Maalivahti laitettiin puolustajana kentälle – osui heti Divari-ottelussa

Maalivahti Arttu Puska juhli kenttäpelaajana tekemäänsä maalia. Kuva: Jari Turunen

Erä Akatemia lähti kauden toiseksi viimeiseen otteluunsa varsin kapealla ja erikoisella rosterilla. Joukkue lähti vierasreissuun SB Welhoja vastaan kahdella ketjulla, joista toisen vasempana pakkina luuti normaalisti veräjää vartioiva Arttu Puska.

Puskan startti kenttäpelaajana ei ollut lainkaan huono. Mies iski joukkueensa 1-2-kavennusosuman, kun ottelua oli pelattu 13.30. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Puska iski maalinsa riparista. Ottelu on ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 2-2.

Erä Akatemialla ei ole ottelussa mitään varsinaista panosta, koska joukkueen sarjapaikka varmistui eilen ja pudotuspeleihin joukkue ei enää yllä.

Ottelun kokoonpanot

10 comments

1. Oisko laitettu kentälle ihan vaan siks et muita pakkeja ei kiinnostanu pelille meno? Typerää monelta joukkueelta muutenkin näin vikoilla kierroksilla laittaa kaks kenttää pelille. Jos ei kiinnosta ni samahan se ois ilmottaa et ei pelata ku jätkät haluaa rokulille jo nyt. Tosi ammattitasoista…

2. Make nyt ois ihan perustelut paikallaan, että miten juuri tämä asia nyt kertoo Divarista paljon? 😀

Onhan tälläisiä nähty muissakin lajeissa. Futiksessakin veikkausliigassa lukuisasti ja monissa maissa ihan maajoukkuetasollakin.

3. Muikkukukko: Jos rokuli ois mahdollista, niin aivan varmasti moni muukin jengi jättäisi turhat pelit pelaamatta, lajista riippumatta! Ja mitä tossa, 2 ketjua riittää ihan hyvin ja kaikki saa kivasti peliaikaa–> ei tarvii turhaa matkustella edestakas pikkuminuuttien takia…

4. Onnea Artulle! Ei Arttu ensimmäistä kertaa kentällä tässäkään lajissa ole ja on onnistunut maalinteossa ennenkin.

5. Yee, hyvä Arttu! Tulee mieleen aikoinaan sama tilanne junnu peleissä, kun olit ollut ensin maalivahtina ja sit myöhemmin kenttäpelaajana ja heti teit maalin! Ja mie toimitsijana taputin :)Tuomari tuli sanomaan että toimitsijat ovat puolueettomia…juu, niin on, oli vaan niin hauska tilanne enkä voinut taputukselle mitään 🙂 Terkut Apelle !

6. S7; kyseessä toiseks korkein sarjataso ja edes pikkuminuutit ei kiinnosta? Noh, ei muakaa kiinnosta kahtoo ku se kymmenen jamppaa mukanaan molari kentällä käy juoksemassa sen välttämättömän ja sit molari tekee maalin, jota pitäs hehkuttaa? Pidettäis nyt edes divarissa asti pieni motivaatio kilpailussa vaikka ei kiinnostaskaa matkustaa landelle..

7. tokihan kyseessä on hieman eri asia, mutta pitäisikö ihmisiä sitten kiinnostaa toistenkaan lajien liigaläpsyttelyt, joissa useampi joukkue on laittanut pari kentällistä pelaajia lihoiksi ja pelaa suunnilleen a-junnujoukkueella?

8. Ketään ei varmaan haittaa jos sua ei nappaa kattoo.. Tää on kuitenkin amatööri urheilua ja voi myös olla että on loukkeja, Junnuilla päällekkäisiä pelejä yms että ei riitä ku 2 kenttään jampat..