Liigat

Neljän tehopisteen Kohonen ylisti SSV-vahti Strandbergia – “Ihan huikea äijä”

24.03.
2015
5 Kommenttia
8
Liigat
Tiistain ottelun jälkeen Mikko Kohonen johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä 14 tehopisteellään. Kuva: Juhani Järvenpää

Tiistain ottelun jälkeen Mikko Kohonen johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä 14 tehopisteellään. Kuva: Juhani Järvenpää

SPV raivasi tiensä Salibandyliigan finaaleihin tiistaina, kun se löi Pasilassa SSV:n 6–3 ottaen välierien kolmannen voittonsa. Mikko Kohosen mukaan voiton ratkaisevaksi tekijäksi koitui SPV:n keskittyminen omaan tekemiseen.

– Jaksettiin painaa ja jalka nousi aika hyvin. Keskittymiskyky oli koko ajan olennaisessa ja jaksettiin tehdä omaa duunia. Sieltä niitä paikkoja alkoi löytymään, pisteet 2+2 iskenyt Kohonen summasi Pääkallo.fi:lle.

Välieräsarjan ensimmäiset pelit olivat maalikarkeloita, mutta jälkimmäisissä taistoissa numerot pieninivät. Kohonen kehui vuolaasti yhtä SSV:n parhainta pelaajaa, maalivahti Santtu Strandbergia.

– Kaverin veskari oli hyvä. Ennen kautta puhuttiin, että SSV:llä on veskari kysymysmerkki, mutta tämän kauden jälkeen ei ole. Ihan huikea äijä.

SSV-vahti Santtu Strandberg valittiin tiistaina ottelun parhaaksi pelaajaksi – ja aivan aiheesta. Kuva: Juhani Järvenpää

SSV-vahti Santtu Strandberg valittiin tiistaina ottelun parhaaksi pelaajaksi – ja aivan aiheesta. Kuva: Juhani Järvenpää

Ensimmäiselle Kohosen tiistain maaleista ei Strandberg eikä kukaan muu voinut mitään. Kohonen löi Sami Kosken poikkisyötöstä pallon uskomattomasti suoraan ilmasta sisään. Osuma oli ehkä koko playoff-kevään komein.

SSV nousi toisen erän alussa tasoihin, kun Mikael Järvi sivalsi joukkueensa alivoimalla tasoihin. Erikoistilannepelaamisen onkin Kohosen mukaan parannuttava finaalisarjaan Happeeta vastaan.

– Erikoistilanteita pitää parantaa. Ylivoima oli ihan surkeaa. Itseä rupesi kiristämään aika paljon se alivoimamaali, siitä sai virtaa, tyytyväisen oloinen Kohonen totesi.

Linkit:
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat
Kahden maalin Mikke Järvi kehui vastustajaa – ”Pakko sanoa, että SPV oli hyvä”
Maajoukkuepakki ei toipunut sormivammasta ajoissa – mutta miksi tämäkin SSV-tähti puuttui tärkeästä ratkaisuottelusta?
Jättipettynyt SSV:n maalitykki: ”Maksimeilla vedettiin”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Miska Miettinen
Miska Miettinen
Pääkallo.fi avustaja
Twitter: @mmiettinen92
Pete
24/03/2015
Koko kauden puhuttiin miten SSV sulaa maalivahtiin. Nyt viimeistään näyttää hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Ihan huikee äijä oli koko kauden maalivahti Ssv:llä. Joukkue ei kaatunut kyllä yhteenkään peliin maalivahtiin. Antoi joukkueelle mahdollisuuden tänäänkin voittoon, mutta parempi meni lopulta finaaliin. Nyt kaikki jossittelijat ja arvostelijat niin Stranberg näytti kyllä pitkää nenää. Tulevaisuuden maajoukkue veskari!
S7
24/03/2015
Onhan se totta, että on maalivahti ongelma, siis siinnä tapauksessa jos Santtu ei pysty pelaamaan. Esim Spv:llä ja Happeella on kuitenkin 2 kelpo veskaa. Santtu oli kova ja vaikka ei finaaleihin menty, niin kauden ennakkojen perusteella(3 sentteriä lähti), niin ihan kelpo kausi! Nuoret jätkät sai kokemusta kovista peleistä. Spv oli hyvä ja ansaitsi voiton.
paikalla
25/03/2015
Jos SPV ei petraa YV ja AV pelaamistaan finaaleihin tulee noutaja 3-0. SSV oli jäähyllä kuitenkin sen 5kertaa joista SPV laittoi yhden verkkoon ja SSV taas näytti että mepä tehdäänki kans eli alivoimalla SSV teki myös. SPV taas oli jäähyllä kertaalleen vaikka olisi avauserän vuoksi pitäny olla useampaankin otteeseen. SSV rankaisi armotta.
minä
25/03/2015
Eli SSV oli paljon parempi kuin SPV :)
Sami
25/03/2015
Kyllä pisti silmään SSV:n kapea (ja terävä) materiaali. Parhaat on huippuja, mutta sitten sen takana on (miesten peleihin) keskenkasvuisia poikia. Toisaalta viltistä ei voi nostaa ketään kehiin, joten paljon variaatioita ei ole tarjolla.

SPV:ltä lähti telakalle Hankkio ja silti viltissä on edelleen vielä Härkönen ja Raunio.

Et siinä mielessä ansaitusti SPV finaaliin. Toivoisin SSV:ltä tasonnostoa niin toimiston kuin kentän puolella. Pakkohan "lippulaivan" on olla omalla tasollaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.