Liigat

SalBalle uusi manageri – ”Katsotaan toimintaa uusilla silmillä”

31.03.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBan miesten Salibandyliiga-joukkueen asioita pitkään hoitanut Jarkko Nieminen siirtyy sivuun. Niemisen paikan joukkueen managerina ottaa Toni Salonen. Raumalaisjoukkue kertoo asiasta verkkosivuillaan.

SalBa on Saloselle tuttu seura jo vuosien takaa niin henkilökohtaisella tasolla kuin yrityselämänkin kautta.

– Tarkoitus on katsoa toimintaa uusilla silmillä ja suunnitella asioita jo seuraavallekin kaudelle, Salonen toteaa ja jatkaa:

– Haluan saada joukkueelle ja seuralle vielä nykyistä enemmän näkyvyyttä ja tuoda yhteistyökumppaneita lähemmäs seuraa. Paljonhan tässä on tekemistä, mutta en olisi tähän lähtenyt, jos minulla ei olisi innostusta ja mielenkiintoa.

SalBan puheenjohtaja Teppo Lundell on tyytyväinen uuden managerin löytymisestä läheltä seuraa.

– Hieno homma että SalBa vetää puoleensa uusia aktiivisia ihmisiä. Toni on tuttu mies jo monelle seuran ihmiselle, sekä hän tuntee joukkuettakin jo valmiiksi. Tämä vahvistaa seuran taustoja entisestään.

Päävalmentaja Juha Mäkilä on myös ratkaisuun tyytyväinen.

– Hyvä että saadaan innokas ja pätevä kaveri mukaan toimintaan. Isoihin saappaisiin Toni hyppää, mutta hän on valmis ottamaan haasteen vastaan ja koko organisaatio on takana tukemassa.

Jarkko Nieminen toimi vuosien ajan seuran sekä edustusjoukkueen taustalla, ja siirtyy nyt omasta toiveestaan vaihtopenkille haukkaamaan happea.

– Ilman Jakkea meidän edustusjoukkue ei olisi tällä tasolla, Mäkilä kiittelee.

Lue lisää:
Playout-huumaa Raumalla – SalBa jatkaa Salibandyliigassa
SalBalle viisi jatkosopimusta – kaksi tärkeintä pelaajaa vaihtamassa maisemaa?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.