Playouteissa heti yllätys – katso lauantain salibandytulokset

Arkistokuva: Elmeri Elo

Arkistokuva: Elmeri Elo
Arkistokuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa kävi lauantaina hakemassa yllätysvoiton miesten Salibandyliigan playoutien ensimmäisestä osaottelusta Joensuusta. SalBa kaatoi nousujohteisesti runkosarjan lopussa pelanneen Josban lukemin 7-10. Joukkueen tehomiehenä häärivät Jani Lehtoniemi (3+2) ja Ville-Petteri Lilja (3+0).

Voitot ovat nyt SalBalle lukemin 0-1. Sarjapaikan varmistamiseen tarvitaan kaksi voittoa. Sarja jatkuu viikon päästä lauantaina Raumalla. Josba-SalBa-ottelun tilastot voi katsoa tästä.

Pääkallo.fi kertoo lisää lauantain otteluista päivän ja illan aikana. Tulokset päivittyvät alla olevaan ottelulistaan.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät
17:30 Happee-OLS 6-4 voitot 1-0

Miesten playout-karsinnat
13:00 Josba-SalBa 7-10 voitot 0-1

Naisten Salibandyliiga
14:00 Happee-TPS 6–3
14:00 SB-Pro-NST 9–2
14:00 Classic-M-Team 10–1

Miesten Divari
16:00 Loviisan Tor-ÅIF 6–4
16:00 Blackbirds-Erä Akatemia 9–6
16:00 LaSB-SB Welhot 3–5
16:00 SB Vaasa-Steelers 4–5
16:00 SBS Wirmo-M-Team 5–9
16:00 Blue Fox-LNM 12–7
16:00 SBS Masku-PSS 8–7

14 comments

  1. Mites 1- divari karsintoihin menevät joukkueet, ketä nousee? Onko pks vai maakuntajengit nousukunnossa? Jopa Turku ennakkosuosikki? Tästä olis pääkallon hyvä kirjoitella ja kysellä joukkueilta kuntokäyrää.

  2. Länsirannikon 2divari totutusti jälleen kovin. BC ja Karhut lienevät ainakin kaksi nousijajoukkueista.

  3. Pakko se on taas myöntää, että olin väärässä. Olin seinävarma, että SalBa ei kyllä millään ota voittoa vieraista, mutta komeasti Josba todisti minun olevan väärässä. Onnittelut saavutuksesta Josballe – ja ihan yhtälailla SalBalle.

  4. Luulis et tommonen pipo päässä on jokseenkin lämmintä pelata, herran jumala!

  5. BC ei kyllä helpolla divarikarsintoihin pääse. Länsirannikon pleijareissa vastassa Loimaan Leisku, joka voittanut molemmat keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella. Lisäksi Leiskulla kotietu parketilla ja tuhoisa kaksikko Laitila&Kauppi. Itse uskon että Loimaa menee vielä pitkälle tänä keväänä!

  6. Onhan tämä liigan sarjajärjestelmä pelkkä vitsi! Salba ihan lammas koko runjosarjan ja nyt voittavat kaks peliä joilla sarjapaikka säilyy… kyllä sen viimeisen pitäisi tippua suoraan. Hölkkäien runkosara ja kuhan pari pelii keväällä voittaa…. 10 pistettä kauden aikana niin joutaisi kyllä divariin.

  7. Mites, jos playouteissa häviää, niin eikös siinä ole vielä pudotuskarsinnat divariin?

  8. Kappas vaan liigajoukkeueita niputtanut BC ei mahtunut edes kahden parhaan joukkoon ja ensi kaudella taso sen kun kovenee kun Masku tulee takaisin.

  9. Pikkutäsmennyksen voisin kuitenkin heittää: pelit on vasta 1-0….

  10. Ei mitään järjelle….taidat olla katkera Joensuu fani? Tosin 14, 15 ja 16 pistettä runkosarjassa on sitten niin paljon että sarjapaikka pitäisi säilyttää ilman karsintaa?

  11. Aivan sama mikä fani on niin onhan tuo täysin järjetön systeemi. Kyllä runkosarjan viimeisen pitäisi tippua suoraan. Neljänneksi viimeisen pitäisi säilyä suoraan. Edellinen systeemi oli paras, mutta divari muutoksen takia olisi karsintoihin tullut turhan pitkä ottelutauko. Nykyinen systeemi on huono.

  12. Ei tää systeemi kuitenkaan niin huono oo kuin se liki 2kk tauko mikä olisi tullut divarin kakkosta odottavalle liigajengille. Ja onhan noi playout jänniä ainakin. Isoilla panoksilla mennään. Win the right games 😉

  13. ”HJ” eiköhän tuo kerro enemmän FBC:n ailahtelevuudesta kuin länsirannikon ”huimasta” tasosta…