Liigat

Omiensa esityksestä vakuuttunut Seppo Pulkkinen: ”Jokainen on puolustaja”

29.03.
2015
3 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

Happeen vahva kevät sai jatkoa tänään finaalisarjan ensimmäisessä ottelussa, jossa SPV kaatui lukemin 4-2. Joukkueen päävalmentaja Seppo Pulkkinen oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

Happee pelasi vahvasti eritoten ottelun alussa ja SPV pääsi mukaan peliin vasta ottelun toisella puoliskolla. Kotijoukkueella ei ollut kuitenkaan aihetta suurempaan paniikkiin.

– Puolustuspelaaminen oli erityisen hyvää tänään. SPV:tä vastaan kaksi omiin on hyvä suoritus. Oltiin hereillä koko 60-minuuttinen ja paketti pysyi kasassa. Asenne oli ihan 100 prosenttia. Äärimmäisen tärkeää oli, että tämä eka ryöväys torjuttiin. Seinäjoella on edessä ahtaat paikat. Lähdetään sieltä itse hakemaan sitten ryöväystä, sanaili Pulkkinen pressihuoneessa ottelun jälkeen.

SPV laukoi ottelussa hanakasti, mutta sai ottelussa verrattaen vähän paikkoja hyviltä laukaisusektoreilta. Happee onkin osoittanut tällä kaudella, että entisestään tiivis puolustus on tänä vuonna vieläkin vahvempi.

– Kyllä se on varmaan siinä, että koko viisikon puolustus on sisäistetty entistä vahvemmin. Se ajatus, että jokainen on puolustaja ja puolustaminen on luonteva osa peliä. Tässä kun tiedetään toisen joukkueen vahvuudet, niin pystytään tylsyttämään niitä vahvuuksia. Tässä sarjassa kohtaa kaksi hyvin toisensa tuntevaa joukkuetta, kommentoi Pulkkinen.

SPV on tunnettu vahvasta fysiikastaan. Tänään kuitenkin vaikutti ajoittain siltä, että Happee oli jopa vahvempi jalalla. Pulkkinen tietää mistä se johtuu.

– Me olemme vahvoja jalalla. Kyllähän me juosta jaksetaan ja ”sählynpelaajiksi” meillä on hyvä juoksukunto. Koko ajan sitä seurataan ja kehitetään. Pyritään elämään kuin urheiljat konsanaan, vakuutti Pulkkinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Punaiset lasit
30/03/2015
Pelin puolen välin kohdalla Happeen jalka alkoi selvästi painaa. Tämä johti kaksinkamppailutappioihin. Pulkkisen propagandasta huolimatta, pitkässä sarjassa tämä kääntää pelin punaiselle.

Toki marginaalit on pienet ja eilen ne olivat Happeen puolella.
Maalipaikkoja Spevellä oli voittoon asti, mutta viimeistely ontui. Tai sitten Kosonen oli vaan jäätävän hyvä.
Lasit pois
30/03/2015
Nyt ne lasit pois. Spevellä ei ollu paikkoja kyllä edes noihin kahteen maaliin vaan toinenkin oli onnekas pomppu. Koskaan en ole nähnyt tollaista peliä missä toinen joukkue ei saa juuri yhtään vetoa hyvästä sektorista.
Punaiset lasit
05/04/2015
Taidan pitää lasit edelleen päässä. Näillä näkee hyvin ;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.