Liigat

Maaliahne SSV-hyökkääjä: ”Ei noin paljoa saa mennä omiin”

20.03.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Pääkallo.fi haastatteli ottelun jälkeen SSV:n parhaana palkittua Juho Järvistä. Kuva: Juha Käenmäki.

Pääkallo.fi haastatteli ottelun jälkeen SSV:n parhaana palkittua Juho Järvistä. Kuva: Juha Käenmäki.

Juho Järvinen oli kovassa iskussa, vaikka SSV kokikin eilen illalla karvaan tappion SPV:lle välierien avausottelussa. Hattutempun tekaissut maalinsylkijä ehti vaihtaa pari sanaa Pääkallo.fi:n kanssa ottelun jälkimainingeissa.

Todella vaiherikkaan ottelun päätteeksi Järviseltä ei irronnut kovin syväluotaavaa analyysiä.

– Kova pelihän se oli. Eka erä oli meiltä hyvä ja toisen erän alku oli todella hyvää tekemistä. Sitten en tiedä mitä tapahtui. Johdetaan noin paljon ja kaveri tulee sieltä vielä ohi. Virheitähän siinä tuli paljon, Järvinen annatteli.

SSV:n maalilingon mukaan SPV voitti tämän taiston toisen erän hurmoksen saattelemana, mutta muistutti, että tappiota on turha jäädä märehtimään.

– Heti perään on uusi peli. Katseet tulevaan vaan, Järvinen totesi.

Tehot 6+3 neljässä ottelussa tehtaillut hyökkääjä näki myös selkeänä isoimmat asiat, joissa on parantamisen varaa.

– Ei noin paljoa saa mennä omiin, se on ihan selvä. Vastustaja lähtee hanakasti vastaiskuihin, joten ei voida menettää noin paljon palloja keskialueella. Hyvällä prosentilla viimeisteltiin mekin tänään, mutta pitää pystyä kyllä puolustamaan paremmin, Järvinen tuumi.

Toisen erän lopussa nähtiin jo pientä kahakkaa kentällä erän päättäneen summerin soimisen jälkeen. Kolmanteen erään SSV-valmennus olikin pyytänyt pelaajia keskittymään olennaiseen.

– En tiedä karkasiko siinä vähän ajatus sitten, mutta valmentajat kehottivat keskittymään peliin, eikä tuomareihin. Ei siinä mitään ihmeellistä, tänään ei pystytty kolmannessa erässä enää tulla peliin kunnolla mukaan ja SPV vei ensimmäisen täplän.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.