Loviisa raivasi tiensä Divarin välieriin – katso sunnuntain salibandytulokset

Loviisan Tor saavutti ensimmäisenä joukkueena paikan miesten Divarien välieriin. Kuva: Jarmo Jokila

Loviisan Tor saavutti ensimmäisenä joukkueena paikan miesten Divarien välieriin. Kuva: Jarmo Jokila
Loviisan Tor eteni ensimmäisenä joukkueena miesten Divarin välieriin. Kuva: Jarmo Jokila (arkistokuva)

Loviisan Tor raivasi ensimmäisenä joukkueena tiensä miesten Divarin välieriin. Joukkue kaatoi SB Vaasan kotikentällään lukemin 5-4 ja jatkaa välieriin otteluvoitoin 2-0.

Kotijoukkueen tehomiehenä hääri Andreas Hietala pistein 0+3. SB Vaasalta onnistui eritoten Teppo Haakana, joka nakutti pisteet 1+2. Viime kaudella liigakarsintoihin yltänyt SB Vaasa aloittaa tappion myötä kesälomansa.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä Classic otti askeleen lähemmäksi välieriä. Viime vuoden hopeamitalisti kaatoi paikallispelissä Kooveen lukemin 1-10 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0. Ella ja Eliisa Alanko häärivät joukkueen tehonaisina. Ensin mainittu nakutti pisteet 3+1 ja isosisko komppasi tehoin 2+2. Sarja on katkolla keskiviikkona Tampere Areenalla.

Sunnuntain salibandytulokset

Naisten Salibandyliigan pudotuspelit
15:45 Koovee-Classic 1-10 Voitot 2-0 Classicin hyväksi
18:00 Papas-NST 2-4 Voitot 2-0 NST:n hyväksi
18:30 M-Team-SB-Pro 3-5 Voitot 2-0 SB-Pron hyväksi
18:30 Happee-PSS 5-3 Otteluvoitot 1-1

Naisten Salibandyliigan karsinnat
18:30 Crackers-TPS 7-4 Otteluvoitot 1-1
19:00 Steelers-JoKa 2-4 Otteluvoitot 1-1

Miesten Divarin pudotuspelit
17:00 Loviisa-SB Vaasa 5-4 Loviisa välieriin voitoin 0-2
18:00 Blue Fox-M-Team 2-4 Otteluvoitot 1-1
18:00 SBS Wirmo-Steelers 6-11 Otteluvoitot 1-1
18:00 SB Welhot-LaSB 5-4 Otteluvoitot 1-1

18 comments

  1. Oottekos kuulleet tätä, että Classicin ”taidot ei riitä” kooveen ottelussa? Me kuultiin, ihan livenä, katsomohaastattelussa… ensimmäisellä erätauolla.
    Lopputulos tais kyllä olla ”taitamattomille” kohtuullinen.

  2. Noni nyt lastikka voitti wirmon. Jännäks menee onko kaveri iskussa vikassa pelissä vai joutuuko steelerssi kesälomalle. Huikeaa kautta kaveri pelaa ja on kyllä ihan ainoa syy miksi toi jengi pärjää. Saa nähdä kuinka pitkälle kaveri jaksaa viedä joukkueensa.

  3. Wirmo matsissa nähtiin jo muutenki mielenkiintoisen tuomaritoiminnan lisäksi yksi mielen kiintoinen tilanne, kun piene kähinän jälkeen Wirmon pelaaja hyppäsi omalle vaihtoalueelleen huutaen viel kärhämän vastapuolelle jotain, jolloin nimeltä mainitsematon kalju tuomari hyppäsi Wirmolaisen perään vaihtoalueelle ja tönäisi pelaajaa, tilanne rauhoittui Wirmon valmentajan tullessa väliin. Onko tuomareilla jokin oikeus lähteä pelaajan perään vaihtoalueelle ja käydä pelaajaan käsikisi?

  4. N.Jonaeson 0+5 ja T.Johansson 3+0. Lastikka on kyllä kovis, mutta on tuolla steelerssissä muitakin kovia. Tän kauden perusteella ei tule hyytymään Ville-boy.

  5. Mynämäessä tuomaripeli täysi farssi. Kaljupää tönii Wirmopelaajia ja hänen partnerinsa aivan kuutamolla. Punainen kortti aivan järkyttävä ylilyönti tältä seepralta. Ei tämän tason peleihin voida päästää mitään kuntoliiga-tason tuomareita viheltämään. Toivottavasti tämä pariskunta ei enää yhdessä tulisi peleihin säheltämään.

  6. Ilmeisesti sama tuomaripari? Joka oli jo lauantain ottelussa. Silloinkin vihellykset aiheuttivat parranpärinää.

  7. ”Lastikka ainoa syy miksi Steelers pärjää…”
    Aahhahhahaa huutonaurua. Opettele lukemaan tilastoja, niistä tulee jännää lisäsisältöä harrastukseesi.

  8. Lastikka on totta kai kova. Steelersillä kuitenkin myös esim paras veska tilastojen valossa. Otti btw kaks puimureiden rankkua kiinni lauantaina…
    Sunnuntain peli oli taktiikan voitto. Kentällä jauho suuren osan ajasta kolme kenttää. Yks kaveri ei säbässä tolla tasolla ratkase mitään.

  9. Onko Puimureiden pelissä ollut siis Jokioja oikeutta jakamassa? Jokiojahan on helposti koko sarjan heikoin tuomari. Taitaa olla tuomariuralla enemmän ”pelikieltoja” kuin yhdelläkään pelaajalla.

    Miehen kasetti ei tunnu vieläkään kestävän näitä tai oikeastaan mitään muitakaan aikuisten pelejä. Heti jos joku pelaaja sanoo yhdenkin eriävän sanan, alkaa järjetön päteminen.

    Olen joskus nähnyt miehen puhaltavan leppoisaa 2-divarin kamppailua ensimmäiset 50 minuuttia hyvin. Olin ällikällä lyöty, kunnes vanha kunnon Esa otti homman ”haltuunsa” pelimiesten kympin aikana.

  10. Mitenkä tulkitset tilaston, jossa yhellä yks ottelu, yhellä 15 ja yhellä 25? Ja muilla siinä välissä….hhhmmmm

  11. Eipä se kahden rankkarin kiinni ottaminen paljon kerro muusta pelisuorituksesta. Vahtikari on ollu steelerssin heikoin lenkki kahessa ekassa pelissä paria huipputorjuntaa lukuunottamatta

  12. Paitsi että oli ekassa pelissä vastustajan veskan kanssa parhaita pelaajia.