Divarit

SalBalle tärkeitä sopimuksia – ykköskentän laiturit jatkavat

18.03.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Joni Peltola(valk. #17) ja Jani Lehtoniemi(valk. #27) jatkavat ensi kaudellakin Rauman SalBassa. Kuva: Elmeri Elo.

Joni Peltola(valk. #17) ja Jani Lehtoniemi(valk. #27) jatkavat ensi kaudellakin Rauman SalBassa. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBa säilytti miesten Salibandyliigapaikkansa playout-karsintojen kautta, kun se kaatoi niiden ensimmäisellä kierroksella Joensuun Josban voitoin 2-0. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on jo aloitettu.

SalBa julkisti nettisivuillaan keskiviikkona, että Jani Lehtoniemi ja Joni Peltola jatkavat koirapaidoissa myös kaudella 2015-16.

– Tämä on iso juttu. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan, kun ykkösketjun molemmat laiturit on kiinnitetty, päävalmentaja Juha Mäkilä hehkuttaa seuran nettisivuilla.

Peltolan sopimus on kaksivuotinen ja Lehtoniemen jopa kolmevuotinen. Tämä kielii pelaajien tyytyväisyydestä.

– Pelaaminen SalBasa on maistunut erittäin hyvin, ja kun vastuuta sekä peliaikaa on tullut, niin sopimuksen tekeminen oli helppoa, kertoo Lehtoniemi SalBan tiedotteessa.

– Jatkon tekeminen oli helppo päätös. Ympärillä oli hyvä joukkue koko kauden ja vaikka välillä oli vaikeaa, niin se vaan teki ryhmästä entistä tiiviimmän, Peltola sen sijaan vakuuttaa.

Myös SalBan tiedotuksessa tapahtuu vallanvaihto, kun Marko Östman siirtyy sivuun ja Elmeri Elo hyppää tiedottajan tehtäviin.

SalBan uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.