Liigat

Nokian KrP voiton päässä kesälomasta – TPS taipui selvin lukemin

09.03.
2015
27 Kommenttia
13
Liigat
Krp aloitti playoutit vakuuttavasti. TPS kaatui Raholassa lukemin 8-3. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP aloitti playoutit vakuuttavasti. TPS kaatui Raholassa lukemin 8-3. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP otti playout-sarjan ensimmäisen voiton, kun se kukisti TPS:n kotihallissaan Raholassa selvästi 8-3 (3-1,1-0,4-2). Joukkue voi varmistaa sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi torstaina Turussa.

Nokialaiset veivät peliä avauserästä lähtien. Illan suurin tähti, 4+1 latonut Johannes Jokinen taiteili avauserään kolme tehopistettä, ja TPS ei tuosta myrkytyksestä enää toipunut.

Tasaisen kakkoserän jälkeen turkulaisvieraat pyrkivät päätöserässä peliin mukaan, mutta viimeistään Jokisen kaksi seuraavaa maalia sammuttivat orastavan toivonkipinän. Jokisen ohella isäntien onnistujiin kuului sentteri Kalle Keskitalo, joka rohmusi saldokseen 1+2.

Sarja jatkuu torstaina Turussa, ja tuossa ottelussa KrP:lla on mahdollisuus pelata itsensä kuiville ja kesälomalle.

Päivitys: Keskitalon pelipaikka korjattu 22.38

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Sähly
09/03/2015
Keskitalo pelasi sentterinä
Mää vaan
09/03/2015
kuvakin näyttäisi olevan runkosarjan kohtaamisesta...
ercci
09/03/2015
Rasti seinään, osui Ylijokeltavan spämmikin kerrankin naulan kantaan - miksi TPS istutti parasta pelaajaansa eli mv Luukkosta penkillä? Ihanko siellä ehdoin tahdoin halutaan askeleen lähemmäs liigapaikan menetystä?
Hasse
09/03/2015
Valmennus tänään Nokialle 100-0. Vilanderin Tihonovin aikainen valmennus ei tänäänkään tuottanut tulosta, ei ainakaan hyvää sellaista. Nokian pojat painoi rennon reippaalla asenteella ja Tepsin pelaajista puolet pelkäsi sitä yhtä virhettä millä sitten lentää tuppea puremaan. ...No 25 min ja sitten se vaihtorumba alkoi.....paras pallollinen pakki penkille ja taisi ainoan maalinkin tehnyt päästä sinne kaveriksi, tekivät kai jonkun virheen. Just kun parin kentän karvaus alkoi purra
,niin ketjut uusiksi......missä valmennuksen pelisilmä, hitto...
varmaankin siellä. No miten kävi...?
Erittäin ikävän näköistä tuollainen pelolla valmentaminen, ei ihme kun pelaajat keväällä saavat tarpeeksi touhusta ja vaihtavat maisemaa.
Divari kutsuu
Palstalainen
09/03/2015
Kaikille tehtävä. Etsikää vaikkapa Topi Naskalin otteluvalokuvista 317 katsojaa. Voittaja saa banaanin.
JZ
09/03/2015
Oliskohan ollut jotain vajaat 200 katsojaa tänään (oikeasti) paikalla, sellainen aika tyypillinen KrP:n määrä.
Sabaniilo
09/03/2015
Minun puolestani palloseura olis valmis jo tippumaan divariin.
älkää huoliko
10/03/2015
Kyllä josba sen tepsukan sinne divariin tiputtaa!
Villnäs
10/03/2015
TPS:n surullinen korpitaivallus sai taas jatkoa. Maalin tekeminen on edelleen yhtä tuskaista kuin kahtena viime kautena ja kolmella tehdyllä maalilla harvoin voi voittaa otteluita. Kauden tärkeimmät ottelut ovat nyt käsissä ja pataan tuli taas että tärähti

Päävalmentajan titteliä pitävä oppipoika valittaa joukkueen peliesityksestä Ilta-Sanomien jutussa ”Juoksimme vaihtoaitioon tilanteita karkuun” KENESSÄ ON TÄLLÖIN VIKA - VALMENTAJASSA, yksiselitteisesti.

