Liigat

Naisten ja Divarin runkosarja päätökseen – katso viikonlopun otteluohjelma

06.03.
2015
1 Kommentti
4
Liigat
SB-Pron ja NST:n kohtaamisessa on isot panokset. Kuva: Markku Taurama

SB-Pron ja NST:n kohtaamisessa on isot panokset. Kuva: Markku Taurama

Kun miehet jo aloittelevat pudotuspelejään, naisilla ja divaripelaajilla on edessä viimeiset runkosarjakierrokset. Naisten Salibandyliigassa pelataan isoilla panoksilla, kun ratkotaan runkosarjan kolmen parhaan lopullista järjestystä.

SB-Pro ja NST ovat naisten kärjessä 35 pisteellä, ja Classic vaanii perässä kahden pisteen päässä. Kärkipari kohtaa toisensa lauantaina, ja Classic pelaa samaan aikaan kotonaan M-Teamia vastaan. Sunnuntaina hallitseva mestari Pro matkustaa Kajaaniin, ja Lappeenrannassa NST kohtaa Classicin. Jos NST onnistuisi kaikkien yllätykseksi nappaamaan runkosarjan kärkitilan, tarkoittaisi se todennäköisesti sitä, että kolmen edellisen kauden finaalipari SB-Pro-Classic kohtaisi toisensa jo välierissä.

Miesten Divarissa Steelersin kärkipaikka on jo melko selviö, vaikka M-Teamilla vielä teoreettiset mahdollisuudet onkin nousta ohi. Se vaatisi Hämeenlinnan teräsmiesten romahdusta SB Vaasan vieraana ja samaan aikaan helsinkiläisten reilua voittoa Mynämäellä. Joukkueiden välinen maaliero on tällä hetkellä 15 maalia Steelersin hyväksi.

Kolmospaikan kohtalo on myös vielä auki, kun SB Vaasalla on mahdollisuus Steelers-voitolla nousta LaSB:n ohi. Se vaatisi samaan aikaan lammilaisten kotitappiota SB Welhoille.

Miesten liigan playout-ottelut alkavat Josban ja SalBan ensimmäisellä kohtaamisella Joensuussa. Kuiville selviämiseen vaaditaan kaksi voittoa.

Naisten ja Divarin pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla, ja kuten miesten liigassakin, kolme ensimmäistä joukkuetta saavat valita vastustajansa sijoilta 5-8.

Naisten Salibandyliigan viimeiset ottelut:
La 7.3. 14:00 Happee-TPS
La 7.3. 14:00 SB-Pro-NST
La 7.3. 14:00 Classic-M-Team
Su 8.3. 15:00 NST-Classic
Su 8.3. 15:00 Papas-SB-Pro
Su 8.3. 15:00 M-Team-Erä III
Su 8.3. 15:00 TPS-Steelers
Su 8.3. 15:00 SB Vantaa-Koovee
Su 8.3. 15:00 PSS-Happee

Miesten Divarin päätöskierros:
La 7.3. 16:00 Loviisan Tor-ÅIF
La 7.3. 16:00 Blackbirds-Erä Akatemia
La 7.3. 16:00 LaSB-SB Welhot
La 7.3. 16:00 SB Vaasa-Steelers
La 7.3. 16:00 SBS Wirmo-M-Team
La 7.3. 16:00 Blue Fox-LNM (Salibandy-TV)
La 7.3. 16:00 SBS Masku-PSS

Miesten Salibandyliigan playoutit:
La 7.3. 13:00 Josba-SalBa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Lnm vani
06/03/2015
Mukavaa, kun niittarit pääsee viimein telkkariin! Mutta, kun tuo on "paikallispeli", niin lähetään porukalla paikan päälle kannustamaan. Vaan reilu parisataa kilumeetteriä suuntaansa, ei paha. Liminkalaisetkin saa pelata paineetta, kun sarjapaikka on jo varmistettu mahtavan loppukauden ansiosta! Luvassa vauhdikasta divarisäbää. BF:lle tsemppiä pleijareihin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.