Nuorten SM-sarjan puolivälieräparit valittu – viime kevään finaalipari kohtaa jälleen

Indiansin Markus Markkola on pudotuspelikevään ehdottomia tähtipelaajia. Kuva: Joni Winsten

Indiansin Markus Markkola on pudotuspelikevään ehdottomia tähtipelaajia. Kuva: Joni Winsten
Indiansin Markus Markkola on pudotuspelikevään ehdottomia tähtipelaajia. Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliigan tapaan myös Nuorten SM-sarjan puolivälieräparit valittiin tänään. Seitsemänneksi sijoittunut Indians ei odotetusti kelvannut kenellekään valitsijajoukkueelle.

Runkosarjan voittanut Erä valitsi vastustajakseen kahdeksanneksi sijoittuneen Kooveen. Kakkonen Classic poimi vaihtoehdoista TPS:n ja perussarjan kolmonen Tiikerit valitsi Happeen.

Indiansin miesten kausi päättyi runkosarjaan, ja kaikki parhaat voimat ovat nyt käytettävissä A-junioreiden puolella. Puolivälieräsarjassa nähdään mielenkiintoinen finaalirevanssi viime keväältä, kun hallitseva mestari OLS kohtaa Indiansin.

Välieriin selviää kolmella voitolla.

Nuorten SM-sarjan puolivälieräparit:
Erä-Koovee
Classic-TPS
Tiikerit-Happee
OLS-Indians

13 comments

  1. Taitaa olla mielenkiintoinen vain pääkallon säbäasiantuntijatoimittalle! Ei noteerannut yhdeksi tämän kauden mestarisuosikiksi Inkkareita, syksyn avauksessa!?? Voitti kahteen kertaan runkosarjan voittajankin, maalierolla 9-2! OLS on läpihuutojuttu. Inkkarit vie voitoin 3-0, vaikka oululaiset saa alkuun kaksi ekaa geimiä pelata himassa. Ugh!

  2. Tuleeko pareista jonkun näköistä ennakkoraporttia? Olisi mielenkiintoista nähdä mitä asiantuntijat ovat mieltä.. 🙂

  3. Kyllä on inkkareillä järisyttävä nippu kasassa! Pelkästään jo runkosarjaa pelanneista löytyy muutama erittäin kova peluri, tähän päälle vielä liigasta kovia vahvistuksia. Näinköhän pystyy sarjavoittaja erä haastamaan? Vai iskeekö classicin taitava 96 ryhmä kapuloita rattaisiin? Tiikereiden yllätysmomentti taitaa olla käytetty ja lähtee kuoroon heti alkuun?
    Mielenkiintoinen kevät tulossa!

  4. Eikö ollu munaa valita runkosarjan 7 sijoittunutta kärkijoukkueilla.

  5. Happee – inkkarit finaali. Jatkoajalla viidennessä ottelussa ilmonen ratkoo

  6. Sama nippu millä ottivat kuokkaan viime vuoden finaaleissa olssilta. Ja olssilla huomattavasti kovempi jengi ku viime vuonna.

  7. No nyt tuli mielenkiintoinen kommentti! Eikun perusteluja pöytään. Millätavalla nykyinen Olssi on parempi kuin viime kevään ysikolmoset. Ei ainakaan fysiikassa. Juuri nämä ”vanhat” kokeneet pelaajat hoiti homman, Indianssin nuorta rosteria vastaan.

  8. Parviainen,Rautio,Veikkola,Tiira,Appel,Visuri,Kinnunen,sorri,Wikstedt näin alkuun 🙂 ja viime vuoden ysikolmoset oli a´pienessä roolissa tiiraa ja karjalaista lukuunootamatta. Inkkareilta numeron 88 puolustaa pois niin se joukkue on siinä. Mut valitettavasti Indians saa niin ison edun kun miesten pelit menee päällekkäin Olssilla. Muuten tää sarja ois ollu Kevyesti Olssille.

  9. Parempi lopettaa väittely! Tunnet näk vaan ”omat pojat” siellä Oulussa .Ei Inkkarit tarvinneet edes miehissä pelaavaa ykköskenttää runkosarjapeleissä OLSsia vastaan. Molemmat matsit tyylikkäästi Indiansseille! Se että teiltä puuttuu ens vkloppuna äijjissä pelaavat jannut ei muuta sitä tosiasiaa, et Indianssilla on tällähetkellä kovin A-junnuikäisten ykkösketju pudotuspeleissä! Turha yrittää fiilistellä omankylän poikii. Tää on hävitty tää peli!

  10. Pitää sitä Inkkareiden 88:a, mieluiten kolmen pelaajan voimin kerrallaan! Eihän niillä muita maalintekijöitä olekaan!

  11. Mutta miten kävikään parviainen ja kumppanit persettä indianssin yköskenttää vastaan ja koko muuta joulluetta. Ja niin kävisi tänäki vuonna mutta annetaan nyt tasotusta että tuu paha mieli

  12. erä ja classic pasko jo arvonnoissa housuun ku ei 7 sijottunu indians kelvannu 🙂

  13. Mutta vaikka Inkkarit näytti osaamisensa viime keväänä, ei esim tämänkään nettijulkaisun sabaurheilutoimittajat ymmärtäneet arvostaa joukkueen iskukykyä/taitoa tälle kaudelle?? Mikä vois olla syy/seuraus menestyvällä joukkueella, verrattaessa seuraavaan tulevaan kauteen!!?? Voisko finaalijoukkue olla kova myös seuraavana vuonna!? Varsinkin, kun sen jengin runko pysyy saman (miinus kaks 93-syntynyttä, ei avainpelaajaa)!