Liigat

Kuvat: No nyt on erikoinen finaalikampaus – ”Se on kukkaruukku. Tai kasvi”

29.03.
2015
1 Kommentti
5
Liigat
Kuvat: Happeen Twitter-tili

Kuvat: Happeen Twitter-tili

Happee vyörytti Salibandyliigan finaalissa vahvasti kolmella ketjulla. Piste -ja nimimiehiä vilisevien kahden ensimmäisen ketjun takaa loisti niin kutsuttu ”tuhkapilviketju”, jossa raastavat Joonas Kaasalainen, Panu Kotilainen, Janne Hoikkanen, Jaska Kunelius sekä Kaapo Savinainen.

Ketju on esiintynyt vahvasti pudotuspeleissä ja iski tänäänkin joukkueen 2-0-maalin.

– Vähän kaksijakoinen fiilis jäi. Puoli tuntia pelattiin siten kuten pitää ja sitten oli vähän seisoskelua. Tehosarakkeessa kuitenkin +1. Luotiin hyvin paikkoja. Kaverilla oli vaan muutama hyvä tontti meidän päähän, että vähän semmoinen ”semi ok” esitys meiltä. Pystytään kyllä vielä paljon parempaan, arvioi ketjun sentteri Joonas Kaasalainen Pääkallo.fi:lle.

Kaasalaisen mukaan koko Happeen esityksessä oli paljon samaa kuin kolmosketjun otteissa.

– Aika samanlainen esitys koko joukkueelta. Puoli tuntia pelattiin tosi hyvin ja oltiin ihan joka osa-alueella edellä, mutta sitten vähän passivoiduttiin. Tänään se riitti. Hyvä, että jäi parannettavaa seuraavaan peliin. Ja hyvä, että pystytään tämmöiselläkin pelillä voittamaan.

Sarja jatkuu ensi viikon lauantaina Seinäjoella. Kaasalaisen mukaan parannettavaa on erityten energiatason ylläpitämisessä.

– Pitäisi pitää se sama liike ja energia yllä, että pystytään antamaan kaverille painetta. Pitää olla koko ajan liikkeessä. Pitää pelata pitkiä hyökkäyksiä. Pitää lähteä nopeasti vastaiskuihin. Sellainen kokonaisvaltainen energia pitäisi pysyä koko ajan, että ei lähdetä yhtään peruuttelemaan.

Kaasalainen viihdytti salibandy-yleisöä jo vuosi sitten mielenkiintoisella kampauksellaan finaaleissa. Jos mahdollista, niin tällä kertaa on menty vielä pidemmälle.

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

Mitä kampauksesi esittää tarkalleen odottaen?
– Tuota niin. Se on kukkaruukku. Tai kasvi. Se on yksi minun lempinimistä on meidän joukkueessa. Sain kauden aikana yhden kerran idean vierasreissulla bussissa, että jos päästään finaaleihin, niin laitetaan kasvi päähän.

Kaasalaisen kasvin ”ruukkuosa” sijaitsee takaraivolla ja ”kasviosa” versoilee pitkin päälakea. Koko kampausidea kuulostaa niin erikoiselta, että parturikin on mahtanut olla ihmeissään.

– Parturi sanoi, että ei ole tällaista operaatiota tullut aikaisemmin eteen. Oli ihan innoissaan, että saa vähän erilaisia hommia tehdä välillä, kommentoi Kaasalainen täysin vakavalla naamalla.

Kaasalaisen kampauksista on muodostumassa jonkinasteinen perinne. Varmasti edelleen jatkuva jos Kaasalainen vielä nähdään Salibandyliigan finaaleissa.

Miksi erikoiset kampaukset: itseäsi, joukkuetta vai yleisöä varten?
– Lähinnä itseäni varten. Saan siitä sellaisen fiiliksen, että nyt on niin kuin ne kauden hienoimmat pelit. Sen, että niille voi antaa vähän enemmän arvoa ja niiden aikana voi pitää vähän erilaista kampausta, perusteli Kaasalainen.

Linkit:
Sunnuntain otteluiden tilastot
Liikkuva Happee avausfinaalin kuningas – katso sunnuntain tulokset ja jutut
Nyt juhlitaan! M-Teamistä Salibandyliigan kolmas helsinkiläinen joukkue
Huima mitaliputki sai jatkoa – Kailiala pommitti SSV:n pronssille
SSV-hyökkääjä päätti mittavan uransa pronssiotteluun: ”Olen saanut lajilta paljon”
Pääkallotodistus: Happeen kolmosketju ja Kosonen pelipäällä
Pettynyt Juha Kivilehto: ”Ei me tänään oikeastaan edes tapeltu voitosta”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
analyytikko
29/03/2015
#vainsählyjutut. JMT niin että heilahtaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.