TPS:n pitää saada päävalmentajaksi riittävän auktoriteetin omaava aikuisten sarjatasolla meritoitunut valmentaja. Näistä untuvikoista ei ole vielä johtamaan liigatason joukkuetta. Tulokset ovat kiistattoman huonot. Eikö tämä Vilander ole jo nähty. Laittakaa se vetämään junnukerhoja. Siellä on sille sopiva hiekkalaatikko.

Kylmät viluväreet tulee kun katsoo tätä TPS:n kohellusta ottelusta toiseen. Turun tauti ja tulosvastuuttomuus on pesiytynyt TPS:n toimistolle.

Löytyykö Turusta vastuunkantajia, jotka uskaltavat tehdä riittävän suuren tuuletuksen, jotta TPS-laivan kurssi voidaan kääntää pois kohti Divaria suuntaavalta väylältä? Näyttäisi ettei. Saadaanpa sitten Varsinais-Suomeen paikalliskamppailuja entistä enemmän. FBC, TPS ja Wirmo ensi kaudella divarissa

Divarissa tavataan, TPS
Villnäs
10/03/2015
Kai sä Töyrylä tarppeeks kannustit meijän poikii?
JZ
10/03/2015
Playouteista on kyllä vinguttu joka taholla aika lailla, mutta en menis ihan takuuseen että tää uudistus on ihan pelkästään huono. Ei tää ehkä paras mahdollinen systeemi ole mutta ei ihan onnetonkaan, miksei tätä nyt kokeile kun jotain yhden finaalin systeemiäkin on pakko näemmä kokeilla... Nää karsintasarjat liigajengien välillä on meinaa aika raakoja, varsinkin tuo toinen vaihe. Pari peliä ja panokset todella isoja ja pientä ahdistusta ja pelkoa sekoittuu tunnelmaan. Pelimiehiä ainakin punnitaan. Kyllä tänäänkin tosiaan TPS:n henkinen näytti aika lamaantuneelta ajoittain.

Divarinkin pleijarit kun ottaa lukuun, niin kevääseen mahtuu nyt isoja, panoksilla ladattuja ja tunteikkaita pelejä enemmän kuin koskaan. Aika jees.
Satunnainen seuraaja
10/03/2015
Miettinyt syitä Tepsin taapertamiseen. Nettisivut hyvät, visuaalinen ilme ok, mutta yksi huomiotta jäänyt seikka on kentällä pelaajilla niin kireät pelipaidat, että pelaajat joutuvat jatkuvasti kiskomaan helmoja alas. Rentous tuntuu katoavan jo pelkästään tämän vuoksi. Sitten vielä ne ananasletit, joita korjataan aina samassa yhteydessä. En tiedä lieneekö muut huomanneet? Amu ei ikinä sallisi tällaista.
Pasi
10/03/2015
Itsekin pohdin aluksi ettei playout ole hyvä juttu mutta nyt olen jo eri mieltä. Peleissä pitää olla panosta ja tunteita. Loistava uudistus ja hienoa draamaa. Tarinoita. Yleisö tykkää.
Tero Töyrylä
10/03/2015
Mikä yleisö?! Playout-konseptiinhan näyttää kuuluvan, että pelataan tyhjille katsomoille.
JZ
10/03/2015
Vihjaako Tero nyt eiliseen Raholaan? Ihan normimäärä siellä oli väkeä mitä KrPllä aina, eli ei juuri ketään.

