Liigat

Naisten Salibandyliigan runkosarja pakettiin – puolivälieräparit valittu

08.03.
2015
0 Kommenttia
5
Liigat
Puolivälierissä nähdään Tampereen paikallissarja, kun Classic valitsi vastustajakseen Kooveen. Kuva: Esa Takalo

Puolivälierissä nähdään Tampereen paikallissarja, kun Classic valitsi vastustajakseen Kooveen. Kuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigan runkosarjan viimeinen ottelukierros pelattiin sunnuntaina ja puolivälierien valinnat suoritettiin illan aikana. Paperilla mielenkiintoisinta oli Tampereen Classicin valinnan osuminen paikallisvastustaja Kooveeseen. Runkosarjan voittanut SB-Pro valitsi M-Teamin, kauden positiivisin yllättäjä NST Kajaanin Papasin ja PSS:lle jäi näin vastustajaksi Happee.

Naisten Salibandyliigan puolivälieräparit (suluissa runkosarjan loppusijoitus):

SB-Pro (1) – M-Team (8)
Classic (2) – Koovee (6)
NST (3) – Papas (7)
PSS (4) – Happee (5)

Naisten Salibandyliigan viimeiseksi jäänyt SB Vantaa putoaa suoraan 1. divisioonaan, josta nousee suoraan O2-Jyväskylä. Runkosarjan sijalle 10. jäänyt TPS karsii paikastaan 1. divisioonan kolmosta, Kotkan Crackersia vastaan, ja liigan sijalle 11. jäänyt Steelers divisioonan kakkosta, Joutsenon Katajaa vastaan.

Pudotuspelien ja karsintojen otteluohjelma lyödään lukkoon lähipäivinä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.