Liigat

NST ja Classic raivasivat tiensä välieriin – katso keskiviikon salibandytulokset

18.03.
2015
13 Kommenttia
4
Liigat
Classic voitti Kooveen lukemin 10-0 ja jatkaa naisten Salibandyliigan välieriin. Kuva: Topi Naskali

Classic voitti Kooveen lukemin 10-0 ja jatkaa naisten Salibandyliigan välieriin. Kuva: Topi Naskali

Classic raivasi tiensä naisten Salibandyliigan välieriin kaatamalla Kooveen kotonaan lukemin 10-0. Täten Classic jatkaa neljän parhaan joukkoon otteluvoitoin 3-0.

Classicin vastasivat eritoten 3+1 tehtaillut Eliisa Alanko, neljä maalia syöttänyt Ella Alanko sekä puolustajan paikalta hattutempun tehnyt Minna Kallio. Maalivahti Kreeta Lakkala piti nollapelin ja torjui 26 laukausta.

NST ja Papas kohtasivat Lappeenrannassa. Kotijoukkue vei voiton lopulta lukemin 7-2. Jaana Lirkki ampui hattutempun ja Marianne Hannonen tehtaili pisteet 1+2. NST jatkaa täten välieriin otteluvoitoin 3-0.

Happee teki todellisen ryöstöretken, kun se haki 2-3-vierasvoiton Porvoosta. Vähämaalisen ottelun tehokkain oli Jenni Timonen pistein 1+1. Otteluvoitot ovat nyt 1-2 Happeen hyväksi ja sarja on katkolla lauantaina Jyväskylässä.

Keskiviikon tulokset:
Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
18:30 Classic-Koovee 10-0 Voitot 3-0
18:30 NST-Papas 7-2 Voitot 3-0
18:30 PSS-Happee 2-3 Voitot 1-2 Happeelle

Naisten Salibandyliigan karsinta:
18:30 JoKa-Steelers 7-4 Voitot 2-1 JoKalle

Katso myös:
Topi Naskalin kuvasetti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ööö
18/03/2015
joskus ne tuurilla, huonommatkin, joukkueet pääsee jatkoon. 3-0 (9-6, 10-1, 10-0) .
Noh
18/03/2015
Tuuri ei taida enää riittää kun vastaan tulee NST.
mikki
19/03/2015
...rantapallohippaset sikseen ja nyt ruetaan pelaamaan :)
Thomas
19/03/2015
Pää pystyyn koovee. Suunta on oikea ja isosiskoa pystyttiin kauden aikana haastamaan muutamaan otteeseen. Jatkakaa vaan homman kehittämistä "lepakko vapaaseen" suuntaan. Keskittyminen vain urheilullisuuteen ja vähemmän parisuhdedraamaa niin hyvä tulee!
(peukku)
Huh huh
19/03/2015
Thomas . Millä voit sanoa et suunta on ylöspäin, jos katsot viime vuoden puolivälierä matsien tulos satoa. ( vastassa myös classic)Niin kyllä on koovee menny niin pelillisesti kuin tuloksellisesti täysin väärään suuntaan. Mutta jotain hyvääkin , tästä ei voi olla suunta kuin ylöspäin. Niin pelaajilla kuin valmennuksella.
mikki
19/03/2015
Heh, hei Thuumas, sulla taitaa olla sukulaisuhteet hakusessa.
Wau, onko kooveessa ollu jotai parisuhdedraamaa, kerro heti????
Kilpaveikko
19/03/2015
Eiköhän Kaupin sisarusten olisi jo aika siirtyä classiciin, varsinkin jos kävisi niin, että Classic voittaa mestaruuden? olisi kova joukkue kasassa Champions Cuppiin? ja tyttöjen kehityksen vuoksi myös.
Maalikoosteet
19/03/2015
Taitaa kaikki muut naisten puolivälieräjoukkueet tehneet playoffpeleistä kiitettävällä aikataululla maalikoosteet.Paitsi Classic.Melko noloa.Perusasioita nämä.Kiitokset näille muille joukkueille!
lohimies
19/03/2015
Voitot Happeelle 2-1.
Palstalainen
19/03/2015
Käyttäjä HUH-HUH. Koovee pelasi puolivälierät keväällä 2014 OLS:ia vastaan. Ei Classicia.
KS
19/03/2015
Joutsenosta tulossa uusi paikkakunta liigatasolle. Vanha kunnon TUL:n kommunistiseura ymmärsi ottaa 90-luvulla salibandyn ohjelmaan. Nyt imatralaisin opein kohti pääsarjaa. Ja NST:n edustajien kanssa ei suostuta edes puheväleihin. Niin kovia jätkiä on valmennuksessa.
yourcoach
19/03/2015
Mistä näitä analyyttisiä takkiauki_minäminä_valmentajia riittää? Alla oleva teksti sen mukaan, miten itse ymmärrän Kooveen naisten päävalmentajan ja aiempien pelien julkaistujen valmennuksen kommenttien sanoman. Ihan alimmaisena linkki koko tarinaan.

