Divarit

M-Team tarrasi kiinni liigapaikkaan – ”Liikaa pallonmenetyksiä ja junnumaisia mokia”

28.03.
2015
4 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläinen M-Team käytti kotietunsa hyväkseen voittamalla Divarin ensimmäisessä finaalissa kuopiolaisen SB Welhot 10-7. Ottelusarja ja liiganousu katkolla M-Teamille heti sunnuntaina.

Ottelusarja on katkolla sunnuntaina Kuopiossa ja M-Teamilla on mahdollisuus napata voitolla liigapaikka. Finaalien häviäjä pelaa vielä karsintasarjan Salibandyliigan Playoutien voittajaa vastaan.

Mihin ottelu ratkesi?
Ensimmäisen erän puolivälissä näytti siltä, että vierasjoukkueen jalat olivat jääneet bussiin ja hurmoksessa pelannut kotijoukkue vie ottelun helposti nimiinsä. Ottelun toinen erä oli pitkään maaliton, kunnes joukkueet innostuivat iskemään kuusi maalia kymmeneen minuuttiin – kohteliaasti vuoron perään. Ottelun tärkeys näkyi molempien joukkueiden otteissa hermoiluna. Welhot nousi kolmannessa erässä vielä tasoihin, mutta Aake Erosen voittomaaliksi jäänyt 8-7-maali oli myrkkyä loppuun asti taistelleelle kuopiolaisryhmälle.

Ottelun hahmo?
Molempien joukkueiden ykkösviisikot onnistuivat pisteiden valossa, mutta M-Teamistä on mainittava sinnikäs keskushyökkääjä Mikko Malinen, jonka johtama kolmosviisikko juoksi tänään Welhoilta jalat alta. Welhojen maalivahti Petri Lesch pelasi kelpo ottelun; ilman Leschin torjuntoja taululla olisi ollut astetta tylymmät lukemat.

Ottelun puheenaihe?
Kahdesta Kimmosta koostunut erotuomaripari ei löytänyt koko ottelun aikana ainuttakaan jäähyn arvoista rikettä vierasjoukkueelta. Welhot pääsi puolestaan kaksi kertaa ylivoimalle ja käytti molemmat tilaisuudet hyväkseen.

Kommentit:
– Molempia joukkueita taisi vähän jännittää. 17 maalia yhteen finaaliin on kyllä liikaa. Huomenna pidetään oma pää tiiviimpänä, M-Teamin kapteeni Riku Reunamäki tiivisti tuntemuksensa heti ottelun jälkeen.
– Liikaa pallonmenetyksiä ja junnumaisia mokia. Virheet pois, siitä se lähtee, SB Welhojen valmentaja Pasi Purhonen sanoi.

Tilastohuomiot:
M-Team: Riku Reunamäki 2+1, Antti Itkonen 1+2, Niko Mäkinen 1+2, Ossi Rannala 18 torjuntaa
Welhot: Iiro Lankinen, SB Welhot 1+2, Tero Korhonen 2+0, Janne Pitkänen 2+0 Petri Lesch 25 torjuntaa ja 0+1

Linkit:
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
haha
29/03/2015
Aika nättejä maaleja welhot teki ja m-teamin teki taas enemmän sellaisia liiga maaleja, hienoja nekin. Viihdyttävä peli oli seurata kun kumpikaan ei peruutellut missään vaiheessa.
divariin mars
29/03/2015
Taitaa Josba ja TPS molemmat pelata ens kaudella divaria.
Junnu#8
29/03/2015
Welhojen pakki potki yhden omiin. Ja ennen M-Teamin yhdeksättä maalia nostettiin Welhojen pelaajan mailaa. Ja tuomarit eivät huomanneet. Että sellaisia maaleja. No onni pitää ansaita. Ja tänään Welhojen jalat eivät ole jääneet onnikkaan:D Kotivoittoa odotellessa.
Daadaa
29/03/2015
Toivotaan, että dumarit tänää hereillä ja myös toista joukuetta penkitetään. Eilen ei välttämättä olisi tarvinnut kertaakaan laittaa ketään istumaan, mutta jos niitä jäähyjä on pakko etsiä niin Welhojen jatkuva väärä pelitapa on yksi mistä voi vislata. Estämistä, mailaan hakkaamista, työntämistä, kaikki löytyy. Piip piip.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.