Liigat

Maailmanmestaripakin ura todennäköisesti ohi – ”Farssi, skandaali ja uskomaton rimanalitus”

11.03.
2015
8 Kommenttia
16
Liigat
Mika Savolaisen (vas.) ja Classicin salibandykeväästä tuli pannukakku. Kuva: Juhani Järvenpää

Mika Savolaisen (vas.) ja Classicin salibandykeväästä tuli pannukakku. Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä pudotti keskiviikkona salibandykevään isoimman pommin, kun se pudotti Classicin puolivälierissä voitoin 3–0. Classicin konkaripuolustaja Mika Savolainen oli tyyni, mutta kovasanainen sarjan ratkettua.

– Kyllähän tää oli farssi, skandaali ja uskomaton rimanalitus, Savolainen kuvailee. Tästä riittää epäonnistumisia kaikille, pelaajille, seurajohdolle ja valmennukselle, Savolainen kommentoi Pääkallo.fi:lle.

Savolainen myönsi, että viimeisenä pudotuspeleihin yltänyt Erä yllätti Classicin. Kolmannen ja ratkaisevan kohtaamisen Erä vei Tampereella lukemin 4–3.

– Vastustaja oli tänä keväänä valmiimpi ja parempi. Vaikka aloitettiin tämän sarjan pelit ihan hyvin, niin toisessa erässä tekeminen lopahti.

Classic sai vaikean lähdön pudotuspeleihin, kun sen kaksi parasta hyökkääjää, Sami Johansson ja Krister Savonen, loukkaantuivat runkosarjaan viimeisessä ottelussa. Vaikka Classic kärsi tehottomuudesta, niin Savolainen ei lähtenyt selittämään joukkueen otteita loukkaantumisilla.

– Oli ketä tahansa pois, niin sen taakse ei voi mennä. Siellä on 20 pelaajaa, joiden olisi pitänyt pelata paremmin.

Entä uran jatko? Monessa liemessä ja otsikoissa keitetty Savolainen on Salibandyliigan ikänestoreita. Urallaan maailmanmestaruuden voittanut peluri ei pettymyksen hetkellä juuri halunnut puhua jatkosta, mutta kuitenkin sai sanottua, että pelit todennäköisesti huipputasolla päättyvät.

– Vähän huono paikka vastata, kun pettymys on suuri. Olis helppoa sanoa, että that’s it, mutta kyllä se varmaan oli tässä. Eipä ollut niin kaksista toi suorittaminenkaan, Savolainen totesi tylysti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Riina Pulkkinen
Riina Pulkkinen
Junnu#8
12/03/2015
Saisiko Hakki puhuttua miehen ympäri? Eli jatkamaan vielä ensikauden Hämeenlinnassa? Liigassa tai D1varissa. Katsotaan syssymmällä mitä tapahtuu.
Säbänderus
12/03/2015
Seinäjoellahan Savolaisesta on tykätty aina. SPV ?
Alakatsomo
12/03/2015
One more year ilman muuta.
Lätkänderos
12/03/2015
Säbänderushan on aina tykänny SPV:stä?
Kimmo Nurminen
12/03/2015
Pelimiehen pelityyli jakaa mielipiteitä, mutta Savolainen tuonut tunnetta ja puheenaihetta koti- ja vieraskaukaloihin. Savon kaltaisia värikkäitä persoonia laji tarvitsee lisää.

Mikäli Steelers nousee Salibandyliigaan, niin en olisi yllättynyt vaikka Savolainen päättäisi uransa kotikaupunkinsa joukkueessa.
Sami
12/03/2015
Heh, Savo Seinäjoelle. Siinä oliskin jotain. No, kaveri vuodeksi kuntokuurille, niin ehkä voisi päästä kentällekin. Kivilehdollakin meni vuosi, et pääsi fyysisesti joukkueen tasolle. Nyt onkin sitten timanttia.

No, täytyy kunnioittaa Savon hienoa uraa, vaikka pahin mahdollinen pelipaita ollut päällä koko uran ajan ;)
Halli
12/03/2015
Nää sählyn lopettamis uutiset on farsseja muutenkin. Lopettaa kesäks sitten taas jatkavat :)
Haha
12/03/2015
Jos haluat, että classic menestyy joskus niin lopeta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.