Koovee lähti pelaamaan Classicilta vauhdin ja kunnon alta pois, koska Classic ei jaksa pelata kahdella kentällä. Kooveella kaikki jaksaa. Kooveella on leveämpi materiaali. Koovee hakee kansainvälisten pelien vauhtia ja tunnelmaa, mutta toisaalta puolivälieräsarjan aikana oli melko itku tuomareiden suuntaan. Kovaa ja rumaa peliä, Kooveen taito ei pääse esille jne. Jussi Kauppi plus maaginen mynymecoazittiin julisti erätauolla Kaukajärvellä Kooveen taitoa ja tuomareiden huonoutta plus Classicin rumaa fyysistä peliä.

Onko kaikki ihan tosissaan? Kooveen valmentajat ja Kooveen toimijat valittavat Kooveen kotipelin yleisön reaktioita plus tunnelmaa. Kyseessä oli kuitenkin Kooveen kotipeli? Mikä yleisonosasto oli "väärässä" ja ikäänkuin ylimääräinen osa ottelussa? Tämä olisi mielenkiintoista kuulla. Mikä osa katsomosta toimi väärin ja millä tavalla Kooveen valmennuspenkin mielestä? Onko maksava yleisö urheilussa valmentajia vai ketä varten?

(https://www.youtube.com/watch?v=zEjt7kvDxng)

Viimeisessä eli kolmannessa pelissä tuomarilinja oli tarkka, mutta tässä pelissä se ei sitten sopinut Kooveen joukkueelle. Tappioasema jännitti ja avopaikoista pistettiin ohi. Kolmannen erään alkuun sitten "...hirveen epäonninen korkee maila mikä siinä tuli kolmannen erän alussa, täysin niinku vahingossa, mutta tottakai säännöt on mitä on, niin oli hyväksyttävä se vitonen (5 min, väkivaltaisuus) siihen..."

Siihen kolme maalia ja loppu meni sitten hurlumheiksi. Tulos ei kuitenkaan kerro totuutta, 10-0 valehtelee. Nyt ei osuttu mistään.

https://www.youtube.com/watch?v=bPoOcpJXhKM
To yourcoach
20/03/2015
En tiedä mikä agenda nimimerkillä tässä on, mutta niin se urheilussa vaan menee, että yleensä sitä ollaan aika lailla omien puolta. Niin äkkiseltään tilanteessa, heti tilanteen jälkeen ja usein vielä koko pelin tauottuakin.

Katsoin nuo pätkät, jossa ensimmäisessä suhteellisen kriittiset naiset eivät paljon omiaan kehuneet. Toisen suhteen en osaa sanoa kuinka pian ratkaisevan pelin jälkeen haastattelu on tehty, mutta koutsi tuntuu kaikesta huolimatta suhtautuvan positiivisesti oman joukkueen tekemiseen, vaikka onkin itse tulokseen tyytymätön.

Tässä on tietysti kaksi koulukuntaa - toisen mielestä kritiikki pitäisi antaa suodattamatta ja rehellisesti, toisen mielestä taas pitäisi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Itse olen ehdottomasti ensimmäisen kannalla. Sen kanssa ei vaan aina tule niin helposti toimeen, ja varsinkin julkisesti asetelma voi olla hankala.

Yksittäisten tilanteiden kommentointi ja niiden vaikutusten arviointi suhteessa kokonaiseen otteluun tai ottelusarjaan tulee yleensä asettaa omaan arvoonsa. Esim Kauppi olisi todennäköisesti sanonut ko. asioista jotain muuta itse ottelun ja ottelusarjan jälkeen. Tämä ei toisaalta poista taustalla kytevää jännitettä, mutta pitäisi kuitenkin nähdä suhteessa tilanteeseen - eikä niinkään analyyttisenä arviona.

Kimmo Pitkäselle täytyy nostaa hattua hyvistä haastatteluista. Ytimekkäitä, purevia kysymyksiä ja pysyminen asiassa. Lähtökohtaa oman seuran videohaastattelijasta ei tuoda liikaa esiin, vaan pureudutaan ytimeen. Journalistisesti hyvää tekemistä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.