Ulkomaat

Menestysvalmentaja välivuoden jälkeen Sveitsiin – ”Hän on meille oikea mies”

10.03.
2015
0 Kommenttia
10
Ulkomaat
Viime kaudella Strömberg nähtiin PSS:n naisten penkin takana. Kuva: Markku Taurama

Viime kaudella Strömberg nähtiin PSS:n naisten penkin takana. Kuva: Markku Taurama

Sveitsiläisseura Zug United on julkaissut kotisivuillaan tiedotteen, jossa se kertoo palkanneensa Mika Strömbergin naisten valmentajakseen ensi kaudeksi. Naisten Salibandyliigassa pitkään ja menestyksekkäästi valmentanut Strömberg on pitänyt tällä kaudella välivuotta.

GamTen, SSV:n, SB-Pron, NST:n ja PSS:n naisten valmennuksissa jo vuodesta 1998 vaikuttanut 35-vuotias Strömberg teki Lappeenrannassa pitkäjänteistä työtä naisten ja tyttöjen salibandyn eteen, ja NST voittikin vuosina 2005-2012 kahdeksan perättäistä SM-mitalia. Viimeksi hän on valmentanut PSS:n naisia kaudella 2013-2014.

Viime kaudella Sveitsin cupin voittaneen Zugin kausi on ollut raskas, ja tällä hetkellä joukkue valmistautuu taistelemaan sarjapaikastaan playout-otteluissa. Seura on vaihtanut valmentajakokoonpanonsa kuluvan sesongin aikana jo kertaalleen, mutta nyt Zug uskoo löytäneensä oikean miehen puikkoihin.

– Strömberg on erinomainen pelaajien kehittäjä, valmentaja ja salibandyammattilainen. Uskomme vakaasti, että hän on meille oikea mies ja pitkän ajan kuluessa hän pystyy rakentamaan tänne jotain pysyvää, seuran tiedotteessa todetaan.

Strömbergin sopimus on mallia 1+2, eli ensimmäisen vuoden jälkeen katsotaan kahta optiovuotta. Sopimus on voimassa siinäkin tapauksessa, että Zug sattuisi tippumaan sarjaporrasta alaspäin.

Zugin tiedote täällä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.