Liigat

Loukkaantuneen SPV-hyökkääjän ensi kausikin vaarassa – ”Tosi paska säkä kävi”

25.03.
2015
7 Kommenttia
4
Liigat
Jari Hankkiolla on edessään pitkä huili. Kuva: Juha Käenmäki.

Jari Hankkiolla on edessään pitkä huili. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio taittoi polvensa miesten Salibandyliigan välieräottelussa SSV:tä vastaan sunnuntaina ja joutui jättämään pelin kesken. Lupaavan maalintekijän loukkaantuminen on osoittautunut todella pahaksi ja edessä on pitkä huili.

Hankkion eturistiside on kokonaan poikki, sivusiteessä on paha repeämä ja kierukassa jonkinlainen vääntymä. Pääkallo.fi tavoitti Hankkion puhelimitse kommentoimaan tilannettaan.

– Riippuu, miten leikkaukset menevät ja kuntoutus sujuu, mutta ensimmäinen arvio oli, että 7-9 kuukauden päästä olen takaisin tositoimissa. Jos tämän vuoden puolella pelaan, niin kuntoutus on mennyt täysin nappiin, Hankkio sanaili Pääkallo.fi:lle.

Hankkio oli aikoinaan A-junioreissa pitkään sivussa nilkkavaivojen takia. Polven kanssa ei ole koskaan aiemmin ollut häikkää.

– Ensimmäinen polvivamma ikinä. Nilkkojen kanssa on ollut useinkin ongelmia.

Videoltakin näkee, että tilanne oli kovavauhtinen, mutta harmittoman näköinen yhteentörmäys Hankkion ja SSV-puolustaja Lauri Stenforsin kanssa.

– Tuutsi (Tuukka Kiviranta) laittoi juoksupallon ja tultiin Stenforsin kanssa kumpikin kohti palloa. Polvi osui jonnekin Stenforsin lonkan seudulle ja vääntyi jossain vaiheessa siinä rytäkässä. Tuollaisia tilanteita tulee pelissä hyvä jos ei kymmeniä per pelaaja, joten todella paska säkä kävi, Hankkio manaili.

Hankkio tiesi saman tien, että loukkaantuminen oli paha.

– Sattui niin paljon, että yritin vain jollain lailla kömpiä edes laidan yli ja jäin makaamaan siihen vastustajan vaihtopenkkien päähän.

Tilanne näkyy koostevideolla heti alussa, reippaan 30 sekunnin kohdalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Flanagan
25/03/2015
Voimia Jarille!
haha
25/03/2015
Ei jotenkin yllättänyt että tapahtui stenforsin kanssa :D kaveri on välillä sellainen rämäpää että jota kuta välillä sattuu mutta viihdyttävää katsoa.
Late
25/03/2015
Todella harmi :( . Taas menee nuorelta pelimieheltä yksi kausi hukkaan. Ensi kausi olisi ollut paikka tehdä todellinen läpimurtovuosi. Toivottavasti paraneminen sujuu hyvin.
Tieto
25/03/2015
Huonoa säkää. Hyvää kuntoutusta ja tsemppiä. Ei se ollu mitenkään Stenun vika. Noita vaan sattuu pelissä. Nyt vaan sama asenne kuntoutukseen kuin mitä on ollu reenailussa. Kyllä sieltä takaisin pääsee.
Latelle
25/03/2015
Kyllä kai läpimurtovuosi on Hankkiolla jo takana päin. SPV:n paras maalintekijä ja varmaan liigan tehokkain pelaaja kun huomioidaan peliminuutit!
seppä
26/03/2015
Jooh, heti romukoppaan noi 7kk unelmat tollasen remontin jälkeen, tän lajin luonne sellanen et muuten ei kerkee kissaa sanoa ja ollaan uudestaan pöydällä. 9kk pintaan ja paremmassa kunnossa takaisin, kerkee sitä sählyä sit pelata vielä ton jälkeen vuosia. Tsemppiä!
Sami
26/03/2015
Jossain Classicissa pärjäis heti kun pystyy kävelemään, mutta SPVn pelityyli huomioon ottaen vuosi niin mukana vakiorotaatiossa. Jos siis kaikki menee hyvin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.