Divarit

Panokset kovenevat – katso tästä huippusalibandyn menotärpit viikonlopulle

27.03.
2015
1 Kommentti
4
Divarit
M-Team pelaa miesten Divarin finaaleissa. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team pelaa miesten Divarin finaaleissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Viikonloppuna riittää jälleen rytkettä ja ryminää salibandyrintamalla. Lauantaina polkaistaan käyntiin miesten Playoutit, naisten Salibandyliigan välierät, miesten Divarin finaalit ja miesten Divarin karsintojen toinen vaihe. Sunnuntaina käynnistetään miesten Salibandyliigan finaalisarja ja ratkotaan miesten Salibandyliigan pronssimitalien kohtalo.

Miesten Divarin järjestyksessään ensimmäinen finaali pelataan lauantaina. M-Team ja Welhot iskevät yhteen ensin mainitun kotikentällä. Panoksena ei ole sen enempää eikä vähempää kuin suora nousu Salibandyliigaan. Ottelusarja on katkolla heti sunnuntaina ja viimeistään viikon päästä lauantaina tiedetään suora nousija. Finaalisarjan häviäjä kohtaa vielä miesten Playoutien viimeisen sarjan voittajan. VeikkausTV näyttää kaikki Divarin finaalit suorina lähetyksinä.

Lauantaina alkavien Playoutien ensimmäisessä ottelussa on kovat panokset, kun Josba ja TPS aloittavat urakkansa Joensuussa. Sarja ei ratkea vielä tänä viikonloppuna, vaan pelejä jatketaan pääsiäisenä. Ottelusarjan häviäjä putoaa suoraan Divariin ja voittaja karsii Divarin toiseksi tullutta vastaan.

Naisten välierät polkaistaan myös käyntiin lauantaina. Happee ja NST yrittävät kammeta kestomenestyjinä tunnetut SB-Pron sekä Classicin finaalien ulkopuolelle. Välierien toiset osaottelu pelataan sunnuntaina ja finalistit ovat selvillä viimeistään sunnuntaina 5.4.

Sunnuntaina ratkotaan miesten Salibandyliigan pronssimitalien kohtalo. SSV ja Erä mittelevät mitalista Stadin derbyn hengessä. Samana päivänä alkavat myös miesten Salibandyliigan finaalit Jyväskylässä. Yle TV2 näyttää Happeen ja SPV:n välisen ottelun suorana.

Lauantai 28.3.

Miesten Salibandyliigan playoutit (paras kolmesta)
klo 17:00 Josba-TPS, Joensuu Areena 1

Naisten Salibandyliigan välierät (paras viidestä)
klo 18:00 Classic – NST, Tampere Areena
klo 18:30 SB-Pro – Happee, Campo-Sport Vantaa

Miesten Divarin finaalit (paras kolmesta)
klo 18:30 M-Team – SB Welhot, Ruskeasuo VeikkausTV

Miesten Divarin karsinnat (2.kierros, paras kolmesta)
klo 16:00 FBC Raseborg-Top Team, Påminne halli 1
klo 16:30 Karhut-Tiikerit, Porin UT 1
klo 17:30 KeLy-FBC Turku, Jatuli 1
klo 18:00 Hatsina-Rangers, Sport Forum Mikkeli 1
klo 18:30 O2JKL-NJ, Monitoimitalo Jkl 1

Sunnuntai 29.3.

Miesten Salibandyliigan finaalit
Klo 16:00 Happee-SPV, Monitoimitalo Jkl 1 Yle TV2

Miesten Salibandyliigan pronssiottelu
klo 14:00 SSV-Erä, Pasilan UH 1

Naisten Salibandyliigan välierät
klo 18:30 NST–Classic, Lappeenrannan urheilutalo
klo 19:00 Happee–SB-Pro, Monitoimitalo Jyväskylä

Miesten Divarin finaalit
klo 17:00 SB Welhot-M-Team, Kuopio-halli VeikkausTV

Miesten Divarin karsinnat
17:00 Top Team-FBC Raseborg, OKL-halli 1
18:30 HIFK-SC PirU, Campo-Sport 4

Lue nämä:
Pääkalloennakko: M-Team-SB Welhot – laskelmoitu lopputulos vai satumainen kasvutarina?
Pääkalloennakko: Classic-NST – juhliiko jättiläinen vai nauraako Nakit?
Pääkalloennakko: SB-Pro-Happee – onko Jyväskylässä opittu mitään viime vuodesta?
Divarikarsinnat alkavat lauantaina – Suomen Cupin pikkufinalistit mittelevät revanssihengessä
Pääkalloennakko: Valtavat panokset – Joensuu vai Turku pois liigakartalta?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Yksi on joukosta poissa...
28/03/2015
Miten on mahdollista, ettei Pääkallon toimitus ole huomioinut herkkupalaa Salon Isännät - FBT PiTU. Nousukarsintapeli 2. divisioonaan tulee olemaan spektaakkelimainen. Lisää tietoa ainakin Isäntä-joukkueen mediavirrasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.