Divarit

Nyt juhlitaan! M-Teamistä Salibandyliigan kolmas helsinkiläinen joukkue

29.03.
2015
23 Kommenttia
5
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Helsinkiläinen M-Team pelaa miesten Salibandyliigassa kaudella 2015–2016. M-Team pokkasi sunnuntaina ensimmäistä kertaa jaetun Divarin mestaruuden ja nousi suoraan liigaan.

Divarin finaaleissa M-Team kaatoi voitoin 2–0 kuopiolaisen SB Welhojen joukkueen. Sunnuntain toisen ja ratkaisevan finaalin M-Team voitti vieraissa lukemin 7–4. Katsojia ottelussa oli komeasti yli tuhat.

Ruskeasuolla kotiottelunsa pelaavan M-Teamin voiton myötä miesten Salibandyliigassa on ensi kaudella peräti kolme joukkuetta Helsingistä, sillä M-Team nousee SSV:n ja Tapanilan Erän seuraksi.

Welhot puolestaan saa vielä yrittää nousua liigaan. Seuraavaksi Welhot saa vastaansa Josba-TPS-playout-sarjan voittajan. TPS johtaa tällä hetkellä ottelusarjaa voitoin 1–0.

Pääkallo.fi kertoo lisää M-Teamin liiganoususta illan aikana.

Linkit:
Sunnuntain otteluiden tilastot
Jari Turusen kuvat Welhot–M-Team-ottelusta
M-Team-luotsi Heinonen: ”Ei jäänyt kenellekään jossiteltavaa sarjan parhaasta joukkueesta”
Nousijajoukkueen kippari: ”Meni niin nappiin kuin voi vain mennä”
Liikkuva Happee avausfinaalin kuningas – katso sunnuntain tulokset ja jutut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kk
29/03/2015
"Seuraavaksi Welhot saa vastaansa Josba-TPS-playout-sarjan häviäjän." en halua pilkkua viilata mutta eikö ottelusarjan häviäjä tipu suoraan liigasta
Pääkallo.fi
29/03/2015
Hyvin viilattu. Korjattu. Tattis.
Immelman
29/03/2015
No eipä siinä ihmeitä M-Teamilta vaadittu, peruspeli riitti hyvin. Welhot täysin Leschin ja Lankisen varassa. Puolustuspelissä junnumaisia virheitä, jos liigajoukkue Welhoille häviää, niin sietääkin pudota.
Junnu#8
29/03/2015
Justiinsa joo. Kausi Liigassa ja taas pudotaan. Palveleeko lajia?
Pp
29/03/2015
Tietenkin palvelee. Joku sieltä aina tippuu ja joku nousee tilalle. Vai pitäisikö liiga mielestäsi sulkea?
Junnu
29/03/2015
Divari on helppo laji t:junnu
Osku
29/03/2015
Junnu#8, kyllä palvelee. Seuran organisaatio saa uskoa tekemiseensä ja vaikka M-Team tippuisi takaisin divariin ensi kaudella, se on piirun verran parempi siellä seuraavalla kaudella. Samalla koko divarin on taas piirun verran parempi. Ja kun se on piirun verran parempi, niin siellä pelaavat ovat taas piirun verran parempia keskimäärin seuraavana kautena.

Tästä seuraa se, että parin kauden jälkeen suurempi osuus divaripelaajista on vähintään yhtä hyviä kuin huonoimmat liigan pelaajat. Osa näistä pelaajista syrjäyttää ne huonoimmat liigan pelaajat, jolloin liigan taso nousee.

Kun liigan keskimääräinen taso nousee ja tulee kovempia ja tasaisempia pelejä lisää, paranee jatkossa myös maajoukkuepelaajien keskimääräinen taso. Eli, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja tämä vaikuttaa positiivisesti. Päinvastoin kuin tuleva yhden finaalin kausi, joka poistaa vähintään 2 koko liigan kovinta peliä ja sen lisäksi n. 2 viikkoa kauden loppuhuumasta, paikallisnäkyvyyden, ja latistaa koko liigan urheilullisen loppuratkaisun.
Stadi
29/03/2015
Onnea M-team, joukkueelle ja vamennukselle!
Nyt stadiin kunnon salibandyhalli ja nopeasti. Missä muussa lajissa kolme joukkuetta Helsingistä pääsarjatasolla? Harrastajamäärät ja muut faktat pöytään niin aika vaikea on kieltää lajin suosion kasvu.
Tässä tarvitaan myös liiton lobbausta.
Rusalla ei voi pelata liigaa.
jönssi
29/03/2015
juu mitä sitten jos mteam tippuu? sellastahan se on aina nousijoille. joka lajissa kautta historian. suurin osa tipahtaa takaisin heti, mutta turpareissutkin ylhäällä antavat aina oppia organisaatiolle. jos sellaista siis halutaan ottaa vastaan. oishan sieltä salbakin tippunut, ilman playoutmuutosta.
osku fani
29/03/2015
Oskulta asiaa!
Tiimi
29/03/2015
En kyllä ihan löis takuuseen m-teamin putoamisesta, ihan eri tason joukkue jalkeilla kuin viime visiitillä liigassa.. Luulisi ainakin pysyvän liigassa
Maikki
29/03/2015
Silkkaa dominointia tiimin Kim Karjalaiselta koko kevään!!!
Osku
29/03/2015
Oho, mulla on fani (en kirjoittanut sitä itte)!
ykä
29/03/2015
Salibandyn yksi viehätys on juuri karsinnat. Jääkiekkoa en ole seurannut sen jälkeen kun liiga suljettiin.
Onnea noususta
29/03/2015
Sama laulu oli Salpasta, ja niin vain lopulta divarista noussut joukkue pelaa liigaa ensikaudellakin. Annetaan yrittää ja tulokset puhukoon puolestaan.