Varmaankin näitä pelejä pitäisi markkinoida vähän paremmin. Lajiväki toki tietää panokset ja on varmaan tavallistakin suuremmin edustettuna. Luulen silti että Karibialla tulee väkeä kyllä paikalle?
Tero Töyrylä
10/03/2015
Paikalliset kertoi eilen, että pari päivää aikaisemmin A-junnujen divaripelissä oli Raholassa enemmän väkeä. Oikeastaan viittasin ihan virallisiin tilastoihin, joiden mukaan playout-peleissä oli yleisöä alle 2/3 siitä mitä Josballa ja Krp'llä keskimäärin tällä kaudella. Todella vähän siis myös Joensuussa.
puhaltaja
10/03/2015
heitetäänkö rantapallot nyt turussa sitten krp:lle?
uni
10/03/2015
Mä näin unta: Tepsi tippuu ja beecee nousee divariin..uni jatkui..Ensiksi näin Anden, hänen ympärillään oli tepsin pelaajia monta. Tunnisti kasvoista Hirvisuon,Alhon,Koskisen,Tuomisen ja Laineet...Heillä kaikilla oli kynät kädessä ja tutkivat papereita. Sitten näin pojan, jolla oli ikäänkuin Rock-paita päällä..Hän oli kiukkuinen ja vähän Jantusen M näköinen..ja hän valmensi wäinöjä. Sitten näin.. Ison pelin, toinen joukkueista pelasi keltaisissa paidoissa, se oli Liiga-peli..uni jatkuu..tepsi ,wäinöt ja sheriffit yhdistyy..Nyt eteeni nousee joku paljas päälaki voinappi poskessa ja valkoinenlippu kädessä ja tokaisee; Mää oon pitänyt tätä lippuu käres jo laitoksella kui synnyin..Ihmettelin mitäköhän se tarkoitti?.Sit heräsin ja totesin olevani jotenkin kiihottunut unesta..
JZ
10/03/2015
Tero, en tiedä paljonko junnupeleissä väkeä käy kun en ole käynyt. Ilmoitetuista määristä ei myöskään kannata aina hirveesti perustaa, ne ovat mitä ovat, mutta tuo yleisömäärä oli ihan tyypillinen Nokian saldo. Toki ratkaisupeleihin luulis saavan enemmänkin...

Yleisömääristä yleensäkin oon vähän pettynyt playoffeissa. Classicin yleisömäärä putosi (loppuivatko ilmaisliput?) ja aivan autiolta tuolla Erän korttipelissäkin näytti. Edes "superklassikko" ssv-oilers ei ole saanut tupaa täyteen vaikka halleissa ei kapasiteettiakaan juuri ole. Mikä näissä paikoissa mättää?

Happee, SPV ja KooVee ovat saaneet hyvin väkeä.
JZetalle
10/03/2015
Ssv-Oilers 774 Oilers-Ssv 908
Spv-Koovee 934 Koovee- Spv 656 ( Mahtuuko noin paljon?)
Happee-ols 532 ( Hyvin vetää!!!!) Ols-Happee 818!!!
Klässik-erä 802? Erä- Klässik 711
Tämmösiä lukemia, tuskin kukaan ilmoittaa oikein, aikas tasasta.
Mitä pienenpi halli niin sen " Enemmän" vetää, siltä se helposti näyttää.
Puropelto
10/03/2015
TPS salibandyn twitter-tilillä julistetaan, että TPS on "Huippusalibandyn sanansaattaja - Modernin salibandyn eturintamassa".

Onkohan väitteessä jotain, joka on ristiriidassa tulosurheilun kanssa? TPS:n tulokset eivät vakuuta, että seuran liigajoukkueet olisivat huippusalibandyn kategoriassa, ellei Aurajoen rannoilla katsota, että pelkkä liigastatus riittää puhumaan huippusalibandyjoukkueesta..

