi versio saadaan ensi vuonna kun vastassa on BlueFox,
    sitä odotellessa

  5. Arvostan rankkaakin provoa joka tehty hyvällä maulla. Nyt ei ole tehty hyvällä maulla, verisen eläimen. Ei hyvä…

  6. Turkulaisseuran perustamisen alkuhetkinä yksi varteenotettavista nimivaihtoehdoista oli Turun Pallonuijat.

    Tämän päivän mainoskuvan perusteella ratkaiseva erehdys tehtiin jo vuosisadan alussa?

    No, Turku on kiva kesäkaupunki, mutta tepsukat voi ajella föril vähän myöhemmin koska karsijan kausi vaan jatkuu…

  7. Kalkun murehtija ja kumppanit puhuvat asiaa. Erittäin mautonta toimintaa.

  8. Tää on pieni provo, joten älkää uhratko liikaa aikaa ja verenpainetta vastaamiseen.

    Miten te tytöt edes uskalsitte tulla sieltä eläinsuojelijoiden ja kasvisruokien sivuilta tänne PÄÄKALLO-sivuille..? 😉

  9. Tämä tiivistää turkulaisuuden, järki ei päätä pakota ja huumori on surkeeta. Näissä on vaan tapana käydä niin että näätä puree omaan nilkkaan 🙂

  10. Kyllä on menty taas alta riman ja rankasti. Tosiaankin piirros olisi voinut toimia tai ainakin toi veri olisi saanut olla pois kuvasta. Taustoilla sama meininki kuin kentällä ideaa on mutta niin huonoa toteutusta.

  11. Minua ainakin nauratti nähdä tuo kuvateksti ja huumoriakin kuvassa riitti. Ei auta jos viherhippiä hirvittää.

  12. ^ Järkevä on hyvä vaan ja itse ”käy reippaana rekkain alle / kun se tuntuu niin ihanalle…,” niinkuin Hassisen Kone laulaa.

  13. Jos Liigalla on joku moraali, tässä on Tepsille sakon paikka, – suoralla punaisella ULOS !
    Näin ei vain markkinoida.

  14. Jep jep. Vittu mitä nuijia tekemässä provojaan. Provoominen on taitolaji, mitä tässä tapauksessa ei vaan osata… Julkinen anteeksi pyyntö kiitos!!

  15. Ja nopeasti. Tänne salibandymaailmaan ei kavata sinunkaltaisia typeryyksien laukojia. Et ole sanonut vielä pääkallossa yhtään järkevää kommenttia. Jostain näädästä näin suuret valitukset… huomaa että punavihreys ja kokoomus ovat pilanneet tämän maan.