Divarit

Sarjajumbo säilytti komeasti liigapaikkansa – katso lauantain salibandytulokset

14.03.
2015
6 Kommenttia
9
Divarit
Rauman SalBa säilytti paikkansa Salibandyliigassa. Arkistokuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa säilytti paikkansa Salibandyliigassa. Arkistokuva: Elmeri Elo

Lauantaipäivänä pelattiin miesten Salibandyliigan playout-ottelu, jossa kohtasivat SalBa ja Joensuun Josba. Ensimmäisen kohtaamisen voittanut SalBa vei niin ikään toisen ottelun nimiinsä ja varmisti näin ollen liigapaikan ensi kaudeksi voitoin 2–0.

Josba meni kamppailun alussa johtoon, mutta sen jälkeen raumalaiset alkoivat heiluttaa tahtipuikkoa. Ajassa 25.40 Joni Peltola vei isännät jo 6–2-johtoon, ja Josba vaihtoi tolppien väliin Jesse Huurrekorven. Josba kavensikin kahdesti, mutta sen jälkeen SalBa sai jälleen otteen pelistä, ja vei taiston lopulta maalein 8–5. SalBan tehokkain oli lauantaina hyökkääjä Jani Lehtoniemi iskemällä tehopisteet 2+1.

Josban kausi jatkuu playoutien toisella kierroksella, jossa se kohtaa häviäjän otteluparista Nokian KrP–TPS.

Divarin pudotuspelien puolella nähtiin heti avauspeleissä herkullisia tuloksia, kun sekä SBS Wirmo että Blue Fox ponnistivat altavastaajina voittoihin. Piskuinen Wirmo kampesi vieraissa runkosarjan voittaneen Steelersin nurin 6–4. Blue Fox puolestaan upotti rankkareilla M-Teamin.

Miesten Salibandyliigan playout-karsinta (paras kolmesta)
15:00 SalBa–Josba 8–5 (voitot 2-0 SalBalle)

Naisten Salibandyliigan pudotuspelit (paras viidestä)
14:00 SB-Pro-M-Team 12–4
17:00 Classic-Koovee 9-6
18:30 NST-Papas 5-1
18:30 PSS-Happee 7-3

Naisten Salibandyliigan karsinnat (paras viidestä)
16:30 TPS-Crackers 7-2
18:00 JoKa-Steelers JSB 0-4

Miesten Divarin pudotuspelit (paras kolmesta)
17:00 Steelers-SBS Wirmo 4-6
18:00 SB Vaasa-Loviisa 4-5 JA
18:30 M-Team-Blue Fox 5–6 rl.
18:30 LaSB-SB Welhot 6–1

Lue myös:
Lauantain pelien tilastot
Johan jysähti – nousijasuosikki heti nurin Divarin playoff-avauksessa
Playout-huumaa Raumalla – SalBa jatkaa Salibandyliigassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
hienoa
14/03/2015
Ensi kaudella 8 parasta pleijjareihin ja loput karsimaan alaspäin... ei tarvi kenenkään kaudella voittaa pelejä, kunhan kaksi viimeistä vie........ missä sarjan urheilullisuus????
josba
14/03/2015
Voittaako runkosarjan ykkönen suoraan mestaruuden!? Pentti Köyrin sanoin: "Minun mielestä SalBa oli parempi!"
KIPA
14/03/2015
Josban kova kevätkunto kantaa loppuun saakka arvioi Pääkallon toimituspäällikkö jokin aika sitten. Hyvä, että näin on sillä pelejä on Josballa vielä tänä keväänä runsaasti jäljellä, mikäli Josba aikoo pelata liigassa myös ensi kaudella. Nyt on pari helppoa harjoituspeliä Salbaa vastaan takana ja enimmät "karstat" koneesta poltettu pois.
Arto Kilponen
15/03/2015
Olen ennenkin nähnyt kuntohuipun ajoituksia, mutta tämä SalBan temppu oli kyllä melkoinen. SalBa hävisi _kaikki_ vieraspelit runkosarjassa, yleensä vieläpä selvästi ja sitten kun _oikeasti_ piti voittaa, niin ihan piruuttansa takoi seuraennätyksensä (liigapeleistä) nimenomaan vieraspelissä ja kotona teki sitten normaalisuorituksen ja säilyi.

Jos joukkueen taito ajoittaa kunto on tuota luokkaa, niin en todellakaan haluaisi sitä playoffeissa vastaani.

Missäköhän vaiheessa kautta tähän strategiaan on päädytty? Valmentaja sanonut kopissa jossain vaiheessa, että "Olkoot. Jätkät tästä ei tule mitään. Tehdään nyt niin, että neppailkaa nämä loput runkosarjan pelit läpi ja pelataan sitten tosissaan ne kaksi karsintapeliä. Katellaan sitten syksyllä uudestaan."?

Onnittelut Raumalle. Olipahan melkoinen suoritus!
fiilistellen
15/03/2015
Ei muuta ku ensi kaudellakin runkosarja läpsytellen läpi ja karsinnoissa sitten pari voittoa...... Onhan tuo liigan sarjajärjestelmä ihan hanurista...
N0Late
16/03/2015
SalBan koutsi Mäkilä sanoi, että pari kuukautta tässä on jo tiedostettu, että pelit jatkuvan runkosarjan jälkeen playouteissa. Henkisesti SalBa oli näihin karkeloihin ainakin valmis. Muusta kunnon ajoituksesta en tiedä. Ensi kaudella tuskin on sama sarjajärjestelmä, jota tuskiin kukaan tällekään kaudelle halusi. Tällä kaudella tämä systeemi oli SalBan onni, vaikka myös Salban kanta playouteja kohtaan oli kielteinen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.