Jotenkin tästä TPS:n sählyjaostosta huokuu ulospäin samankaltainen ilmapiiri kuin jääkiekossakin. Puuhaillaan omassa suljetussa piirissä yrittäen olla huippu-urheilun edustajia, mutta tulokset puhuvat toista, ja viime kädessä vain tuloksilla on merkitystä. Valmentajan on turha alkaa syyttämään pelaajia iltapäivälehtien sivuilla. Päävalmentaja on se, joka omalla valmennustiimillään luo pelaajille ja joukkueelle edellytykset menestyä. TPS:n ei voida todeta tässä onnistuneen.

Huolestuttavia kommentteja TPS:n toimintatavoista ovat esittäneet useat entiset pelaajat, jotka ovat siirtyneet pelaamaan muihin seuroihin. Kaikkea puhetta ei voida laittaa TPS:ssä menestymistä vaille jääneiden persoonien turhautumisen piikkiin. Kritiikissä on varmasti osin perusteitakin.

Salibandy on maalintekokilpailu ja juurikin maalien tekemisessä on TPS:n suurin ongelman ilmentymä. Pelkällä puolustuksella ei voittaa otteluita. Pitää tehdä vähintään yksi maali enemmän kuin vastustaja.

Turussa nähdään ensi kaudella divarisalibandyä, joko yhden tai kahden joukkueen toimesta
turku
10/03/2015
Ei olla huolissaan tepsistä siellä espoossa taitaa meijän oma varis vapautua keskiviikkona ja tps lähtee lentoon
HALOO TURKU
10/03/2015
Tosiaan Vilander, katse peiliin.
Melkein sairasta ylivalmentamista joissain peleissä, penkin ja viltin väliin olisi joissain peleissä voinut laittaa pikavuoron kulkemaan.
Välillä penkille, sitten vilttiin, sitten takas , pojat ihan sekaisin ja joku jopa istuu kaksi ja puoli erää ja sitten esim. suoraan alivoimaan.
Joku tolkku tuollaiseen toimintaan, koko porukka totaalisen sekaisin muutamassa pelissä.
Tero Töyrylä
10/03/2015
JZ, tiedän kyllä. Raholassa oli suunnilleen puolet ilmoitetusta määrästä. Liioittelulinja per seura lienee kuitenkin suht vakio (kun liikutaan suht samoissa kokonaismäärissä) eli kyllä virallisistakin uskaltaa jotakin päätellä.

MM-kisoissa muuten liioittelukäytäntö oli se, että pienet (<200) katsojaa usein kerrottiin jopa yli kymmenellä, mutta isommat määrät saatettiin ilmoittaa kutakuinkin oikein. Pääasia, että saatiin "yleisöennätys".
BW
10/03/2015
Tepsin ulkomaan pelaajat vois sitten tämän kauden jälkeen lähettää seuraavalle pysäkille.

Bodarilla on aivan karmea plus-miinus tilasto runkosarjasta. Puolustaminen on ihan millä pelipäällä sattuu olemaan. Tältä kaudelta jo MM-pronssi taskussa ja tavoitteet tais olla sillä täytetty. Latvian mies surffailee ja hyörii kentällä, mutta hyökkääjän perustehtävä, maalit jäävät tekemättä. Omassa maassaan maju-tasoa, mutta Suomessa divaritason pelaaja. Kummallekaan ei tarvitse tarjota jatkopahvia.
näinköhä
10/03/2015
Nyt olen kyllä vahvasti eri mieltä BW:n kanssa! Molemmat ulkomaan vahvistukset olivat koko kauden joukkueen parhaimmistoa. Heillä oli sentään yritystä luoda tilanteita, mikä taas puuttui monelta muulta pelaajalta. Molemmat olivat ehdottomasti TPS:n top-5 pelaajia tällä kaudella ainakin omasta mielestä. Ainakin niissä viidessä pelissä mitkä olin katsomassa. Enkä usko, että kumpikaan kovin mielellään Turkuun jää pelaamaan.
Lassi Lahtinen
11/03/2015
Salba tippuu divariin ei tps .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.