Playout-huumaa Raumalla – SalBa jatkaa Salibandyliigassa

SalBa kiitti kotiyleisöään tuesta liigapaikan ratkettua. Kuva: Elmeri Elo.

SalBa kiitti kotiyleisöään tuesta liigapaikan ratkettua. Kuva: Elmeri Elo.
SalBa kiitti kotiyleisöään tuesta liigapaikan ratkettua. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBa otti toisen voittonsa Salibandyliigan playouteissa. Joensuun Josba kaatui lukemin 8-5 (4-2, 4-2, 0-1)

Tämä tarkoittaa sitä, että Rauman Kauppiksen salissa pelataan ensi kaudellakin Salibandyliigaa. Josban pelit jatkuvat karsintojen seuraavassa vaiheessa.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelun jälkeen molemmat valmentajat nostivat esiin SalBan pelaamisen 1vs1 -tilanteissa. Niissä kotijoukkue oli vahvempi, ja sai sitä kautta pidettyä vastustajan kurissa, sekä luotua itselleen tarvittavat maalipaikat. Ottelu oli erittäin vauhdikasta salibandya alusta loppuun saakka. Josba ei luovuttanut missään vaiheessa, mutta SalBan yhtenäinen koko joukkueen taistelu toi ansaitun voiton.

Ottelun hahmo?
Jani Lehtoniemi, Arttu Kukko ja Ville-Petteri Lilja iskivät kaikki kaksi maalia raumalaisille. Kotijoukkueen maalilla Joni Kallioniemi torjui 28 laukausta, joista 17 kolmannessa erässä, jossa hän piti maalinsa puhtaana.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun panos oli kaikille paikalla olleille selvä. Voitolla kotijoukkue pääsisi lomille sarjapaikan kanssa, tappio veisi ratkaisun sunnuntaille Joensuuhun. Isännät eivät ottaneet liikaa paineita tilanteesta, vaan pelasivat kotiyleisön tuen avulla vahvan ottelun. Kauppiksen lehtereillä olikin kauden paras tunnelma, kun yleisö tuki omiaan läpi ottelun.

Tilastohuomiot:
SalBa: Jani Lehtoniemi 2+1, Arttu Kukko 2+0, Ville-Petteri Lilja 2+0, Joni Kallioniemi 28 torjuntaa. Josba: Jarkko Nurmela 0+2

Linkit:
Ottelukuvat

Teksti: Elmeri Elo

4 comments

  1. SalBan tavoite oli voittaa mestaruus vuonna 2020. Tämä on hyvä alku, että ei tippunut heti ensimmäisenä vuonna pois liigasta. Raumalla oli varmaan koko salibandyliigakauden paras tunnelma eilen. Kiitos siitä loistavalle yleisölle.

  2. Tänään ilmeisesti pelataan KRP:n ja TPS:n välillä ratkaiseva ottelu?Peli jää tällä kertaa seuraamatta paikanpäältä. Seura, jonka kotisivut kaatuneena ratkaisevana ottelupäivänä ei juurikaan ansaitse katsojia paikan päälle.

  3. En tiedä mikä Pertin selaimessa mättää mutta kyllä KrPn sivut ainakin toimivat. Tietysti sisällöntuotanto sielläkin laahaa aika rankasti. Tosin ei ole tämäkään liigaseurojen joukossa mitenkään epänormaalia… valitettavasti.

  4. Nyt sinne tosiaan pääsee (vika oli käyttäjässä tällä(kin) kertaa), mutta miesten sivut elävät tosiaan vielä aikaa ennen ensimmäistä playouttia.