Liigat

Pettynyt Juha Kivilehto: ”Ei me tänään oikeastaan edes tapeltu voitosta”

29.03.
2015
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Jyväskylän Happee hankki sunnuntaina ensimmäisen kiinnityksen miesten Salibandyliigan finaaleissa kaatamalla SPV:n kotikentällään lukemin 4-2. Happee oli vahva erityisesti ottelun alkupuolella.

SPV:n ykkösvitja on esiintynyt vakuuttavasti pudotuspeleissä. Ketju mätti maaleja Kooveeta ja SSV:tä vastaan hyvällä tahdilla. Tänään viisikon esitys ei ollut paras mahdollinen.

Juha Kivilehto, ketjunne peli on kulkenut yleisesti hyvin pudotuspeleissä. Mitä mieltä olet tämän päivän esityksestä?
– No, miinus kaksi tuli, että eihän siihen kukaan voi olla tyytyväinen. Kyllä meidän pitää alkaa tuottaa tulosta ylöspäin. Kaksi helppoa maalia. Vähän liian innokkaasti lähdettiin hyökkäämään ja sitten kolahti samantien omiin. Saatiin pelistä ihan hyvin kiinni tuossa toisen erän aikana. Pitää päästä vähän enemmän paikoille, kun se pelaamineen oli nyt vielä liikaa pyörimistä, Kivilehto vastasi Pääkallo.fi:lle.

Happee ja jatkoi pudotuspelitaivaltaan voitokkaasti. Toistaiseksi se ei ole hävinnyt yhtäkään pudotuspeliottelua tänä vuonna. Kivilehdon mukaan Happee ei tarjoillut mitään yllättävää.

– En usko, että tänään kumpikaan tarjoili mitään ylllätyksiä. Kaveri oli tänään pirteämpi kuin me ja ansaitsi voittonsa. Me rimpuiltiin koko ajan niin sanotusti mukana, mutta ei me tänään oikeastaan edes tapeltu voitosta.

Seuraava finaali pelataan ensi lauantaina Seinäjoella. Kivilehto arveli, että raskas välieräsarja saattoi vielä vaikuttaa Peliveljien esitykseen tänään. Erityistä parannettavaa hän näki joukkueen peli-ilmeessä.

– Meillä oli näennäisesti hyvä ilme. En tiedä oltiinko väsyneitä henkisesti ja fyysisesti vielä siitä edellisestä sarjasta. Vähän siltä vaikutti, että ei ollut kaikki aistit ihan valppaina tänään. Happeeta ei voiteta, jos ei ole ihan maksimeilla mukana, linjasi Kivilehto.

Linkit:
Sunnuntain otteluiden tilastot
Liikkuva Happee avausfinaalin kuningas – katso sunnuntain tulokset ja jutut
Nyt juhlitaan! M-Teamistä Salibandyliigan kolmas helsinkiläinen joukkue
Huima mitaliputki sai jatkoa – Kailiala pommitti SSV:n pronssille
SSV-hyökkääjä päätti mittavan uransa pronssiotteluun: ”Olen saanut lajilta paljon”
Pääkallotodistus: Happeen kolmosketju ja Kosonen pelipäällä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hirvi
29/03/2015
ykkönen myös päästää maaleja omiin hyvällä tahdilla.
Palokan Orsi
29/03/2015
Ei oikein pysynyt tänään Heikkisen kyydissä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.