Liigat

Maailmanmestari ja hopeamitalisti jatkavat Lappeenrannassa

16.03.
2015
1 Kommentti
9
Liigat
Risto Töllikön jatkosopimus on erittäin tärkeä asia Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

Risto Töllikön jatkosopimus on erittäin tärkeä asia Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

NST on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa kaksi tärkeää palasta, kun puolustaja Risto Töllikkö ja hyökkääjä Samuli Hulkkonen pukevat sinivalkoista ylleen ensi syksynäkin.

Kesällä 24 vuotta täyttävä Töllikkö on ollut NST:n kantavia voimia jo vuosia, ja taipalsaarelaislähtöinen puolustaja oli voittamassa joulukuussa Göteborgin MM-kisoissa hopeaa. Töllikkö on pelannut kasvattajaseuransa paidassa Salibandyliigaa 131 ottelua tehopistein 63+46=109.

22-vuotias NST:n varakapteeni, niin ikään Taipalsaarelta kotoisin oleva Hulkkonen on pelannut 95 ottelua tehopistein 33+26=59. Ahkera voimahyökkääjä oli voittamassa Suomelle nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2011.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
LR
16/03/2015
Tärkeitä juttuja NST:lle. Nyt vielä Montulle zemppia: one more year. Jalkoja voi parannella elokuulle asti, sitten yli 20 vuoden kokemuksella takaisin kehiin. Älkää antako myöskään sen ihmiskuulan lopettaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.