Divarit

Maalivahti laitettiin puolustajana kentälle – osui heti Divari-ottelussa

01.03.
2015
10 Kommenttia
20
Divarit
Maalivahti Arttu Puska juhli kenttäpelaajana tekemäänsä maalia. Kuva: Jari Turunen

Maalivahti Arttu Puska juhli kenttäpelaajana tekemäänsä maalia. Kuva: Jari Turunen

Erä Akatemia lähti kauden toiseksi viimeiseen otteluunsa varsin kapealla ja erikoisella rosterilla. Joukkue lähti vierasreissuun SB Welhoja vastaan kahdella ketjulla, joista toisen vasempana pakkina luuti normaalisti veräjää vartioiva Arttu Puska.

Puskan startti kenttäpelaajana ei ollut lainkaan huono. Mies iski joukkueensa 1-2-kavennusosuman, kun ottelua oli pelattu 13.30. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Puska iski maalinsa riparista. Ottelu on ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 2-2.

Erä Akatemialla ei ole ottelussa mitään varsinaista panosta, koska joukkueen sarjapaikka varmistui eilen ja pudotuspeleihin joukkue ei enää yllä.

Ottelutilastot
Ottelun kokoonpanot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
muikkukukko
01/03/2015
Oisko laitettu kentälle ihan vaan siks et muita pakkeja ei kiinnostanu pelille meno? Typerää monelta joukkueelta muutenkin näin vikoilla kierroksilla laittaa kaks kenttää pelille. Jos ei kiinnosta ni samahan se ois ilmottaa et ei pelata ku jätkät haluaa rokulille jo nyt. Tosi ammattitasoista...
Make
02/03/2015
Kertoo koko sarjasta aika paljon. Humoristista touhua.
JZ
02/03/2015
Make nyt ois ihan perustelut paikallaan, että miten juuri tämä asia nyt kertoo Divarista paljon? :D

Onhan tälläisiä nähty muissakin lajeissa. Futiksessakin veikkausliigassa lukuisasti ja monissa maissa ihan maajoukkuetasollakin.
S7
02/03/2015
Muikkukukko: Jos rokuli ois mahdollista, niin aivan varmasti moni muukin jengi jättäisi turhat pelit pelaamatta, lajista riippumatta! Ja mitä tossa, 2 ketjua riittää ihan hyvin ja kaikki saa kivasti peliaikaa--> ei tarvii turhaa matkustella edestakas pikkuminuuttien takia...
Huju
02/03/2015
Onnea Artulle! Ei Arttu ensimmäistä kertaa kentällä tässäkään lajissa ole ja on onnistunut maalinteossa ennenkin.
Ritva
02/03/2015
Yee, hyvä Arttu! Tulee mieleen aikoinaan sama tilanne junnu peleissä, kun olit ollut ensin maalivahtina ja sit myöhemmin kenttäpelaajana ja heti teit maalin! Ja mie toimitsijana taputin :)Tuomari tuli sanomaan että toimitsijat ovat puolueettomia...juu, niin on, oli vaan niin hauska tilanne enkä voinut taputukselle mitään :) Terkut Apelle !
muikkukukko
02/03/2015
S7; kyseessä toiseks korkein sarjataso ja edes pikkuminuutit ei kiinnosta? Noh, ei muakaa kiinnosta kahtoo ku se kymmenen jamppaa mukanaan molari kentällä käy juoksemassa sen välttämättömän ja sit molari tekee maalin, jota pitäs hehkuttaa? Pidettäis nyt edes divarissa asti pieni motivaatio kilpailussa vaikka ei kiinnostaskaa matkustaa landelle..
Elämäntapa...
02/03/2015
...valittaja
pertti k.
02/03/2015
tokihan kyseessä on hieman eri asia, mutta pitäisikö ihmisiä sitten kiinnostaa toistenkaan lajien liigaläpsyttelyt, joissa useampi joukkue on laittanut pari kentällistä pelaajia lihoiksi ja pelaa suunnilleen a-junnujoukkueella?
Muikkukukolle
03/03/2015
Ketään ei varmaan haittaa jos sua ei nappaa kattoo.. Tää on kuitenkin amatööri urheilua ja voi myös olla että on loukkeja, Junnuilla päällekkäisiä pelejä yms että ei riitä ku 2 kenttään jampat..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.