Urheilu onnyllätyksellistä. Kysykää vaikka Steelersiltä.
Fani, Loviisa
29/03/2015
Divarin pleikkarit oli ehdottoman onnistunut muutos, oli ihan eri meininki koko keväässä. Ruusuja! Seuraavaksi jotain nousu/laskukarsintaa myös 1. ja 2. divareiden väliin. Niin ja onnee mtiimille.
voi voi
29/03/2015
Miks v....a? Ei mitään järkee!
Kake
29/03/2015
Pääsi Makkonenki juhlimaan sarjanousua! Muutama kausi sitten jäi juhliminen, kun Wirmo kävi IsollaKirkolla kellistämässä HIFK:n divarikarsintojen viimeisellä kierroksella. Oli Makkonen silloin hieman eri ilmeellä kuin yllä olevassa kuvassa. Onnea M-Team!
Fättäri
29/03/2015
ei nuo kyllä aina tipu ja mites esim inkkarien ensimmäinen kausi? Oikealla valmennuksella ja pelaajilla/ hyvällä ikärakenteella ja muutamalla lahjakkuudella varustettu nousijajoukkue voi yhtä hyvin vaikka mennä pleijareihin.. Tuntui että tiimi ei edes joutunut antamaan aivan kaikkeaan edes finaaleissa eikä sarjasta löytynyt joukkueelle loppukaudesta todellista mittaria vaikka pari notkahdusta tulikin. Joukkueen fanipohja silti aika olematon ja katsojia tulee olla todella vaikea houkutella matseihin , varsinkin kun pelit pitää rusalta viedä pois.. Haastava tilanne, malinen - laukkala voi niitata yhtä hyvin paljon maaleja liigassakin :)
Arto Kilponen
30/03/2015
En ole yhtään M-Teamia seurannut, joten suora kysymys: Missä joukkue pelaa liigan kotipelinsä 2015-16?

Helsingillä menee aika lujaa palloilussa: Jokerit ja HJK edustaneet melkoisen hienosti Suomen palloilua Euraasiassa, HIFK pistää SM-liigassa kaksinkertaisen hallitsevan hopeamitalistin tiukoille, jalkapallossa ja salibandyssa sarjanousija, jääpallossa ja salibandyssa kaksi joukkuetta top-4 joukossa...

Kun puhutaan aiheesta "sarjanousijan ranskalainen visiitti", niin muistetaan nyt kuitenkin, että kaksi edellistä nousijaa (Indians ja SalBa) ovat liigassa myös 2015-16.
Jukkisb
30/03/2015
Sillä ei ole väliä että onko nyt valmis liigaan, vaan sillä onko syksyllä ja keväällä valmis.
S7
30/03/2015
Kilposelle: Rusalla ne viimeksi pelasi, mutta onko nykystandardien mukainen areena?

No on sitten ensi kaudella enemmän pelejä lähistöllä, se nyt ainakin mun kannalta hyvä asia. Se onko hyvä asia, että kehä3 sisällä 5 jengiä on sitten toinen asia. Mutta ei voi mitään, jos pelaamalla tulos on tämä--> itse kehän sisällä asuvana toivoin kuitenkin steelerssejä, mutta heillä ei tällä kertaa paukut riittäneet loppuun asti...
veräjänvartija
30/03/2015
M-Team kävi jo hakemassa liigavauhtia taannoin, joten organisaatio on nyt valmiimpi liigaan. Toivotaan että Itkosen polvi pysyy tällä kertaa kunnossa. Syksyllä nähdään, haastaako Itkonen Sami Kosken syöttöpörssissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.